bugün
- pandela24
- avrupa klima krizi2
- birazdan temmuza giriyoruz15
- gece gece aniden gelen 1 buçuk adana yeme isteği2
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası8
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- matrix'deki zencinin torbacı olması4
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- devlet2
- yazarların akıl hocaları9
- israil12
- futbol34
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- 2026 dünya kupası39
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı10
- atatürk'ü sevmemek7
- dünya17
- 0 0 717
- tai lung17
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- sevişirken yapılması gerekenler8
- sonra döner yiyecek olmam2
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- velvet52
- boyalı da saçların6
- beyler bik bik erkek7
- hoşgörü dini islam12
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- fildişi sahili7
- siyonizm yahudilik değildir5
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak5
- ben geldim naneler7
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- ateist dövmek11
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- iyi futbol oynar mısınız5
- fransa8
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- isveç6
- şeyhin götüne priz sokmak8
- norveç5
- 2026 dünya kupası şampiyonu2
- 1 temmuz 2026 meksika ekvador maçı4
- ferdi özbeğen dinleyen erkek5
- hür iradenin bir yanılsama olması3
- gerizekalı yazarlar zirvesi4
- meksika6
- iremga6
- ameliyat olmak15
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi2
Bakajaz.
Ulan hahaha ya, uyku yapsın diye verdiler içiyoruz baba ne uyku var ne bir şey. Üstelik iştah açıyor, akşam 10 dan beri bir şeyler yiyorum hahaha.
Bugün bırakacağım.
Bugün bırakacağım.
Kurban olsunlar ilacıdır. Benim gibi yatakta 4 dönen, çıt sesine uyanan ve hemen dalamayan bunyeye cennet yaşatır kendisi. Birakamiyorum kendisini. Bırakmak istemiyorum da. Uykusuzluk çeken kardeşlerime onerimdir. Yarım al huzuru fulle
anksiyete ve panik atak icin birkac farkli hap aldim iki doktordan. biri uykusuzluk da cektigimi duyunca yanina bunu verdi. diger haplarin hepsi bana daha kotu panik ataklar gecirdi ben de kullanmayi biraktim ama desyrel hem uyku sorunumu cozdu hem de bir haftada anksiyete ve panik ataklarimi neredeyse 0a cekti. bir yandan da david burnsun iyi hissetmek kitabini okuyorum psikanaliz hesabina. bence cok guzel tedavi uyguladim kendime. kalici olmasi icin 6 ay falan kullanmayi dusunuyorum. ama hapi 25 mg aliyorum cunku 50 alirsaniz arkadaslarin da dedigi gibi kopek gibi uyutur sizi. 25 benim icin en azindan tam kararinda. isbu entry ilac tavsiyesi degil, tedavi surecimdeki gozlemlerimdir sadece
hayvanat bahçesinden kaçınca muhtelif yerlerinden sakinleştirici iğneyle vurulmuş sersemlemiş ama bayılmamış hala kaçmaya çabalayan bir ayıya benziyorum. uyutmuyor yani.
uyku ilacı.
uyku ilacı.
Etken maddesi trazadon olan, nispeten hafif ve güvenli antideprasanlardan biri lustral ile birlikte. Düşük dozlarda uyku ilacı olarak kullanılır. Daha hafif ve bağımlılık potansiyeli düşük bir uyku ilacı olması nedeniyle hafif uyku bozukluklarında sıkça reçete edilir. Antipsikotik ilaçların aksine ilk günden etkisini göstermeyebilir, faydasını görmeye başlamak için birkaç gün hatta hafta gerekebilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar