bugün
- ilk buluşmada ne getirilmeli6
- gemici çakmağı3
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- norveç futbolu3
- ahmet sezer bey köprü üstüne tamam2
- 186 boyundaki erkek19
- sabahın 6 sında uyanmak4
- kabak yemeği vs hamburger10
- velvet hanım günaydın2
- alevi erkek8
- bursalı erkekler9
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- rest apilerde state yönetimi sorunsalı2
- 32 yaşına girmek12
- nervionun merak ettiği yazar19
- erzincanlı erkekler6
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- istanbullu erkekler5
- sivaslı yiğidolar6
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- g'i l d'e d l'i l y20
- zengin olsanız ne yapardınız9
- din tartışması7
- yalnizca deli yalnizca sair21
- ahmet sezer bey9
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- antalyalı erkekler5
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- kürt erkek5
- adıyamanlı erkekler5
- norveçte bok olsam9
- habire1240
- bir meyve olsanız ne olurdunuz3
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- cezayir erkekği4
- gün içinde uyuduğu için gece uykusu gelmeyen insan3
- arkadaşlar bakar mısınız21
- katatespizartmasi17
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- nervio'ya aşık olmak5
- velvet47
- gocu27
- nervio23
- sözlük kızlarının artık yemek pişirmemesi sorunu4
- izmirli kızlar4
Yine duygularımıza tercüman olmakta.
--spoiler--
TÜRKMENELi ateş altında.IŞiD de israil de Cami ve Türbe bombalıyor.Her ikisi de AKP'nin ortağı..
Aday Erdoğan 3 günlük yas ilan ederken Türkmenleri aklının ucuna bile getirmemektedir
GAZZE Müslümandır da TÜRKMENELi değil midir? Erdoğan bu riyadan ne zaman vazgeçecek ?
insani Yardım Vakfı, hangi gelmez baharda Türkmenleri hatırlayacaktır?
--spoiler--
TÜRKMENELi ateş altında.IŞiD de israil de Cami ve Türbe bombalıyor.Her ikisi de AKP'nin ortağı..
Aday Erdoğan 3 günlük yas ilan ederken Türkmenleri aklının ucuna bile getirmemektedir
GAZZE Müslümandır da TÜRKMENELi değil midir? Erdoğan bu riyadan ne zaman vazgeçecek ?
insani Yardım Vakfı, hangi gelmez baharda Türkmenleri hatırlayacaktır?
--spoiler--
--spoiler--
insanlığın tüm değerleri, tıpkı TÜRKMENELi konusunda olduğu gibi, GAZZE konusunda da iflas etti..
Gazze kan ağlarken, aday Erdoğan hiçbir adım atmayıp,siyasi hesaplarla eften püften laflar ediyor.
Aday Erdoğan israil'e sözümona kafa tutuyor.Ama ticari ilişkileri de iyice güçlendiriyor..
--spoiler--
insanlığın tüm değerleri, tıpkı TÜRKMENELi konusunda olduğu gibi, GAZZE konusunda da iflas etti..
Gazze kan ağlarken, aday Erdoğan hiçbir adım atmayıp,siyasi hesaplarla eften püften laflar ediyor.
Aday Erdoğan israil'e sözümona kafa tutuyor.Ama ticari ilişkileri de iyice güçlendiriyor..
--spoiler--
bengü türk'te canlı yayınlanan açıklama yapmakta olan lider.
isteyerek ya da istemeyerek akp'ye çalışan bir parti önderi. kaç yıldır partinin başındasın, ekonomik kriz de geçirdin. artık bıraksana partinin yakasını sayın bahçeli. olmuyor işte, zorlama. mhp'nin başında durduğu her dakika için kahroluyorum. bir önder ancak bu kadar etkisiz bir siyaset yürütebilir. eline kaç kere fırsat geçti birçok oy kapmak için akp'den. yalnızca akp-pkk görüşmelerini doğru bir biçimde kullansa oyunu %5'ten aşağı artırmazdı.
Kendisi dürüst, beyefendi birisidir kişilik ancak her şey dürüst, beyefendi olmaya bakmıyor.
Kendisi dürüst, beyefendi birisidir kişilik ancak her şey dürüst, beyefendi olmaya bakmıyor.
şu anda ülke karışmıyorsa bilin ki bu adamın katkılarıyla.
iyi bir siyasetçi olmamakla beraber iyi bir devlet adamı. Siyasette herkes gibi oda cizdirmistir.
iyi bir devlet adamı kötü bir siyasetçi. Bizim ülke siyasetçi ister devlet adamlığı fazla.
Başbuğun tırnağı olamayacak, basiretsiz, sözüm ona devlet adamı.
Dün gece milletine yani bizlere tarihi bir çağrıda bulunmuş olan milliyetçi hareket partisi'nin lideridir. (bkz: 19 07 2014 Devlet Bahçeli den tarihi çağrı)
Öncelikli olarak müthiş bir hitap/üslup ve inanılmaz doğru seçilmiş cümle+ cümle yapıları var konuşmada.
neden gece 3'te yapıldı bu çağrı? Sabah 3'te de olsan dinleyen ve yayınlayan aynı olacaktı. Ve kendini dinleyenler için gece bu çağrıyı yapmak doğru bir hamleydi. Ne oluyor lan bu saatte? edasıyla oturduk pür dikkat dinledik. Sabah yapsa belki bu kadar etkili olmayacaktı.
Türk Bayrağına yapılan hain saldırılardan bahsederek başladı konuşmaya ardından filistin'den türkmeneli'ne, kadın cinayetlerinden bonzai illetine, pkk sorunundan adalet sorununa kadar hemen her konuda görüşlerini 1 kelime dolandırmadan ortaya koydu.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra RTE'li ya da RTE'siz bir Türkiye'ye uyanacağız.
Ve Devlet Bahçeli milleti açıkça uyararak, üstüne düşen görevi yapmıştır. RTE'nin CB seçildiği bir Türkiyede bölünmeye 1 adım hatta 2 adım daha yaklaşmış olacaktır. Bunlar gündeme gelirken ah vah edenler olacağı gibi fütursuzca Muhalafete saldıracaklar da olacaktır. işte Devlet Bahçeli vebali üstünden atmıştır bu konuşmayla.
Elbette 10 Ağustos'a kadar çok kez daha konuşur herkes ama bu konuşma manifesto niteliğindedir, ders niteliğindedir.
Türk Milleti üzerine düşeni yapmalıdır artık. yapmazsa ileride olacaklardan Devlet Bahçeli'yi ve onun peşinde gidenleri suçlamak hakları olmayacaktır, bilsinler.
Öncelikli olarak müthiş bir hitap/üslup ve inanılmaz doğru seçilmiş cümle+ cümle yapıları var konuşmada.
neden gece 3'te yapıldı bu çağrı? Sabah 3'te de olsan dinleyen ve yayınlayan aynı olacaktı. Ve kendini dinleyenler için gece bu çağrıyı yapmak doğru bir hamleydi. Ne oluyor lan bu saatte? edasıyla oturduk pür dikkat dinledik. Sabah yapsa belki bu kadar etkili olmayacaktı.
Türk Bayrağına yapılan hain saldırılardan bahsederek başladı konuşmaya ardından filistin'den türkmeneli'ne, kadın cinayetlerinden bonzai illetine, pkk sorunundan adalet sorununa kadar hemen her konuda görüşlerini 1 kelime dolandırmadan ortaya koydu.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra RTE'li ya da RTE'siz bir Türkiye'ye uyanacağız.
Ve Devlet Bahçeli milleti açıkça uyararak, üstüne düşen görevi yapmıştır. RTE'nin CB seçildiği bir Türkiyede bölünmeye 1 adım hatta 2 adım daha yaklaşmış olacaktır. Bunlar gündeme gelirken ah vah edenler olacağı gibi fütursuzca Muhalafete saldıracaklar da olacaktır. işte Devlet Bahçeli vebali üstünden atmıştır bu konuşmayla.
Elbette 10 Ağustos'a kadar çok kez daha konuşur herkes ama bu konuşma manifesto niteliğindedir, ders niteliğindedir.
Türk Milleti üzerine düşeni yapmalıdır artık. yapmazsa ileride olacaklardan Devlet Bahçeli'yi ve onun peşinde gidenleri suçlamak hakları olmayacaktır, bilsinler.
Şu an Musul Nova Otelde tutulan 49 vatandaşımız muhtemelen 10 Ağustos öncesi serbest bırakılacak ve aday Erdoğan Cumhurbaşkanı Seçimine sayılı günler kala yeni bir yapay kahramanlık hikâyesiyle takdim edilecektir.
MHP Genel Başkanı
Dr. Devlet BAHÇELi
MHP Genel Başkanı
Dr. Devlet BAHÇELi
son konuşması ile ayarı vermiş türkmen beyi.
Ne kadar beğenilmese de ülkesi için yaşayan nadir siyasetçilerden birisidir.
Yatları katları yoktur, havuzlu villaları yoktur.
Konuşmasına takıp konuşamıyor diyenler kulak verip anlayabilseler göreceklerdir ne derece mantıklı konuştuğunu.
Ülkücülerin yine heba olmaması için uğraşmış yine yanlış anlaşılmıştır.
Sürekli başka siyasetçilerle genellenip uğraşılmıştır kendisiyle.
Apaçık etnik bir ırka düşmanlık gütmez, aksine birleştirici olmaya gayreti gayet samimidir.
Yatları katları yoktur, havuzlu villaları yoktur.
Konuşmasına takıp konuşamıyor diyenler kulak verip anlayabilseler göreceklerdir ne derece mantıklı konuştuğunu.
Ülkücülerin yine heba olmaması için uğraşmış yine yanlış anlaşılmıştır.
Sürekli başka siyasetçilerle genellenip uğraşılmıştır kendisiyle.
Apaçık etnik bir ırka düşmanlık gütmez, aksine birleştirici olmaya gayreti gayet samimidir.
siyaeten elbette eleştirilebilir. ancak adamlığının sadakasını verse rte bile adam olabilir.
bu akşam muhalefet etmek için muhalefet eden birkaçına bir şeyler yazmak istemiştim. Yazdım da... ben bunları yazdım sonra türkmen beyi çıkıp konuştu. Çok şükür ki %95 aynı fikirdeydim kendisiyle. %5 lik kısım "siyasetti" olsun. O kadar anlaşamıyor olmak gayet normaldir o siyasi lider ben sıradan bir vatandaşım. eminim o %5 lik fark konusunda da dost meclisinde olsak aynı fikirde olurduk.
Allah seni başımızdan eksik etmesin.
(bkz: mutlubaykus/#24512437)
(bkz: mutlubaykus/#24513807)
Allah seni başımızdan eksik etmesin.
(bkz: mutlubaykus/#24512437)
(bkz: mutlubaykus/#24513807)
an itibariyle rte' ye pkk' nın adamı demiştir.
an itibariyle gümbür gümbür konuşmakta olandır ilk defa bu kadar iyi konuşan siyasi liderdir bu durumun devamı dileğiyle.
bengü tv'de tarihi bir sesleniş gerçekleştirmektedir.
(#24514272).
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar