bugün
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- koala'nın bu hayatı yaşamaması5
- hakkımda bilmeniz gerekenler14
- yorgun mermi vs nervio12
- arkadaşlar çabuk bakın8
- ioçk7
- yoğurt mayalayan kızı üzmek6
- ben gidiyorum4
- uludağ sözlük discord grubu10
- uludağ sözlük partisi8
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası3
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- nervio burak demirbilek evliliği10
- makarna abartılmış balon bir yemektir3
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- aykolik'in hiç yaşlanmaması4
- çocuk olmanın çok güzel olması3
- limonlu makarna9
- diamond bosphorus16
- nohut yaptım nası olmuş2
- birader ne demek10
- yeni parti46
- traktörü olan yazarlar7
- kitap önerir misiniz7
- ismet gürbüz10
- tai lung18
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- bir kadına itaat etmekten zevk almak4
- mentollü sigara3
- nervio'nun ayaklarının ters olması6
- kız nick altı meriçleri13
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- artık bilgi içerikli entryleri tek tek okuyacağım6
- gocu meriç7
- sozlugun hafizasi6
- baş meriç7
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- kılıçdaroğlu'nun malı götürenler sözü4
- sözlüğe bilgi içerikli entry girmek6
- mehdi beklentisi5
- damarlı ayak4
- nervio hamferdi4
- as maca3
- margarita lahmacun3
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- yazma deyince yazılmasını isteyen kezban4
şunlarla bir araya gelmediği için dil uzatılan adam;
(bkz: biz sırtımızı ypg pyd ve ypj ye yaslıyoruz)
(bkz: pkk nın uyguladığı program terör değil)
(bkz: pkk sizi tükürüğüyle boğar)
(bkz: hdp başkan apo nun projesidir)
(bkz: zaferi abdullah öcalan a ithaf ediyoruz)
(bkz: öcalan a özel olarak teşekkür ediyoruz)
(bkz: apo nun heykelini dikeceğiz)
ve daha bundan farksız binlerce beyan.
bunlarla değil ortak siyaset yürütmek, yan yana bile gelmediği için eli öpülecek adamdır bahçeli. bu adamı bunlarla ortak çalışmıyor diye eleştirmek beyin sahibi olmadığınızın göstergesidir. verdiğim oy helali hoş olsun, bunların hepsi geçer gider de bir gün senin yaptıkların şerefle yad edilir türkmen beyi.
(bkz: biz sırtımızı ypg pyd ve ypj ye yaslıyoruz)
(bkz: pkk nın uyguladığı program terör değil)
(bkz: pkk sizi tükürüğüyle boğar)
(bkz: hdp başkan apo nun projesidir)
(bkz: zaferi abdullah öcalan a ithaf ediyoruz)
(bkz: öcalan a özel olarak teşekkür ediyoruz)
(bkz: apo nun heykelini dikeceğiz)
ve daha bundan farksız binlerce beyan.
bunlarla değil ortak siyaset yürütmek, yan yana bile gelmediği için eli öpülecek adamdır bahçeli. bu adamı bunlarla ortak çalışmıyor diye eleştirmek beyin sahibi olmadığınızın göstergesidir. verdiğim oy helali hoş olsun, bunların hepsi geçer gider de bir gün senin yaptıkların şerefle yad edilir türkmen beyi.
Kesinlikle bunadığına kanaat getirdim.
--spoiler--
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ülkedeki şartların oldukça ağırlaştığını ve gelişmelerin vahim bir sınıra dayandığını belirterek, erken seçimin ikinci planda olduğunu vurguladı. Bahçeli açıklamasında, "AKP ile CHP Genel Başkanlarının daha fazla zaman kaybına izin vermeden koalisyon zemininde bir araya gelmek için fedakârlık göstermeleri ülkemiz için hayati önemdedir" ifadelerini kullandı
--spoiler--
Kendisi bir kenara çekildi, bi de öğüt veriyor. Sen niye taşın altına elini sokmaktan kaçtın?
--spoiler--
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ülkedeki şartların oldukça ağırlaştığını ve gelişmelerin vahim bir sınıra dayandığını belirterek, erken seçimin ikinci planda olduğunu vurguladı. Bahçeli açıklamasında, "AKP ile CHP Genel Başkanlarının daha fazla zaman kaybına izin vermeden koalisyon zemininde bir araya gelmek için fedakârlık göstermeleri ülkemiz için hayati önemdedir" ifadelerini kullandı
--spoiler--
Kendisi bir kenara çekildi, bi de öğüt veriyor. Sen niye taşın altına elini sokmaktan kaçtın?
maalesef türkce bilmemektedir, çomar gibi konusuyor, ülkücülerin sokağa inmesini engellemismis, lan ulkucumu kaldi memlekette, sokaga inseler ne olur, hewoller her yere ahtapot gibi yayilmis bu kirmancolarla artik hic bir vilayette kavgada basa cikamayacaklarini bildikleri icin bahceli milliyetcileri frenliyor yalanini uydurmuslar, inseler dahi yapacaklari en buyuk eylem savunmasiz hewal dukkani basma, ucra ilcelerde hdp binasina bayrak asma o kadar, uzgunum gencler kurdolar bir islik caliyor her taraftan biri geliyor bu barzolarla ulkuculerin krali gelse basedemez artik, siz iyisi mi kendinizi bu ulkenin turanci bekcileri olarak sanmayin adamin amina korlar walla, oturun klavyenizden vataninizi kurtarmaya devam edin, fazla atarli konusmalar sokaga inmeler size gore degil devir degisti artik, artik sizden cok daha hizli ureyen ve cok daha hizli yayilan bir kevleme irk var, bunu gorun ve kabullenin sevgili vatancilar.
bu ülkeye yaptığı tek iyilik hatta yaptıgı tek şey ülkücüleri sokağa çıkarmamaktır. darbe zamanını unutmamış iyi ders almış. o kadar it sürüsünün oyunlarına rağmen galeyana gelmedi. bu konuda çok taktır etmışımdır. sağ sol , kürt türk çatışmasının alevlenmesını ulkenın zarar görmesını istemıyor.
bir haftadır tunceli erzincan karayolu kapalı. adam hakkaride güpegündüz rpg yle dolaşıyor karakolu bombalıyor elını kolunu sallayarak. aynı adam akşam evıne gıdıp uyuyor. ülkem nasıl bu kadar aciz oldu diyorum. bi kaç bomba atmakla bi iki maşayı tutuklamakla kimse kudretımızı sınamaya kalkmasın dıyorlar. ne otorıte ne devletın ıtıbarı kaldı. yazıklar olsun devletımı bu hale düşürenlere.
aslında düşünmüyor değilim bahçelının yerınde olsam ülkücüleri bi kaç aylıgına sokaga çıkartırım. o zaman ortada cirit atan meydanı boş bulmuş it sürüsü kalır mı?
sonra dönüp erdoğana; devlet öyle yönetilmez böyle yönetilir. barış öyle olmaz böyle olur. derdim. böyle bir şey olmasını istemem 80 zihniyetını tekrar yaşatılmasın bu ülkeye. insanı o kadar kızdırıyorlar kı böyle şeyler düşünüyor insan.
ayrıca ne akp lıyım ne de mhp lı. chp lı de degılım. oy verebılecegım bir partı yok.
bınlerce ınsan gibi ülkemi benden soguttular ülkemi küçük düşürdüler aciz bıraktılar itibarını yerle bir ettiler. elimden çok şey gelmıyor üzülüyorum.
Allah bu millete bu devlete zeval vermesin.
bir haftadır tunceli erzincan karayolu kapalı. adam hakkaride güpegündüz rpg yle dolaşıyor karakolu bombalıyor elını kolunu sallayarak. aynı adam akşam evıne gıdıp uyuyor. ülkem nasıl bu kadar aciz oldu diyorum. bi kaç bomba atmakla bi iki maşayı tutuklamakla kimse kudretımızı sınamaya kalkmasın dıyorlar. ne otorıte ne devletın ıtıbarı kaldı. yazıklar olsun devletımı bu hale düşürenlere.
aslında düşünmüyor değilim bahçelının yerınde olsam ülkücüleri bi kaç aylıgına sokaga çıkartırım. o zaman ortada cirit atan meydanı boş bulmuş it sürüsü kalır mı?
sonra dönüp erdoğana; devlet öyle yönetilmez böyle yönetilir. barış öyle olmaz böyle olur. derdim. böyle bir şey olmasını istemem 80 zihniyetını tekrar yaşatılmasın bu ülkeye. insanı o kadar kızdırıyorlar kı böyle şeyler düşünüyor insan.
ayrıca ne akp lıyım ne de mhp lı. chp lı de degılım. oy verebılecegım bir partı yok.
bınlerce ınsan gibi ülkemi benden soguttular ülkemi küçük düşürdüler aciz bıraktılar itibarını yerle bir ettiler. elimden çok şey gelmıyor üzülüyorum.
Allah bu millete bu devlete zeval vermesin.
En şerefli liderdir.
Vur de vuralım öl de ölelim.
Vur de vuralım öl de ölelim.
ahmet davutoğlu yerine abdullah diyerek çok iyi yapmış liderdir.
bu ülkede kan akmıyorsa bu adam sayesindedir. çözüm süreci saçmalığı devam ederken çevik kuvvetin sadece uzaktan izlediği pkklılar üniversitelerde cirit atarken ülkücüleri devlet bahçeli engellemiştir. aksi halde bu ülkede çok kan akardı ve üniversitelerde başlayan olaylar tüm ülkeye yayılırdı kuşkusuz.
buz gibi ortada olan bu gerçeğe rağmen bu adam kandan beslenen oluyor, pkklılar da barış isteyen oluyor.
bu ülkenin şirazesi kaymış amk.
buz gibi ortada olan bu gerçeğe rağmen bu adam kandan beslenen oluyor, pkklılar da barış isteyen oluyor.
bu ülkenin şirazesi kaymış amk.
türk ırkçısı mhpnin genel başkanı olan gerizekalı. bu şahıs, iki lafı bir araya getiremeyen, aynı zamanda ülkenin resmi dili olan kendi anadilini bile doğru dürüst konuşmayı beceremeyen, kendisine oy vermeyenlere "şerefsiz" diyerek kendisine taban tabana zıt olan insanlara saygı duymayan, faşist bir siyasetçidir. meclis başkanlığı seçimlerinde akpliyi başkan yaparak kendisine oy verenlere bile kazık atmıştır. kaypağın önde gidenidir. seçimden önce akpyi yerden yere vurur; seçimden sonra akpnin çanağını yalar. paritisinin geçmişte yaptıklarına bakmadan, millete şereften bahsediyor. önce akp`ye şakşakçılık yapmaktan ve insanları birbirine düşürmekten vazgeçmesi gerekir namustan,şereften bahsetmesi için.
elif gibi dik duruşlu liderdir.
yalnız allahın huzurunda vav gibi eğilir.
hırsıza hırsız, şerefsize şerefsiz, teröriste terörist der.
zaten böyle denilmeside gerekmezmi!
sağol varol bahçeli. bu millete dik durmayı öyle yada böyle öğreteceksin.
görsel
yalnız allahın huzurunda vav gibi eğilir.
hırsıza hırsız, şerefsize şerefsiz, teröriste terörist der.
zaten böyle denilmeside gerekmezmi!
sağol varol bahçeli. bu millete dik durmayı öyle yada böyle öğreteceksin.
görsel
Türkiye'nin en kaliteli siyasetçisidir.
Herkese hakettiğini verir, lafını esirgemez. Şerefsize şerefsiz der.
Herkese hakettiğini verir, lafını esirgemez. Şerefsize şerefsiz der.
yıllarca susup bir anda muhalefette coşkuya gelendir. akp'ye, hdp'ye, chp'ye hepsine giydiriyor.
http://www.cumhuriyet.com...ze_serefsiz_demek....html
http://www.cumhuriyet.com...ze_serefsiz_demek....html
bir türlü anlayamadığım, anlamak istemediğim kafa yapısındaki ve hatrı sayılır seçmeni olan siyasi lider..
bugün twiter da bir manifesto yayınlamış..
şu iki cümleyi art arda sarf etmesi akla durgunluk veren cinsten..
8) gözyaşlarıyla şehit cenazeleri her gün omuzlardayken; şehitleri hatırlama, duayla yad etme zahmetine girmeyen kim varsa şeref yoksuludur
9) sözde demokrasi ve çözüm narkozuyla silahlar sussun, 90’lara dönülmesin, eller tetikten çekilsin diyenler pkk’ya yataklık edenlerdir.
90'lara dönülsün istiyor.. hiçbir şey elde etmeden, bir günde onlarca şehit verilsin istiyor..
sonra bunlara sadece biz ağlarız, başkaları ağlayamaz.. ağlarsa da biz görmezden geliriz çünkü bu işin siyasetini yapıyoruz demek istiyor açık ve net şekilde.
Bugün aklı başındaki her insan, akan her damlaya içi yanarken..
bu adam hala oy kaygısı içinde, kan aksın diyor..
biz ağlayalım, ağlayalım ki oylarımız artsın diyor.
bunun türkçe meali ne yazık ki budur.
gerçekten çok yazık..
bugün twiter da bir manifesto yayınlamış..
şu iki cümleyi art arda sarf etmesi akla durgunluk veren cinsten..
8) gözyaşlarıyla şehit cenazeleri her gün omuzlardayken; şehitleri hatırlama, duayla yad etme zahmetine girmeyen kim varsa şeref yoksuludur
9) sözde demokrasi ve çözüm narkozuyla silahlar sussun, 90’lara dönülmesin, eller tetikten çekilsin diyenler pkk’ya yataklık edenlerdir.
90'lara dönülsün istiyor.. hiçbir şey elde etmeden, bir günde onlarca şehit verilsin istiyor..
sonra bunlara sadece biz ağlarız, başkaları ağlayamaz.. ağlarsa da biz görmezden geliriz çünkü bu işin siyasetini yapıyoruz demek istiyor açık ve net şekilde.
Bugün aklı başındaki her insan, akan her damlaya içi yanarken..
bu adam hala oy kaygısı içinde, kan aksın diyor..
biz ağlayalım, ağlayalım ki oylarımız artsın diyor.
bunun türkçe meali ne yazık ki budur.
gerçekten çok yazık..
büyük türk milliyetçisi.
varsın assınlar, ırkçı desinler, kör şaşı topal desinler ne derse desinler yılma, yıkılma.
ve şunu asla unutma seninle omuz omuza ölüme yürümekten şeref duyarım.
varsın assınlar, ırkçı desinler, kör şaşı topal desinler ne derse desinler yılma, yıkılma.
ve şunu asla unutma seninle omuz omuza ölüme yürümekten şeref duyarım.
Üç kelime ile özetlersek, göte göt diyendir.
Hdp seçmenine şerefsiz dememiştir.hdp seçmeni viski alacak parayı nereden bulacak? Ha kaçak viskiyse bilemem!laf, hdp'ye barajı geçsin diye oy veren elitist chp seçmeninedir.
hdp secmenine serefsiz diyerek kendi secmeninin tecavuzcu oldugunu unutan liderimsi. (bkz: özgecan ı öldürenlerin ülkücü olması) bu genelleme de dahil tum genellemeler yanlistir.
edit. bkz.
edit. bkz.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29723762.asp
hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. inşallah en ağır yaptırım uygulanır ve bundan sonra ağzından çıkana dikkat eder.
hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. inşallah en ağır yaptırım uygulanır ve bundan sonra ağzından çıkana dikkat eder.
bir türk milliyetçisi olarak son dönem kendinin ve danışmanlarının açıklamalarını kesinlikle tasvip etmiyorum. bir parti ancak bu kadar kendi kendine zarar verebilir. mhp sanırım yüzde 6 yüzde 7 civarındaki kemik oylara oynuyor.
Terbiyesiz ve ahlaksızdır Hemde mikropdur.
sırf oy verdikleri partiden ötürü kendi milletine şerefsiz deme hakkını kendinde bulan milliyetçi.
terör komisyonuna red oyu vermesinin akabinde bugün yaptığı son çıkışla siyasi hayatını bitireahhahahaahaha
Sakinleş aptal solcu, şaka yapıyoruz.
Tanıma gelirsek, siyaset arenasında türklerin sesini duyurabilen yegane liderdir şu an. kendisinden sonra* yerinin dolup dolmayacağı muammadır. sistemli ve yoğun şekilde yapılan itibarsızlaştırma faaliyetlerinin nedeni, bu gediği olabildiğince erken açabilmektir.
allah yardımcısı olsun.
Sakinleş aptal solcu, şaka yapıyoruz.
Tanıma gelirsek, siyaset arenasında türklerin sesini duyurabilen yegane liderdir şu an. kendisinden sonra* yerinin dolup dolmayacağı muammadır. sistemli ve yoğun şekilde yapılan itibarsızlaştırma faaliyetlerinin nedeni, bu gediği olabildiğince erken açabilmektir.
allah yardımcısı olsun.
pekekelilerin ağladığı kişidir. helal olsundur
linç edilmek istenen ve bu yüzden bana oy kullanmama kuralımı çiğnetecek olan adamdır belki de.
türk milliyetçisiyim. ancak türk nedir sorusuna verdiğim cevap devlet bahçeli'nin anladığından çok ama çok daha farklıdır.
kâfirle çatışmayı göze alan müslümana türk diyorum ben çünkü. gayrısına değil. onlar-mhp yönetimi- kâfir lâfını bile kullanmıyor hatta bunu kullanmaktan ar ediyorlar.
ama öyle ya da böyle, türk olmaktan -tanımlarımız aynı olmasa da- imtina etmeyen bir adama, pkklıları o veya bu sebepten bir şekilde desteklemiş kimselere hakettikleri sözleri söylemiş bir adama hele de bu adam mutevazı ise hele ki bu adamın haramla adı birlikte bile anılmamış ise bir şekilde destek olmam gerektiğini hissediyorum.
ben ki siyasi partilerin ve onların mensuplarının amerikanın -farkında ya da değiller- oyuncakları olduğuna inanan değil; bunu bilen bir insanım, yine de erken seçim olursa oyum kendisinden yana olacak.
evet, belki birileri mhp'nin oylarının az da çok da olsa artmasını istiyor ve ben de buna alet olacağım ama önemi yok.
ne devlet bahçeli bu ülkenin en kötü adamı ne de benim -haşa- ismet vasfım var.
lgbtcisi, rum-yahudi-ermenisi, liberali, marksisti, mutasyona uğramış ve kürtçü kardeşleri ile mutlu mesut yaşamayı seçmiş y chplisi, ezcümle küfrün 50 tonu kendisine karşı iken ben kendisine, çok da bir şey ifade etmeyen bir oyumla destek olacağım.
türk milliyetçisiyim. ancak türk nedir sorusuna verdiğim cevap devlet bahçeli'nin anladığından çok ama çok daha farklıdır.
kâfirle çatışmayı göze alan müslümana türk diyorum ben çünkü. gayrısına değil. onlar-mhp yönetimi- kâfir lâfını bile kullanmıyor hatta bunu kullanmaktan ar ediyorlar.
ama öyle ya da böyle, türk olmaktan -tanımlarımız aynı olmasa da- imtina etmeyen bir adama, pkklıları o veya bu sebepten bir şekilde desteklemiş kimselere hakettikleri sözleri söylemiş bir adama hele de bu adam mutevazı ise hele ki bu adamın haramla adı birlikte bile anılmamış ise bir şekilde destek olmam gerektiğini hissediyorum.
ben ki siyasi partilerin ve onların mensuplarının amerikanın -farkında ya da değiller- oyuncakları olduğuna inanan değil; bunu bilen bir insanım, yine de erken seçim olursa oyum kendisinden yana olacak.
evet, belki birileri mhp'nin oylarının az da çok da olsa artmasını istiyor ve ben de buna alet olacağım ama önemi yok.
ne devlet bahçeli bu ülkenin en kötü adamı ne de benim -haşa- ismet vasfım var.
lgbtcisi, rum-yahudi-ermenisi, liberali, marksisti, mutasyona uğramış ve kürtçü kardeşleri ile mutlu mesut yaşamayı seçmiş y chplisi, ezcümle küfrün 50 tonu kendisine karşı iken ben kendisine, çok da bir şey ifade etmeyen bir oyumla destek olacağım.
Gargamele benzeyendir. görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar