bugün

/135
cübbeli müşrik.

http://www.youtube.com/watch?v=Oskhfnmsav4
müşrik falan degildir

1400 sene sonra yasamasina ragmen, bahsedilen kisileri hic gormemesine ragmen onlar icin adam oldurecek, sirf onları anlatiyor diye seyhlerin ayak yikama sularini icecek insanlar var.

normal yani peygamber dedikleri kisinin sumugunu ustlerine baslarina surmeleri. yalan olduğunu sanmiyorum.
ağır yobazdır.
hükumet yalakasıdır
ağır abazadır fuhuştan yargılanmıştır

türkiyedeki büyük televanjelistlerdendir!!

cahildir, okumamıştır
üç kuruşluk "hayali" bilgisiyle beyin yıkamaya çalışır
bi kere izledim miğdem bulandı kapattım.
ehl i sünnetin en sağlam savunucusudur. bazen yanlış şeyler söylediği oluyor ama mutmain bir kişi olduğu kanısındayım.
Sakallı ve cübbeli Mahmut efendi hz. tarikatına mensup olan bir din adamıdır. Asıl adı Ahmet Mahmut ünlü dür.
Jet sikisi var.
şarlatandır din pazarlar kendisi dini kendine göre yorumlar ama suçu üzerinden atmak için hiç tanınmamış bir islam alimi uydurur kafasından ben demiyorum o diyor der milleti kandırır... bu adama inanmayın açın kendiniz okuyun ilk emir "oku" emri, "cübbeli ne derse o" emri değil...
jet skine binmenin günah olduğu fetvasını veren hocacık.
bu kadar silkilmeye hazır bir millet olunca bu da hunharca yapıyor işini.
Ete kemiğe büründünün izahı vehhabi köpeklerine gelsin iyi izleyin kalın kafalılar, bu adam kadar ehli sünneti vatanı milleti muhafaza eden yoktur.

https://youtu.be/LoQ7IK_DmoQ
Tek işi reddiye yazmak zannımca.
Şimdiye kadar tanınmış en kaliteli din adamı..
Yanmaz kefen sattığını duyduğum haberden sonra en sevdiğim hoca olmuştur. Hoca dediğin zaten böyle olmalı. Ne o sürekli allah kelamı eden hoca. Çok sefillik çeker yaa para lazım bu dünyada.
bütün vaazlarını dinledim yaşamını biliyorum hacı hocayla aram yok ama insan sevmiyeceği birisinin hayatını araştırmalı okumalı ona göre kanaat getirmelidir diye düşünüyorum.hapise girmeden önce çok değişik konuşurdu bıçaksırtı -hükümet konularına değinirdi.siyasette sokardı vaazlarına ,açın bakın youtubeden tabi kaldırılmamışsa.bilemiyorum lakin hapisten çıktıktan 1-2 ay sonra 90 derece değişti.içerde birilerinin değindiği aşikar.ne diyelim onun imanıda buraya kadarmış.
2012 yılında darbenin bir numaralı sanığı olarak aranan firari adil öksüz kendisini ziyaret etmiş. Cübbeli kendisi açıklamış bunu. Ne ilginç bir ülkeyiz ya. Kesin aziz Yıldırım'ı da ziyaret etmiştir bu adil öksüz.
peygamber terligi satan terliksi.
fetocular komple yapmış.
bu müşriği kendi camiası da reddediyor:
http://www.youtube.com/watch?v=022sWSOhnLU
youtube--Cübbeli Ahmet Camiamızın Sözcüsü ve Örneği Değildir
Geçen sene demokrasi nöbeti tutanlar cennete girecek demişti bakalım bu sefer ne vaad edecek .
"Hiç bir kişi ALLAH'ın izni olmadan inanamaz ve O, akıllarını kullanmayanları rezilliğe mahkum eder. " (Yunus/100) ayetini okumasına rağmen "aklı kenara koymadan cennete gidemeyeceğiz" diyerek, inandığı tanrı ile alay etmeye çalışan kişi.
müşrik. daha fazlası kelime israfı olur.
vuuu hocamız süper bi ilahi operasyona soyunmuş, belli ayetleri belli sayılarda okuyarak, kıçını bile yerden kaldırmadan operasyona girişmiş. cübbeli sakalllıyı operasyonundan ötürü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
çok eğlenceli lan, fatih altaylıya müteşekkiriz...
medyatik insan. hocalık ve alimliği kofti.
© copyright 2005 - 2026