bugün
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- tecavüze ceza önerisi7
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- coco star4
- sözlük kızlarının ayak falları7
- erkek olmanın çok zor olması4
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam4
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- illuminati'nin amacı2
- hard seven kız2
- yazarların en muhteşem özelliği5
- öğretmen dayağı2
- sözlük kızlarının kombileri7
- cahildim dünyanın rengine kandım2
- kapitalizmin alıp götürdükleri2
- ben aslında kızım7
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- ctrlx abla12
- rastgele diyalog etkileşimi3
- telefonda cs oynamak2
- seni seviyorum ama bunu dile getiremem2
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- uysaljakoben adamdır2
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- ahmet sezer bey'i 10 bin ulupuan yapıyoruz2
- evlenmenin azalıp boşanmanın artması2
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir4
- antipanik8
- oytunkaran'ı özlemek6
- en köylü özelliğiniz3
- o son birayı içmek5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- fransız arabaları2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- türklerin türk olmadığı gercegi2
- kadın çalışana kızıp kafeyi dağıtan maganda2
- kitap okuyan erkek9
- gocu31
- voleybol milletler ligi2
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi2
- nervio abla6
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- cilgincapkin7
- arkadaşlar bi durum mu var3
- anın fotoğrafı2
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- eski sevgiliye 6 yıl sonra mesaj atmak2
kaç ak saraya bozkurt gibi dalacam
recoyu tokat manyağı yabacam diyordu
adresimi karıştırdı acaba ?
recoyu tokat manyağı yabacam diyordu
adresimi karıştırdı acaba ?
türk dünyasının bilge lideri sayın dr. devlet bahçeli bey'in sağlık durumu gayet yerindedir. kınalarınızı başka zamana saklayın.
Fırıncının kızının ıslak rüyaları gibi daha çok. .
tbmm'deki etkinliklere katılamayacakmış.
http://www.hurriyet.com.t...re-katilamayacak-41341468
emeklilik is coming.
http://www.hurriyet.com.t...re-katilamayacak-41341468
emeklilik is coming.
Ekşi'de yoğun bakımda olduğuna yönelik tevatürler dolaşıyor. Kaynak yok tabii. Yine de Allah şifa versin. Siyaset ayrı, sağlık ayrı.
Yoğun bakımda yattığı iddiası var ve durumu gerçekten kötü olduğu da söyleniyor. Kendisini sevmesem de acil şifalar diliyorum.
ölse üzülmeyeceğim 3 kişiden biri. diğerleri kadir mısıroğlu öldü. diğeri ise ismail kahraman.
Başkalarının acısına sevinecek değiliz. Herkes allaha verir hesabını. Kimse için kötülük düşünmeyin gelir sizi bulur.
Gazeteci sabahattin önkibar sağlığıyla ilgili çarpıcı bir analiz yapmış. Son gelişmeler durumun ciddiyetini doğruluyor.
https://youtu.be/7u0TRj8eLB0
https://youtu.be/7u0TRj8eLB0
Öyle ölüp kurtulmamasını temenni ederim.
içine ettiği ülkenin pisliğinden tatması lazım.
Allah uzuuuuun ömür versin.
içine ettiği ülkenin pisliğinden tatması lazım.
Allah uzuuuuun ömür versin.
Kamuoyunda mehmet bahçeli olarak da bilinen ve son yıllarda izlediği tuhaf politika ile siyasi hayatıyla çelişen zat. Zatı muhterem demeyi isterdim ama maal teessüf muhterem değildir. Bu ülkenin tahterevallisi olan ülkücü camiayı etekli lunapark ablasına çevirerek hallaç pamuğuna çevirmiştir. Siyasi olarak uç ve uzak hissettiğim bu ismin hastalık ve nihayetinde her beşeri bulacak ölüm ile ilgili birkaç şey demek istiyorum.
Ölüm... Üç çeşit ölüm vardır. Kimileri vefat eder, kimileri hayatını kaybeder, kimileri de ölür! Evet, bildiğiniz ölür. Bu ismin hangi kısımda olduğu türk siyasi tarihinin ve kendisinin verdiği demeçlerde malumdur.
Yeri değil ama 4. Çeşit ölüm var. yeryüzünden çekilenler. 4. Çeşit her yüreğin meşrebi değildir.
Ölüm... Üç çeşit ölüm vardır. Kimileri vefat eder, kimileri hayatını kaybeder, kimileri de ölür! Evet, bildiğiniz ölür. Bu ismin hangi kısımda olduğu türk siyasi tarihinin ve kendisinin verdiği demeçlerde malumdur.
Yeri değil ama 4. Çeşit ölüm var. yeryüzünden çekilenler. 4. Çeşit her yüreğin meşrebi değildir.
Telekinezi yöntemiyle beyinine el konulduğunu düşündüğüm siyasetçi.
Yoksa bu denli dönüşün başka bir açiklaması olamaz.
Ayrıca hastalığı için şifa diliyorum.
Yoksa bu denli dönüşün başka bir açiklaması olamaz.
Ayrıca hastalığı için şifa diliyorum.
Akpyi bitirmeye mitinglerde yemin etmişti. Gerçekten de sözünü tuttu akpyi eritti bitirdi helal olsun.
"akp'den yüce divanda hesap sormazsam namussuzum! "
Namusunu temizlemeden gitme derim ben ama yine de sen bilirsin.
Gram hakkım varsa helal etmiyorum.
Namusunu temizlemeden gitme derim ben ama yine de sen bilirsin.
Gram hakkım varsa helal etmiyorum.
bozkurt gibi kaç-ak saraya dalacaktı
dalamadı.
dalamadı.
andımızı söyletmezsem şerefsizim demişti !
Suriyelilerin ülkenin demografik yapısını bozmasına yardım eden ve milliyetçi olduğunu iddia eden adam. Kendine Türk Milliyetçisi sıfatını uygun gören herkesin bu adamdan utanması gerekir.
adam sağlığıyla uğraşıyor diyorduk
hastaneden demeç vermiş
gılışdarın dohunulmazlığı kaldırılmalıdır
gılışdar sesehayı badırdı
gırhhh yabaaarrr.
hastaneden demeç vermiş
gılışdarın dohunulmazlığı kaldırılmalıdır
gılışdar sesehayı badırdı
gırhhh yabaaarrr.
Reisin ciddi sağlık sorunları var. Allah acil şifalar versin. Seveni de var sevmeyeni de, Dostu da var düsmanı da. Ne diyelim, birgün gelir kıymetini anlarlar. Zira devlet bey adam gibi adamdır. Siyasete aklı ermeyenler varsın 40 hesabı yapsın dursun. kıymetini bilen bilir..
03.10.2019 tarihinde çok ciddi sağlık sorunu olduğu söylenen, bugün ise açıklama yapan siyasi.
Yıl 2019. topla rakamları, 12 . ilk iki rakamdan çıkar, 8. Son iki rakama ekle, 27. Çıkan sonuca sondaki rakamı ekle, 36. Baştaki rakamla topla, 38. Bulacam aq o 40 rakamını. Swh. Conta.
Bahçeli’nin gizemli istişare arkadaşları ona şunu önermiş:
-“Hasta halinde olağanüstü kurultaya gidersen, salonda duygusallık hâkim olur ve istediğin ismi seçtirebilirsin. Eğer bunu yapmaz isen MHP senden sonra farklı bir yörüngeye oturur.”
Devlet Bahçeli işte bu bakışın gereği olsa gerek, veliahdını sahneye sürüp sürme noktasında kararsızmış. veliahtı kim sorusuna şu yanıt veriliyor:
"Bahçeli’nin şahsi parasıyla burs verip üniversitede okuttuğu isimdir ki bunu MHP camiası biliyor. Dahası, MHP lideri onu iki dönemdir sürpriz şekilde istanbul listelerinin başlarına koyarak milletvekili olmasını sağladı.
Adı: 1976 doğumlu izzet Ulvi Yönder’dir. Bir ara ülkücü sosyal medya’da çeşitli konularda hedefe oturtulan izzet Ulvi Yönter’in Bahçelinin veliahdı olduğu MHP içinde birkaç yıldır herkesin dilinde. Bahçeli çekilir mi, Yönter ismi veliaht olarak tutar mı bilmeyiz lakin ülkücü kamuoyunda konuşulanlar bunlar.
-“Hasta halinde olağanüstü kurultaya gidersen, salonda duygusallık hâkim olur ve istediğin ismi seçtirebilirsin. Eğer bunu yapmaz isen MHP senden sonra farklı bir yörüngeye oturur.”
Devlet Bahçeli işte bu bakışın gereği olsa gerek, veliahdını sahneye sürüp sürme noktasında kararsızmış. veliahtı kim sorusuna şu yanıt veriliyor:
"Bahçeli’nin şahsi parasıyla burs verip üniversitede okuttuğu isimdir ki bunu MHP camiası biliyor. Dahası, MHP lideri onu iki dönemdir sürpriz şekilde istanbul listelerinin başlarına koyarak milletvekili olmasını sağladı.
Adı: 1976 doğumlu izzet Ulvi Yönder’dir. Bir ara ülkücü sosyal medya’da çeşitli konularda hedefe oturtulan izzet Ulvi Yönter’in Bahçelinin veliahdı olduğu MHP içinde birkaç yıldır herkesin dilinde. Bahçeli çekilir mi, Yönter ismi veliaht olarak tutar mı bilmeyiz lakin ülkücü kamuoyunda konuşulanlar bunlar.
ülkenin bekası için ittifak yapmış ve düşman çatlatmıştır.
beka reyiz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar