bugün
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir9
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası13
- kemal kılıçdaroğlu17
- ben ekonomistim3
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi3
- gerizekalı yazarlar zirvesi9
- iyi futbol oynar mısınız9
- tırcı kadınlar2
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- gizem altunsoy3
- avrupa klima krizi4
- tanga giyen kız2
- spor yapmayan erkek6
- taksicilerin gri pantolon ve gömlek giyecek olması2
- gay bedenler klübü2
- senin işin ekimde bitiyor2
- bugün ne yaptınız7
- matrix'deki zencinin torbacı olması6
- mustafa kemal atatürk13
- matematikte en büyük ve en küçük sayının olmaması3
- pandela24
- amsızlık4
- dünyanın en ünlü dört keli3
- ankara'nın nato zirvesi hazırlıkları3
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi4
- devlet4
- atatürk'ü sevmemek8
- nutuk4
- sözlükte siyaset tartısmak2
- israil de haredi krizi büyüyor2
- tebrikler 2026'nın ilk 6 ayını boşa harcadınız2
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- pasif agresif yönetici2
- birazdan temmuza giriyoruz12
- saraca finch house9
- ona bir şey söyle11
- burçlar hakkında bilgi sahibi olan erkek2
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- yazarların akıl hocaları9
- meksika7
- türkçülük4
- gece gece aniden gelen 1 buçuk adana yeme isteği3
- en son ne aldınız3
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- tai lung17
- 0 0 717
- nickini değiştiren yazarlar3
- futbol34
- 2026 dünya kupası39
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
"sorsan ikimizde maviydik ama birimiz deniz, birimiz gökyüzü. anlatabildim mi?" -dexter
"dünyada görmek istediğin değişimin parçası ol." -prison break
"sürekli alaycı ruh halinin güçlü bir depresyon belirtisi olduğunu biliyor muydun?" -dexter
"oz’un geri kalanında kimse kendisine davranılmasını istediği gibi davranmaz." -oz
"gerçek sadece bir algı meselesidir." -fringe
Aklıma şunlar geldi;
Deli dedileğrr
Girdi aramıza kara kedileğğr.
Deli dedileğrr
Girdi aramıza kara kedileğğr.
"dünden ders çıkar, bugünü yaşa, yarın için ümitlen." -albert einstein
"Ellerini cebine sok, görünmezsin."
Jil Dölöz
Jil Dölöz
bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir.
-mevlana.
-mevlana.
güven nasıl boş ve itici bir kelimeydi artık gözümde, içinde bulunduğum bu durumdan sadece kurtulmak istiyordum. bu duruma geleceğimi hiç düşünmezdim. henüz çok küçükken güvenilir ve toplumca herkesin sevdiği saygın biri olmayı hayal ederdim ve bu hayalimin gerçekleşeceğini düşünerek gururlanırdım birden. fakat şimdi, her şey tam ters durumdaydı. birine ona güvenmediğimi söylediğim için güvenilmez olmuştum. karşımda tüm çaresizliği ve zavallılığıyla duran bu insan bana güvenmediğini söylüyordu. insanlara güvenemem, sana hiç güvenemem dedikçe üstüme üstüme geliyordu, bağırarak, çağırarak konuşması da cabasıydı. bu müşterim beyefendiyle geçirdiğim sıkıntılı vakitler, sadece ondan ayrılmak istememle ilgiliydi. denilene göre ayrılmanın da bir uslubu oluyordu. hemen geldiğim gibi, bir gün içinde olmuyordu. nedendi? buna karar veren neden sizdiniz? yaptığınız zaten daima zorbalıktı, insanların üzerinden geçinen varlıklardınız, atölyenizde çalıştırdığınız çocuklara hak ettiklerini ödemiyordunuz ki, zorbaydınız ve zorba kalacaktınız. ben bu yaptıklarınızı görmemek, sizinle ilgilenmemeyi artık bir dakika bile istemiyorsam neden karaktersiz oluyordum, bir insana güvenmiyorum demek, neden hakaret görülüyordu, sana güvenenler olduğu gibi, güvenmeyenler de olabilirdi. insanlar tamamen akıl almayan varlıklar olabiliyordu. ya da sanırım ben dünden beri -arada sırada- bu durumu düşündüğüme göre, yaşamak meselesini çok abartmıştım. söze çok kanmıştım. sözn önemliliğine, dilin gerekliliğine çok atılmıştım. hayır, önemsizlerdi, yalan bile denilebilirdi her söze. yaptıkları, yaşadıkları berbatça şeylerdi ve başkalarını da yanlarında tutmak istiyorlardı. türlü roller keserek erteliyorlardı, sömürmeye bakıyorlardı, sömürgeciliği oynuyorlardı. sanırım eğleniyorlardı bundan. kesinlikle eğleniyor. kesinlikle elinde, cebinde para tutmak güzel onlar için. dışarıda güzel bir dünya var, kesinlikle ilgileri yok. dışarıda sadece iş yapıyorlar. içeride sadece iş yapıyorlar. yazıklar, yanlışlar.
"einstein 'iki şey sonsuzdur' demiştir. evren ve aptallık. ben şahsen aptallığın sonsuz olduğuna tanık oldum." -teen wolf.
"yoksul görsen besle kaymak bal ile
garipleri giydir ipek şal ile
öksüz görsen sar kanadın kolunu
kimse göçmez bu dünyadan mal ile."
barış manço
garipleri giydir ipek şal ile
öksüz görsen sar kanadın kolunu
kimse göçmez bu dünyadan mal ile."
barış manço
"Kadınların gülümsemediği bir şehrin erkekleri cesur olamazlar."
Murat Menteş
Murat Menteş
"geçmemize izin ver yoksa kendimi vururum!" -doctor who
"yalanlar, birilerinin gerçeklerle kirlettiği güzel hikâyelerdir." -how i met your mother
"eğer iki yüzlü olacaksan en azından birini sevimli yap." -marilyn monroe
"Biz ikimiz ayrı ayrı çok güzel şiirleriz fakat bir araya geldiğimizde bir devrik cümleden ileri gidemiyoruz" - Leyla ile Mecnun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar