bugün

Sevgiliyle romantik anlar yaşamak için ideal bir yer.

Yok mu beni dağ evine kaçıracak birileri ;). Swh.
Kafa dinlemelik degerlendirilmesi gerekn yerler.
şöyle bir ev yaptırmak zor değil yaptırılır ancak 6 ay gitmesen ya yıkılmış bulursun ya da tinercilere yuva olmuş. ben de istiyorum dağ evi ancak biliyorum yol geçen hanı olur sahipsiz kalınca. buna nasıl çözüm bulunur bilmiyorum.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Çok fena pompiş dönüyormuş buralar da selam ve o evet evet ile.
sevgiliyi aldatması en güzel olan yer.
özelikle bahar aylarında bulunması şahane oluyor.kışın eğlenceli manzarası olmasına şarkın büyük bir ızdırap.
görsel
Bu tür dar tasarımlı evler , sıcaklığı muhafaza etmesi açısından kış şartları için uygun diyeceğim de bu tasarım ne abi minecraft a yeni başladım tasarımı adeta.
görsel
görsel
manzara olmazsa ben yokum. Bir de şöminesi olacak arkadaş.
bir kere kendisini romantik ve zengin göstermek için benimle olan hayallerine eklemişti biri bunu. gülmeye başlamıştım. ben iç anadolu kızıyım olum. zenginliğinin bu belirtilerine ihtiyacım var mı.
görsel
görsel
görsel
görsel
Favori evlerimdendir.
Küresel ısınma böyle devam ederse çok büyük ihtiyaç olacaktır.
Şömine ateşi, ayı postu, şarap ve kadın.

Hayalini kurmayanı sikiyorlardı Bi ara.
"Şehirlerin kirli havasından uzaklaşmak, tabiat varlıklarından ve güzelliklerinden yararlanmak için dağlık bölgelerde yapılmış ev" şeklinde tdk sözlüğünde tanımlanmış olan kelime.
görsel
görsel
Arkadaşlar çok güzel bir şey ya bu.
Keşke hepimizin olsa böyle bir yeri.
giresun kümbet yaylasını tavsiye ederim.
toplanıp dağ evine girelim. herkes üçer beşer atsın ortaya.
babamın var. arada gidiyorum. her şey eski, vintage. ama yatak hariç. adam uykusunun rahatlığından ödün vermemek için yatsan'dan tempur almış gidip. gerçi haklı.
© copyright 2005 - 2026