bugün

yeni bir yazar. hoşgelmiş.
9. nesil yazar. oha 9. nesil mi? ne zaman geldi lan bunlar...
guapa de sol.
9. nesil kadın yazardır kendiler hoş gelmiştir.
italyan ruhlu bir dokuzuncu nesil yazar. zira (bkz: çav bella). ayrıca hoş gelişler ola.
hoşgelmiş yazar. çikolata ismi gibi.
(#14670967) bu giriş beni erkeklikten soğutsa da, kadınları gözümde kocaman yaptı.
yandaş vatandaş.
(#16810152)

kendisi metroya binen kişiye yumruk atan kötü adamdır.

(bkz: metroya binen kişiye yumruk atan kötü adam)

kınıyoruz!!!!
(#16828425) olayı ya anlamayan yada anlamak istemeyen yazar.
türk bayrağı resmi dairelerden kaldırılmadı. 9 eylül'de simge olarak göndere çekilen bayrak yasaklandı. halk buna fazlasıyla tepki gösterince bayrak yasağı kaldırıldı. kimse valilikte atatürk resmi, türk bayrağı yok demedi ki.
ulusal kanalı savunmuyorum ama;

--spoiler--
Başbakanlık talimat verdi, izmir Valiliği Türk bayrağından elini çekti. Her yıl 9 Eylül’de izmir’in Yunan işgalinden kurtuluşunun 90'ıncı yıldönümünde göndere bayrak çekme geleneğine son verildi. Başbakanlık genelgesinde, "izmir’in kurtuluşu bayraksız kutlanılsın" denildi. izmir gençliği ise 9 Eylül günü emperyalizmi mahkum ederek göndere bayrak çekme kararı aldı.
--spoiler--

yaptıkları haberin içeriği...

edit: entryi sildi galiba yazar. yanlışı görüp dönmek güzel. uyarıyı dikkate aldığı için teşekkürler.
edit 2: entryi kendisi silmemiş. gammazlamışlar. kendisinin silmemesi üzücü bir durum tabi.
yazdıklarını inceledim de ruh haline göre siyasi görüşü değişiyor gibi. gerçi banane yav, ister tayyipçi olsun ister atatürkçü, benden uzak olsun da.
çok iyi sırık saklayan yazar. affet beni...
çok iyileri sakladığı gözlenen yazar şeysi zımbırtı.
© copyright 2005 - 2026