bugün
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması21
- ölümün en iyi tanımı14
- trump'ın tr'ye 5 f 35 vereceğiz açıklaması8
- uzun entry giren yazar enayiliği7
- kol saati takmanın anlamsızlığı10
- otel odasında ölü bulunmak5
- sevgiliyle tatile gitmek7
- sizce uzay milyarlarca dolar harcamaya değer mi5
- 7 temmuz 2026 messi balonunun patlaması7
- akp bitince ne olacak2
- trump'ın rahip brunson olayını yine anlatması2
- damadını tüfekle poposundan yaralayan kayınpeder2
- iş arkadaşı ile her gün 8 saat geçirmek4
- fakir evinin olmazsa olmazları2
- isviçre'nin çeyrek finalde arjantin'in rakibi olma4
- iş toplantıları2
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği4
- novak djokovic2
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı10
- koparmadan 24 cm sıçtıktan sonra tansiyon düşmesi2
- nato liderler zirvesi akşam yemeği menüsü3
- sürekli vurduran kadın nasıl anlaşılır5
- yazarların en sevdiği hayvan4
- her yazarın eşit olmaması2
- başkan3
- beyaz yakalıların yüzde 90'ı işsiz kalacak4
- erling braut haaland10
- nato5
- yazarların mezun olduğu okullar17
- yorgun mermi5
- squirtle2
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler5
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır15
- charles bukowski vs can yücel2
- arjantin mısır maçı13
- can yücel vs charles bukowski2
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları14
- bir kadına verilecek en güzel çiçek9
- ankara da nato zirvesi13
- tarık biberovic2
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- ctrlx'in ayakları11
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- kadınların esasında ters dönmüş penis olması2
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- günün şiiri25
- saraca finch house19
Profesyonel iseniz cubase kullanın, amatör iseniz fl studio işinizi görecektir.
kullanım kolaylığı açısından fl tavsiye edilir ancak cubase de yapılabilecekler çok daha fazladır. özellikle evde demo hazırlıkları yapanlar ve kayıt alanlar için cubase bir boy öndedir.
fl studio, ara yüz kullanımı için idealdir. cubase biraz detaylıdır ve uğraştırır. genel olarak fl'de aranje yapar, .wav şeklinde çıkarttıktan sonra cubase'de mixlerim.
fl kullanim olarak basittir fakat ableton bana daha basit ve kaliteli geliyor.
Cubase donanım ağırlıklıdır ve onunla kullanmaya daha uygun yapısı vardır, profesyonel ve endüstri standardıdır, fl daha basit işler için daha uygundur ve kullanımı kolaydır.
Kalite olarak cubase daha çok tercih ediliyor.
Tabiki de Cubase. Gerek audio, gerek midi her türlü Cubase üstündür. Sadece Halionone, bütün fl studio vsti lerinin eline verir.
Hardwell cubase, avicii ise fl studio kullanıyor.
cubase biraz daha profosyonel isidir. amatorseniz fl studio tercih edilmelidir. daha pratik kullanimi kolaydir.
tabiki fl studio dur.
Cubase havada karada alır.
Cubase çok zordur Fl studio özel vst ve drumkit olmadan pek işe yaramaz.
ikisininde orjinal sürümüne sahibim lakin şöyle bir şey var; benim yaptığım alt yapılar, kayıtlar bu iki programda şöyle farklılıkları ortaya çıkartıyor şimdi, cubasede yapılan bir alt yapıda atıyorum bir snare sesinin derinliği ve kalitesi fl studio dakin den çok daha kaliteli gibi geliyor kulağa ama şunu keşfettim aslında o kalite değil snare çeşitliliği çünkü fl studio vst olarak tabi zenginleştirilmeli işte ben steinberg firmasının cubase için ürettiği bir çok vst yi fl studio ya kurdum aynı kalitede sesler elde ettim iyice araştırınca geçenlerde bir site buldum orada bir çok vst buldum fl studio için ve neye uğradığımı şaşırdım meğer fl studio için neler varmış sadece türkçe kaynaklarda yok hatta bir çok ingilizce kaynaklarda bile yok.
bir sene önce cubase derdim ama şuanda fl studio diyorum buda tamamen ticari bir hile sanırım ki fl studio şirket yetkilileri fl nin reklamını ticari reklamını iyi yapamıyor ve herkes pro tools cubase reason falan diyor bende öyle diyordum ses motoru açısından ama öyle değil. fl de olup diğer müzik yazılımlarında olmayan çok vst buldum hani çok zengin vst ler ama mesela cubase için o kadar zengin sese sahip vst ses motorları bulamadım. o yok şu müzisyen şunu kullanıyor masallarına artık kanmıyorum çoğu ticari aldatmaca. kral fl studio ama bunu izah edemezsin işte kimseye.
bir sene önce cubase derdim ama şuanda fl studio diyorum buda tamamen ticari bir hile sanırım ki fl studio şirket yetkilileri fl nin reklamını ticari reklamını iyi yapamıyor ve herkes pro tools cubase reason falan diyor bende öyle diyordum ses motoru açısından ama öyle değil. fl de olup diğer müzik yazılımlarında olmayan çok vst buldum hani çok zengin vst ler ama mesela cubase için o kadar zengin sese sahip vst ses motorları bulamadım. o yok şu müzisyen şunu kullanıyor masallarına artık kanmıyorum çoğu ticari aldatmaca. kral fl studio ama bunu izah edemezsin işte kimseye.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar