bugün
- uludağ sözlük çeteleri9
- en boktan on yıl7
- anın fotoğrafı14
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- ya arkadaşlar ben de çete aççam3
- arkadaşlar şu köprü var ya2
- kuran ı kerim meali4
- ak parti sevdalısı yazarlar3
- amirim2
- ütü6
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- çipli top2
- gammaz başı geldi2
- yüksek sesle gülmek6
- sözlük yazarları nerede sorunsalı2
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- true neden çaylak sorunsalı2
- seri gizli artı oy veren melek5
- hırvatistan14
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- aleyna tilki3
- red flag erkek listesi9
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- menemen9
- anın görüntüsü14
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- üçüncü köprünün ucunu istiyorum2
- nöbet5
- ölüm9
- kral kaybederse4
- dr pimple popper3
- japonya24
- saraca bey bey birader2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- arnavutluk3
- ogün samast3
- memati baş3
- insanlara laf anlatmak3
- ismet pürmüz2
- ekonomi3
- velvet11
- türk müsün türkiyeli misin12
- fabrikaların kalite bölümündeki kızlar2
- en uzun mesafe4
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
- iran2
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
zenci ırkını aşağıladığı gerekçesiyle bill cosby ve oprah tarafından ölümle tehdit edildiği iddia edilen komedyen. vakti zamanında programının ratingleri çok yükseklerdeyken, çat diye ülkeden ayrılması da şüphelendiriyor insanı.
ırk ayrımı yapmaz herkese aynı dereced giydirir.
lil jon taklidi yaparak gerçek lil jon la yaptığı bir konuşma vardır ki youtube da her aratan kolaylıkla bulabilir. kısaca şöyle bir şeydir;
- hey lil jon
- who is this
- its lil jon
- whaaat?
- lil jon
- whaaat?
- its lil jon
- lil jon
- whaaat?
- lil jon
- whaaat?
- i said its lil jon
- oookayy
- whaaat
- whaaat
- okaay
- yeaaah
- okaaaay
- yeaah
- whaaaaat
kısacası komik adamdır..
ırk ayrımı yapmaz herkese aynı dereced giydirir.
lil jon taklidi yaparak gerçek lil jon la yaptığı bir konuşma vardır ki youtube da her aratan kolaylıkla bulabilir. kısaca şöyle bir şeydir;
- hey lil jon
- who is this
- its lil jon
- whaaat?
- lil jon
- whaaat?
- its lil jon
- lil jon
- whaaat?
- lil jon
- whaaat?
- i said its lil jon
- oookayy
- whaaat
- whaaat
- okaay
- yeaaah
- okaaaay
- yeaah
- whaaaaat
kısacası komik adamdır..
(bkz: david lachapelle)*
illuminatiyi eleştirip müslüman olduktan sonra hayatı kararan (2pac,dmx,micheal jackson gibi) sağlam komedyendir.
kendisi hakkında bir vatandaş anısını anlatıyor;
" Bir arkadaşımla birlikte programına katıldık, saat ilerledikçe kalabalık dağıldı ve geriye birkaç kişi kaldık. Dave yanımıza geldi, hepimizi ertesi gün buluşup basketbol oynamaya davet etti. Bize özel bir salon kiraladı, içecek ısmarladı ve gelecek haftaki programı için bedava bilet verdi. Tıpkı televizyondaki gibi çok havalı; ondan daha kibar birini hiç tanımadım. "
" Bir arkadaşımla birlikte programına katıldık, saat ilerledikçe kalabalık dağıldı ve geriye birkaç kişi kaldık. Dave yanımıza geldi, hepimizi ertesi gün buluşup basketbol oynamaya davet etti. Bize özel bir salon kiraladı, içecek ısmarladı ve gelecek haftaki programı için bedava bilet verdi. Tıpkı televizyondaki gibi çok havalı; ondan daha kibar birini hiç tanımadım. "
Komik adam.
adeta dev bir makina tasarlayan bir mühendis, mega labirent tasarlayan bir mimar kendisi. bütün şovlarının üzerinde hayvanlar gibi çalıştığını düşünüyorum. satır satır, kelime kelime, nefes nefes çalışıyor olmalı. gülüşünü nereye koyacağını, hangi saniyede boynunu kırıp seyirciye bakacağını bile adı gibi biliyor sanırım. yok azıcık çalışmayla bile bu kadar yapıyorsa ne diyeyim lan artık.
hele şu son şovu “closer” gerçekten uzun zamandır izlediğim en kafa açıcı, üzerinde düşünülmesi gereken şeylerden biri oldu benim için. farklı bakış açıları elde etmek için böyle insanlara çok ihtiyaç var bence. emir gibi kabul edilen şeyleri de sorgulamak lazım. ki tartışma çıksın, insanlık ilerlesin. dave şapeli rahat bırakın uruspu çucukları ühühüühüüü.
ülkeyi yönetmeye başladığımda lisede izletilecek bütün bu şapeller, louisler, kat ryanlar.
hele şu son şovu “closer” gerçekten uzun zamandır izlediğim en kafa açıcı, üzerinde düşünülmesi gereken şeylerden biri oldu benim için. farklı bakış açıları elde etmek için böyle insanlara çok ihtiyaç var bence. emir gibi kabul edilen şeyleri de sorgulamak lazım. ki tartışma çıksın, insanlık ilerlesin. dave şapeli rahat bırakın uruspu çucukları ühühüühüüü.
ülkeyi yönetmeye başladığımda lisede izletilecek bütün bu şapeller, louisler, kat ryanlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar