bugün

devlet bahçeli

bu ülkeye yaptığı tek iyilik hatta yaptıgı tek şey ülkücüleri sokağa çıkarmamaktır. darbe zamanını unutmamış iyi ders almış. o kadar it sürüsünün oyunlarına rağmen galeyana gelmedi. bu konuda çok taktır etmışımdır. sağ sol , kürt türk çatışmasının alevlenmesını ulkenın zarar görmesını istemıyor.

bir haftadır tunceli erzincan karayolu kapalı. adam hakkaride güpegündüz rpg yle dolaşıyor karakolu bombalıyor elını kolunu sallayarak. aynı adam akşam evıne gıdıp uyuyor. ülkem nasıl bu kadar aciz oldu diyorum. bi kaç bomba atmakla bi iki maşayı tutuklamakla kimse kudretımızı sınamaya kalkmasın dıyorlar. ne otorıte ne devletın ıtıbarı kaldı. yazıklar olsun devletımı bu hale düşürenlere.

aslında düşünmüyor değilim bahçelının yerınde olsam ülkücüleri bi kaç aylıgına sokaga çıkartırım. o zaman ortada cirit atan meydanı boş bulmuş it sürüsü kalır mı?

sonra dönüp erdoğana; devlet öyle yönetilmez böyle yönetilir. barış öyle olmaz böyle olur. derdim. böyle bir şey olmasını istemem 80 zihniyetını tekrar yaşatılmasın bu ülkeye. insanı o kadar kızdırıyorlar kı böyle şeyler düşünüyor insan.

ayrıca ne akp lıyım ne de mhp lı. chp lı de degılım. oy verebılecegım bir partı yok.

bınlerce ınsan gibi ülkemi benden soguttular ülkemi küçük düşürdüler aciz bıraktılar itibarını yerle bir ettiler. elimden çok şey gelmıyor üzülüyorum.

Allah bu millete bu devlete zeval vermesin.
© copyright 2005 - 2026