bugün
- from gold from dust28
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- sözlüğün manyak dolu olması4
- evli bir adama aşık oldum sözlük17
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- senin aklini alirim9
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- birine aşık olup kafayı yemek9
- fiziği güzel sözlük kızları56
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- şampuan yerine saç kremi almak6
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- kadının en öpülesi yeri11
- fatma betül sayan kaya70
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- gecenin şarkısı5
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- sydney sweeney'in memeleri6
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- adalet ve kalkınma partisi7
- kuran da namazın olmaması12
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- memeleri kafam kadar kız24
- balkonda oturan kalmaması3
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- edirne çingenesi2
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- uğurcan çakır8
- öbür sözlükten gelen yazarlar2
- sabahın köründe işe giden ezik13
- parcalandim toparlanamiyorum34
- belçika attı5
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- görsel yükleme problemi5
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- özgür irade yanılsaması2
- kötü karekterlerin iyi den daha güçlü olması2
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- kudüs2
ikili çok büyük bir intikam almıştır.zamanında oswald'ın yaptığı işi gerçekleştirmişlerdir. * .
Dylan Klebold ve Eric Harris - ABD'nin Colorado eyaletindeki Columbine Lisesi'nde 1999'da katliam işleyen Klebold ve Harris, 12 öğrenci ile bir öğretmeni öldürdükten sonra intihar etmişti. Halkın tepkisi üzerine Klebold'un bedeni yakılmış, Harris'in cenazesi ise gizlice gömülmüştü..
bu sayfa sizi çok bilgilendirecektir. gün içerisinde pek çok yeni yorumlar, postlar atılıyor. konuyla alakalı sadece 10 yıl önce yazılmış haberleri okumak var bir de konuyla ilgili inanılmaz bilgili olan kişilerden,
tetikçilerin mükemmel bir şekilde psikolojik analizlerini yapan kişilerden yepyeni sıcacık yorumları okumak var, karar sizin.
reddit columbine sayfası https://www.reddit.com/r/Columbine/
ikinci olarak 3.000 üyesi bulunan bu forum sitesinde columbine katliamı hakkında bulmak istediğiniz tüm belgeler, kanıtlar, tetikçilere dair fotoğraflar falan filan buradaki kullanıcılar tarafından yollanılmıştır.
örneğin ben 19 nisan 1999 da katliamdan bir gün önce tetikçilerin neler yaptığına dair kocaman bir makale okudum.
konuyla alakalı öylesine bilgili insanlar var ki katliam esnasında kafeteryada, kütüphanede bulunan öğrencilerin çoğunluğunun ismini biliyorlar.
columbine hakkında kendimi bilgili sanardım lakin o adamların yazılarıyla karşılaşana kadar. columbine tartışma forumu
https://columbinemassacre...massacre-discussion-forum
tetikçilerin mükemmel bir şekilde psikolojik analizlerini yapan kişilerden yepyeni sıcacık yorumları okumak var, karar sizin.
reddit columbine sayfası https://www.reddit.com/r/Columbine/
ikinci olarak 3.000 üyesi bulunan bu forum sitesinde columbine katliamı hakkında bulmak istediğiniz tüm belgeler, kanıtlar, tetikçilere dair fotoğraflar falan filan buradaki kullanıcılar tarafından yollanılmıştır.
örneğin ben 19 nisan 1999 da katliamdan bir gün önce tetikçilerin neler yaptığına dair kocaman bir makale okudum.
konuyla alakalı öylesine bilgili insanlar var ki katliam esnasında kafeteryada, kütüphanede bulunan öğrencilerin çoğunluğunun ismini biliyorlar.
columbine hakkında kendimi bilgili sanardım lakin o adamların yazılarıyla karşılaşana kadar. columbine tartışma forumu
https://columbinemassacre...massacre-discussion-forum
23 yıl önce bugün gerçekleşmiş trajik bir olaydır.
ikilinin önde geleninin eric olduğu söylentisi doğrudur. lakin bu durum, toplum ve medya tarafından dylan'a takipçi depresif etiketi yapıştırılması gerektiği anlamına gelmez.
detaylara inince dylan'ın aslında ölüm/intihar'a
olan eğiliminin daha fazla oluğunu rahatça görürsünüz.
dylan'ın 15 yaşındayken intihar girişiminde bulunduğu bilgisine gerçek bir (bkz: columbine) veyahut (bkz: mass shooting) araştırmacısı çok rahat bir şekilde ulaşabilir.
yanılmıyorsam katliam 11.36 gibi başlamıştı. kafeteryaya yerleştirilen propan bombaları patlasaydı ölü sayısının 3 haneliyi çok rahat bir şekilde göreceği yadsınamaz birer gerçektir.
ikili başarılı birer bomba yapımcısıydı, web sitelerinde de detaylarıyla anlatmıştı.
(katliamdan sonra hepsi ortadan kalktı)
Saldırılardan önceki aylarda eric ve dylan, 21 yaşındaki bir kız sayesinde iki adet 9 mm'lik ateşli silah ve iki adet 12 kalibrelik pompalı tüfek satın aldı .
ericin on üç adet yuvarlak şarjörlü bir (bkz: Hi-Point 995 Karabina) ve bir (bkz: Savage-Springfield 67H) pompalı av tüfeği vardı .
hatta (bkz: 06 mart 1999 sur menzili kaseti)'nde (bkz: savage springfield 67h) yı kullandığı da hemen fark ediliyor.
ericin av tüfeği yaklaşık 26 inç olarak kesildi. bu kesilme,
yanılmıyorsam kütüphanede masanın altındaki (bkz: cassie bernall) ı vururken geri tepme sonucu burnunu kırmasında önemli rol oynamıştır.
dylan , bir adet 52, bir adet 32 ve bir adet 28 yuvarlak şarjörlü 9×19 mm (bkz: Intratec TEC-9) yarı otomatik tabanca ve bir (bkz: Stevens 311D) çift namlulu av tüfeği kullandı.
intihar fotoğrafında da görebileceğiniz üzere eli hala sıkıca bağlı.
ikilinin önde geleninin eric olduğu söylentisi doğrudur. lakin bu durum, toplum ve medya tarafından dylan'a takipçi depresif etiketi yapıştırılması gerektiği anlamına gelmez.
detaylara inince dylan'ın aslında ölüm/intihar'a
olan eğiliminin daha fazla oluğunu rahatça görürsünüz.
dylan'ın 15 yaşındayken intihar girişiminde bulunduğu bilgisine gerçek bir (bkz: columbine) veyahut (bkz: mass shooting) araştırmacısı çok rahat bir şekilde ulaşabilir.
yanılmıyorsam katliam 11.36 gibi başlamıştı. kafeteryaya yerleştirilen propan bombaları patlasaydı ölü sayısının 3 haneliyi çok rahat bir şekilde göreceği yadsınamaz birer gerçektir.
ikili başarılı birer bomba yapımcısıydı, web sitelerinde de detaylarıyla anlatmıştı.
(katliamdan sonra hepsi ortadan kalktı)
Saldırılardan önceki aylarda eric ve dylan, 21 yaşındaki bir kız sayesinde iki adet 9 mm'lik ateşli silah ve iki adet 12 kalibrelik pompalı tüfek satın aldı .
ericin on üç adet yuvarlak şarjörlü bir (bkz: Hi-Point 995 Karabina) ve bir (bkz: Savage-Springfield 67H) pompalı av tüfeği vardı .
hatta (bkz: 06 mart 1999 sur menzili kaseti)'nde (bkz: savage springfield 67h) yı kullandığı da hemen fark ediliyor.
ericin av tüfeği yaklaşık 26 inç olarak kesildi. bu kesilme,
yanılmıyorsam kütüphanede masanın altındaki (bkz: cassie bernall) ı vururken geri tepme sonucu burnunu kırmasında önemli rol oynamıştır.
dylan , bir adet 52, bir adet 32 ve bir adet 28 yuvarlak şarjörlü 9×19 mm (bkz: Intratec TEC-9) yarı otomatik tabanca ve bir (bkz: Stevens 311D) çift namlulu av tüfeği kullandı.
intihar fotoğrafında da görebileceğiniz üzere eli hala sıkıca bağlı.
Bunun bir benzeri Bugün Kahramanmaraş da yaşandı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar