bugün

/355
bir kulak verelim belki birşeyler anlatmayı başarır.
en son 2007'de star habere çıktığında "ferdi tayfur dinliyorsunuz değil mi efendim?" sorusuna "uzun yolda iyi gidiyor" dediğinden beri canlı yayına çıkmamasının daha hayırlı olacağını düşünüyorum bazı bazı. kamyoncu musun mına koyim, ne uzun yolu?
milyonları şaşırtarak milyonların gözleri önünde birazdan cnnturk e canlı olarak çıkacak şahıs. En son 2007'deydi sanırım...
fettoş'tan sonra tayyip'e de gerekli ayarı vermiş siyasetçi.
tayyip'in geçtiğimiz günlerdeki mhp'yi kastederek "pkk'yla ilişkim olduğunu ispatlamayan şerefsizdir" lafına bugün düzenlediği mitingde "böyle bir şerefsizliği milliyetçi hareket kabul edemez, zamanı gelince her şeyi gizleyen şerefsizlere gerekeni yapacağız" diyerek yanıt vermiştir.
arkadas,bu adami tanidim taniyali,bir konusmasi yok ki,30 saniye insanin gözlerine baksin...kafayi kagida gömüyor,söylüyor,söylüyor,söylüyor,sonrada ip atip gidiyor...
tüm yüreğimle barajın altında kalmasını istediğim partinin genel başkanı. anayasadaki "halkı kin ve düşmanlığa sevketmek" maddesinin madde haline gelmiş hali.
inegöl ve dörtyol'daki olayları "halkın teröre karşı doğal tepkisi" olarak yorumlayan politikacı, mhp genel başkanı.
50 nc kamyonet ve selpak mendil hastası kişi.
(bkz: hantepe heron ihaneti iddiasına sessiz kalan mhp)
şöyle bir montajı vardır ki; [http://www.facebook.com/v...19162361459828&ref=mf] insanı tam anlamıyla yarar geçer.
vuvuzela vural'ın genel başkanı.
fethullah gülen'i deniz baykal ağzı ile eleştiren siyasetçidir. hoş o da gider ayak hocaefendiye biat etti.
bahçeli yanlış yola saptı, bir sonraki seçimde meclise girebilmeleri ancak ve ancak terörün tüm yurdu sarmasıyla mümkün.
son yılların en başarılı konuşmasını fethullah gülen' e verdiği ayarla yapmış olan siyasetçidir.
aydında 50 derecede miting konuşması yaparken kalabalık devletin başına devlet geçecek diye tempo tutuyordu miting sonrası arkadaşımın olaya tepkisi ise şöyle oldu:

devletin başına devlet geçecek mi bilmiyorum ama daha fazla orada kalırsa devletin başına güneş geçecek.
kendisine bir şarkı armağan etmek istediğim mhp genel başkanı.
http://www.izlesene.com/video/komik-videolar-bu-sese-hayran-kalmamak-elde-degil-d/2208011
fethullah gülen'e harika bir ayar vermiş kişi.

(bkz: helal olsun valla)
kendi ülkücülerine ağız dolusu hakaret eden kartondan adam kağıttan siyasetçi.
(bkz: aritmetörolog) *
fetoşa taktığı 24 ayar bilezikle meşhur lider.
gülen'e öyle bir ayar vermiştir ki hala şoktayız.

abd'den gelde sen oy kullan!
gırkh * yılda bir doğru bir kelam etmiş çakma milliyetçi.
fethullah'ı fena yapmış. öldü mü acaba?
fethullah gülen'e ayarın hasını vermiş siyasetçi.
"önce gel kendin oy kullan."
osmaniyeyi adanadan bile ayırdı, eee milliyetçilik böyle bişi şişede durduğu gibi durmazki.
--spoiler--
bahçeli: "ölüleri mezardan kaldıracağına abd den gelip oy kullan."
--spoiler--
(bkz: adam haklı beyler)
© copyright 2005 - 2026