bugün
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek20
- ben geldim naneler30
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın5
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- geceye bir şarkı bırak15
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar4
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- sinir bozucu şeyler10
- zengin kızların güzel olması7
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- sözlük için ne yapabiliriz10
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
- haluk levent'e para emanet etmek23
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- şu an okunan kitap2
- anın görüntüsü18
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- izlemek istediğim filmler2
- clydeless bonnie8
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- bunalımdan çıkmaya karar verilen an2
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- kırmızılı kadın konya2
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- kuranda namaz yok8
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi3
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- bir insana çirkin demek6
- insan olmaya ceyrek kala12
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- insan silmek4
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- sigarayı neden seviyoruz5
- ahbap10
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- bik bik'in erkek olması8
- seni onaracağım diyen partner3
- göbekli erkekler9
- hesap ödeyen erkek2
Profesyonel iseniz cubase kullanın, amatör iseniz fl studio işinizi görecektir.
kullanım kolaylığı açısından fl tavsiye edilir ancak cubase de yapılabilecekler çok daha fazladır. özellikle evde demo hazırlıkları yapanlar ve kayıt alanlar için cubase bir boy öndedir.
fl studio, ara yüz kullanımı için idealdir. cubase biraz detaylıdır ve uğraştırır. genel olarak fl'de aranje yapar, .wav şeklinde çıkarttıktan sonra cubase'de mixlerim.
fl kullanim olarak basittir fakat ableton bana daha basit ve kaliteli geliyor.
Cubase donanım ağırlıklıdır ve onunla kullanmaya daha uygun yapısı vardır, profesyonel ve endüstri standardıdır, fl daha basit işler için daha uygundur ve kullanımı kolaydır.
Kalite olarak cubase daha çok tercih ediliyor.
Tabiki de Cubase. Gerek audio, gerek midi her türlü Cubase üstündür. Sadece Halionone, bütün fl studio vsti lerinin eline verir.
Hardwell cubase, avicii ise fl studio kullanıyor.
cubase biraz daha profosyonel isidir. amatorseniz fl studio tercih edilmelidir. daha pratik kullanimi kolaydir.
tabiki fl studio dur.
Cubase havada karada alır.
Cubase çok zordur Fl studio özel vst ve drumkit olmadan pek işe yaramaz.
ikisininde orjinal sürümüne sahibim lakin şöyle bir şey var; benim yaptığım alt yapılar, kayıtlar bu iki programda şöyle farklılıkları ortaya çıkartıyor şimdi, cubasede yapılan bir alt yapıda atıyorum bir snare sesinin derinliği ve kalitesi fl studio dakin den çok daha kaliteli gibi geliyor kulağa ama şunu keşfettim aslında o kalite değil snare çeşitliliği çünkü fl studio vst olarak tabi zenginleştirilmeli işte ben steinberg firmasının cubase için ürettiği bir çok vst yi fl studio ya kurdum aynı kalitede sesler elde ettim iyice araştırınca geçenlerde bir site buldum orada bir çok vst buldum fl studio için ve neye uğradığımı şaşırdım meğer fl studio için neler varmış sadece türkçe kaynaklarda yok hatta bir çok ingilizce kaynaklarda bile yok.
bir sene önce cubase derdim ama şuanda fl studio diyorum buda tamamen ticari bir hile sanırım ki fl studio şirket yetkilileri fl nin reklamını ticari reklamını iyi yapamıyor ve herkes pro tools cubase reason falan diyor bende öyle diyordum ses motoru açısından ama öyle değil. fl de olup diğer müzik yazılımlarında olmayan çok vst buldum hani çok zengin vst ler ama mesela cubase için o kadar zengin sese sahip vst ses motorları bulamadım. o yok şu müzisyen şunu kullanıyor masallarına artık kanmıyorum çoğu ticari aldatmaca. kral fl studio ama bunu izah edemezsin işte kimseye.
bir sene önce cubase derdim ama şuanda fl studio diyorum buda tamamen ticari bir hile sanırım ki fl studio şirket yetkilileri fl nin reklamını ticari reklamını iyi yapamıyor ve herkes pro tools cubase reason falan diyor bende öyle diyordum ses motoru açısından ama öyle değil. fl de olup diğer müzik yazılımlarında olmayan çok vst buldum hani çok zengin vst ler ama mesela cubase için o kadar zengin sese sahip vst ses motorları bulamadım. o yok şu müzisyen şunu kullanıyor masallarına artık kanmıyorum çoğu ticari aldatmaca. kral fl studio ama bunu izah edemezsin işte kimseye.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar