bugün

uludag sozluk yazarligi yemini ederek, ailemize nail olmuş yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
(#13930761) orjinal komünist veya pkk militanıdır. * genelde böyle konuşurlar bu arkadaşlar, yapılan yoruma "eksi oy" verilmesine bile tahammül edemezler. ülkücülerin 10 tane güvenlik ortasında koşturarak sınavlara girmesinden tahrik olurlar. Çok doğrudur. Karakterleri böyledir. Tek başlarına hiç ancak 4 ve daha fazlı olduklarında idealist olan çocuklardır.

Ben gazi üniversitesinde okurken bir hacettepeli pkk'lı ile oldukça fazla sorun yaşamıştım. istanbul'dan ziyaretime gelen annemi karşılamış eve dönerken o saatte bir örgüt evinden çıkmış, örgüt karargahlarına giden * 8 pkk'lı tarafından linç ediliyordum annemin yanında. Laf dinletemedim bu komünist ve pkk'lı gruba "annemi eve bırakmama izin verin istediğiniz saatte istediğiniz yere geleyim" dedim fakat karakterlerinden ötürü bunu kabul etmediler ve sağlam bir dayak yedim. yediğim yumruklardan çok annemin "allah aşkına yapmayın" diye bağırması ve ağlaması hala sinirlendirir beni. neyse ki etraftaki esnafın müdahalesi ve polisi aramaları dayağın çok uzun sürmesine ve olası ihtimal ölmeme engel oldu.

okulu bırakmam için aile bireylerinden yediğim baskı ve annemin tüm çabalarına rağmen okulu bırakmadım. Aradan geçen zaman içerisinde bir çoğu güzel şekilde cevabını aldı. Ancak hiç birine yanında annesi - kız kardeşi- kız arkadaşı- karısı- kızı varken saldırmadım ve saldırmadık. işte ülkücü ile diğerlerinin farkı budur. Düşmana kin besler ama nerede ne yapacağımızı biliriz.

Şimdi sen "faşolar dayak yedi" , "faşolar okula giremedi ödtü'de ezdik faşoları" diye zırıl zırıl titre bilgisayar başında, okul kantininde. Önemli olan okula giren öğrenciye 100 kişi saldırmak değil, adam akıllı davrana bilmektir.

Gazi üniversitesinde komünist yada kürtçü olduğunu bildiğimiz kişiler oluyordu ancak hiç birini okulun içinde sıkıştırıp 70 kişi linç edip 3.kattan aşağı atmadık. Sizin yaptığınız gibi.
© copyright 2005 - 2026