bugün
- meal kuran değildir26
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi10
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- justin bieber3
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek3
- arkadaşlar benden rahatsız mısınız3
- başak erkeği nasıl tavlanır3
- iremga ekşide lanetli çaylak olmuş3
- psikologa verdiğin mal iyi değilmiş demek3
- bakarız3
- burger king hamburgeri2
- ıban at3
- arkadaşlar ben başaramadım2
- lulu2
- bizim zamanımızda böyle miydi diyen nesil2
- psikoloğumun intihar mektubu yazması2
- hayatımdaki şeylerin yolunda gitme süresi3
- iremga12
- magnum kodları işe yarıyor mu sorunsalı2
- uzak diyar3
- rahatsız değiliz paşa2
- kendini anlatamamak6
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- güçlü türkiye için ak parti diyoruz2
- bir sözlük kızıyla sevişmek3
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- zarif sözlüğün tekrar yayına girmesi2
- bir erkeği erkek yapan özellikler2
- katatespizartmasi dm bakar mısın2
- zengin olmanın yolları3
- ikizler erkeği akrep kadını2
- memeler baş vermeden gel2
- gocu bak bakim sözlüğün kralı kim2
- velvet13
- kız arkadaş kiralamak8
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- sanattan anlayan erkek3
- christopher nolan vs mahsun kırmızıgül2
- güneşi gördüm2
- afrika nasıl kalkınabilir15
- bayan kelimesi neden rahatsız edici27
- bir kızı reddedebilen erkek2
- inci sözlük2
- para2
- uçan spagetti canavarının kutsal kitabı3
- carrefour2
- bilmediğin dilde film dizi izlemek2
- birinin size söylediği en kırıcı şey nedir6
- çırılçıplak şekilde tabancayla ateş etmek4
(#13930761) orjinal komünist veya pkk militanıdır. * genelde böyle konuşurlar bu arkadaşlar, yapılan yoruma "eksi oy" verilmesine bile tahammül edemezler. ülkücülerin 10 tane güvenlik ortasında koşturarak sınavlara girmesinden tahrik olurlar. Çok doğrudur. Karakterleri böyledir. Tek başlarına hiç ancak 4 ve daha fazlı olduklarında idealist olan çocuklardır.
Ben gazi üniversitesinde okurken bir hacettepeli pkk'lı ile oldukça fazla sorun yaşamıştım. istanbul'dan ziyaretime gelen annemi karşılamış eve dönerken o saatte bir örgüt evinden çıkmış, örgüt karargahlarına giden * 8 pkk'lı tarafından linç ediliyordum annemin yanında. Laf dinletemedim bu komünist ve pkk'lı gruba "annemi eve bırakmama izin verin istediğiniz saatte istediğiniz yere geleyim" dedim fakat karakterlerinden ötürü bunu kabul etmediler ve sağlam bir dayak yedim. yediğim yumruklardan çok annemin "allah aşkına yapmayın" diye bağırması ve ağlaması hala sinirlendirir beni. neyse ki etraftaki esnafın müdahalesi ve polisi aramaları dayağın çok uzun sürmesine ve olası ihtimal ölmeme engel oldu.
okulu bırakmam için aile bireylerinden yediğim baskı ve annemin tüm çabalarına rağmen okulu bırakmadım. Aradan geçen zaman içerisinde bir çoğu güzel şekilde cevabını aldı. Ancak hiç birine yanında annesi - kız kardeşi- kız arkadaşı- karısı- kızı varken saldırmadım ve saldırmadık. işte ülkücü ile diğerlerinin farkı budur. Düşmana kin besler ama nerede ne yapacağımızı biliriz.
Şimdi sen "faşolar dayak yedi" , "faşolar okula giremedi ödtü'de ezdik faşoları" diye zırıl zırıl titre bilgisayar başında, okul kantininde. Önemli olan okula giren öğrenciye 100 kişi saldırmak değil, adam akıllı davrana bilmektir.
Gazi üniversitesinde komünist yada kürtçü olduğunu bildiğimiz kişiler oluyordu ancak hiç birini okulun içinde sıkıştırıp 70 kişi linç edip 3.kattan aşağı atmadık. Sizin yaptığınız gibi.
Ben gazi üniversitesinde okurken bir hacettepeli pkk'lı ile oldukça fazla sorun yaşamıştım. istanbul'dan ziyaretime gelen annemi karşılamış eve dönerken o saatte bir örgüt evinden çıkmış, örgüt karargahlarına giden * 8 pkk'lı tarafından linç ediliyordum annemin yanında. Laf dinletemedim bu komünist ve pkk'lı gruba "annemi eve bırakmama izin verin istediğiniz saatte istediğiniz yere geleyim" dedim fakat karakterlerinden ötürü bunu kabul etmediler ve sağlam bir dayak yedim. yediğim yumruklardan çok annemin "allah aşkına yapmayın" diye bağırması ve ağlaması hala sinirlendirir beni. neyse ki etraftaki esnafın müdahalesi ve polisi aramaları dayağın çok uzun sürmesine ve olası ihtimal ölmeme engel oldu.
okulu bırakmam için aile bireylerinden yediğim baskı ve annemin tüm çabalarına rağmen okulu bırakmadım. Aradan geçen zaman içerisinde bir çoğu güzel şekilde cevabını aldı. Ancak hiç birine yanında annesi - kız kardeşi- kız arkadaşı- karısı- kızı varken saldırmadım ve saldırmadık. işte ülkücü ile diğerlerinin farkı budur. Düşmana kin besler ama nerede ne yapacağımızı biliriz.
Şimdi sen "faşolar dayak yedi" , "faşolar okula giremedi ödtü'de ezdik faşoları" diye zırıl zırıl titre bilgisayar başında, okul kantininde. Önemli olan okula giren öğrenciye 100 kişi saldırmak değil, adam akıllı davrana bilmektir.
Gazi üniversitesinde komünist yada kürtçü olduğunu bildiğimiz kişiler oluyordu ancak hiç birini okulun içinde sıkıştırıp 70 kişi linç edip 3.kattan aşağı atmadık. Sizin yaptığınız gibi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar