bugün
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta5
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz10
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- feminen erkek davranışları3
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj5
- akmerkez3
- avokado yiyen insan4
- nickini bir görselle anlat3
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler3
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- boğaziçi üniversitesi güney kampüsü2
- işkembe çorbası seven kız6
- seni sevmeyenlere en güzel cevap3
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar18
- arkadaşlar ayıptır söylemesi çok şeysiniz2
- şeker hastalığı9
- türkiye almanya dünya kupası finali3
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
- pul biberli pilav6
- mini etek topuklu ayakkabı fileli çorap üçlüsü3
- özel sektör de çalışmak11
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız4
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi10
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak6
- yazarların anlık durumları4
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- sixpackli sanat tarih siyaset bilen seksi kadın3
- söğüşçü aco7
- pasifler apartmanı4
- chemtrails2
- 3 ekim 2026 turan tovuz fenerbahçe maçı2
- hırvatistan 0 ingiltere 72
- en ılık burç5
- ellerim bos gonlum hos14
- memur kardeşler camii2
- sözlüğün götü en güzel yazarı14
- galatasaray büyüklüğü14
- duygusal boşluğunu doldururken hpv kapan kız3
- tekerlek toplayan cocuk4
- kızlar buraya bakar mısınız7
- ruh hastası aktiviteleri6
- yazarların sözlükte attığı son mesaj2
- arkadaşlar bakar mısınız14
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- mucizelere inanıyor musunuz2
- cahit berkay3
- boğaz ağrısı2
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- almanya da doğmuş olmak2
kendisine Allah'tan rahmet ailesine sabır diliyorum... nur içinde yatasın cotton candy...
tanımadığım halde başına gelenden dolayı inanılmaz üzüldüğüm yazardır. allah rahmet eylesin.
gelişmeler bölümünde vefatını öğrendiğim yazardır. allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.
kim ne derse desin, nasıl düşünürse düşünsün her genç ölüm daha çok hüzün bırakır insanın kalbine. insan tanımasa da üzülebilir bir kişinin ölümüne. bizlerinki bir kaç damla hüzündür belki ama ateş düştüğü yeri yakar misali; ailesinin , sevdiklerinin yüreğine bir koz parçası düşmüş için için yaklıyordur onları şimdi ne yazık ki. ailesine ve sevdiklerine sabırlar...
ALLah gani gani rahmet eylesin , ailesine sabır versin.
gelişmeler kısmında görüp, tüylerim diken diken olmuştur. üzüldüm... hemde cok. allahım mekanını cennet eylesin. ailesine sabır versin.
nur içinde yatsın.
yakınlarına ve ailesine baş sağlığı diliyoruz.
nur içinde yat. (niy)
rest in peace. (rip)
tokoma şinoko ba. (toşiba)
rest in peace. (rip)
tokoma şinoko ba. (toşiba)
az önce vefat ettiğini öğrendiğim yazar kendisini tanımasamda sözlükten böyle bir haber almak üzdü beni yazılanlardan anladığım kadarıylada gençmiş sanırım sevenlerine başsağlığı kendisine tanrıdan rahmet dilerim.
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. sevenlerine sabır diliyoruz.
Allah rahmet eylesin. Genç gitmiş yazık.
canim yaa... eski yazilarina bakiyorum, "pek iyi pek guzel" diyesim geliyor ama basmadan geri cekiliyorum...
nur icinde yatsin...
nur icinde yatsin...
mekanın cennet olsun.
hepimizi bir gün yakalayacak gerçeğin yakaladığı yazardır.
öyle ya da böyle insan üzülüyor. tanımıyoruz. hatta en son 1 ay önce yazmış ama bu ortamdan biri olunca durum değişiyor işte. tanımadığın insanın hayata elveda deyişi de etkiliyor seni.
öyle ya da böyle insan üzülüyor. tanımıyoruz. hatta en son 1 ay önce yazmış ama bu ortamdan biri olunca durum değişiyor işte. tanımadığın insanın hayata elveda deyişi de etkiliyor seni.
gencecik yaşında o rezil hastalıktan dolayı aramızdan ayrıldığını az önce öğrendiğim yazar . tanımazdım ama her ölüm kadar acı. allah ona rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar versin.
edit: imla
edit: imla
biz sevgili sanal mahlaslı, janjanlı maskeli çok bilmiş adamlara biraz insanlığımızı hatırlattı ya, şu anasını siktiğiminin ortamında hâlâ gerçek olan, belki de en 'gerçek' olan şeyi kafamıza şimşek gibi çaktı ya, hoş yeni bir şey değil bu, sürekli adam olmamız gerektiğini, bu bilinci kafamızda refresh etmemiz gerekirken götümüzde yırtık donla belki çok ciddi şeylermiş gibi sikimsonik yırtınmalarımıza bir balyoz indirdi ya; keşke şu gitmeden gardrobuna astığı sanal mahlası ve janjanlı maskesiyle bir entry girerek yapsaydı şunu.
toprağı bol olsun.
toprağı bol olsun.
allah rahmet eylesin. kurtulmuş gitmiş bu dünyadan...
allah rahmet eylesindir.
allah rahmet eylesin.
an itibari ile göz yaşı dökmeme sebep olan yazardır kendisi. kendisinin geçmişte yazdığı entryleri görünce ağlamamak ve içlenmemek elde değil. o entryleri, tüm duygularıyla ve içtenliğiyle hala sözlüğün bir köşesinde duruyor. ve onları görünce istemeden bir hüzün yumağının içine giriyorum. o noktalamalar, o harfler...
kendisi bizden biraz daha önce ebediyete adımını atmıştır. ve ebediyete doğru gitmekte olan bir birey olarak, kendisine ebediyette bir zirve yapma sözü veriyorum...
görüşürüz cotton candy...
kendisi bizden biraz daha önce ebediyete adımını atmıştır. ve ebediyete doğru gitmekte olan bir birey olarak, kendisine ebediyette bir zirve yapma sözü veriyorum...
görüşürüz cotton candy...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar