bkz: vermeyi henüz öğrenememiştir.
(bkz: survivor oğuzhan/#9061923)
benim gibi numaralı nick seçen 7. nesildir. sırf bundan dolayı sayfasına yazmama sebebiyet vermiştir.
sözlüğü, mirc ile karıştırmış büyük beyinli* yazar.

yani bu nick ile sözlükten kız kaldıramayacağını birilerinin anlatması lazım.*
daha sozlukte yazmasini beceremeyen ve i belong to che'nin bu basliga yazdigi entrye (bkz: #9262971) karsilik olan cevabini (bkz: #9319435), gidip benim basligima yazan kisi.

milletle polemige girmeden once ilgili basliklara yazmasini ogren, e mi yavrucum benim???

edit-1: i belong to che'nin basligina baktim. en son o basliga yazan bendim de, bu arkadas yanlislikla benim nicke tikladi, o sirada benim basligim acildi, bu da farketmedi, yazdi entryi, yolladi mi acaba diye dusundum. ama ben taaa iki ay once yazmisim che'ye. benden sonra bir suru entry yazilmis. arkadasin durumunu kabul edilebilir kilmaya calisiyorum ama durum ona da musait degil.

kabul, hepimiz yazarliklarimizin basinda hatalar yaptik. ama gidip de baska bir basliga entry girmedik. hadi girenler oldu diyelim, ama kardesim kor musun? entry girdikten 5 saniye sonra yazdigin entry ve baslik ekranda cikiyor. yanlis oldugunu anlamadin mi? yok entryi girdikten sonra ekrani kapadin ya da baska basliga bastin hemen diyelim, ama o zaman da sen usta bir yazar mi saniyorsun kendini diye sorarlar adama?

bak ne geldi aklima? orta okulda matematik hocamiz derdi;
sen seni bil sen seni
sen seni bilmezsen serseri
patlatirlar enseni.

edit-2: modlara tesekkur ederim, soz konusu yazarin, basligima yazdigi entryi sildiler. yazari da takibe aldilar mi, cok super olacak. *
(bkz: ışığı gören geliyor)
sozlukte entry yazdigi basliklari karistirmasini elestirdigim icin (bkz: #9327522), hatasindan kendine ders cikaracagina hakarette sinir tanimayan caylak. sen bu kafayla devam et. daha karsisindakiyle konusma adabini bilmeyen birine bunu soylemem abesle istigal, biliyorum ama bilgin olsun; anami babami agzina almak senin haddine degil.

allah'a beni islah et diye yalvarmasi gereken kisi.
© copyright 2005 - 2026