bugün
- filistin in ermeni soykırımını tanıması29
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz9
- israil'in 1915 olaylarını soykırım tanıması8
- ustalara kek yapmak4
- her evde bulunan efes pilsen bardağı10
- sözlük kızlarını koruma ve yaşatma derneği5
- artemis5
- cumhuriyetin intikamı2
- velvet45
- sadece erkeklerin olduğu ortamda espri yapmak2
- yazarlara gelen son mesaj8
- yaşadığın şehrin turistik yerlerini gezmek4
- rockçılara satanist diyen mallar2
- kolonya şişesi görünce içme isteği gelmesi6
- günlerce konuşulacak bir başlık açmak2
- çapkınlık dersleri2
- herkesin panik olduğu durumda cool takılan insan2
- roman düğünleri 353
- gizli oylayan melek3
- hiçbir şey bilmeyip üst kademede çalışmak3
- deniz göktaş9
- tai lung3
- meme verin lan2
- yaz sıcağında ayakkabıya sakız yapışması4
- kadın yazarların daha fazla oylanıp takip edilmesi3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle23
- konuşan karga2
- türklerin her ırkı türk sanması10
- anın görüntüsü26
- türklerin medeniyet kuramama nedeni9
- kader adamım3
- eksi oy alınca ağlayarak günlüğüne yazmak2
- evde cilt beyazlatma yöntemleri2
- sabahın köründe siyaseti düşünen insan3
- başlığı açıklamak yerine açanı cevaplamak2
- evde makarna yapmanın maliyeti4
- sabah sabah kavga edecek enerjiyi bulmak2
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması10
- umursamaz insan2
- son 1 ayın en başarılı gammazları3
- sözlüğün aptal kaynaması13
- 2026 dünya kupası35
- sözlükte tribünlere oynamak3
- sözlük draması2
- futbol32
- bugün aradığım aşkı bulacağım gün2
- eski evini rüyada görmek2
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- afrodit2
- sözlükte yokluğu hissedilen yazarlar10
bülent akyürek kitabi.
"(.../...)
isigin yanmiyor ressam abi!tuvalin kan agliyor biliyorum!surada basi elleri arasinda cömelmis karamsar kizin tepesindeki mor daglara fircandaki beyazi bir calabilsen- kurtaracaksin insanligi karanlik gecelerden..!
fa´nin fakatlarla farklilastigini fark´etmesen de farkliligin fark´lilasmadigini farketmek farkmaz artik senin icin!
fa´nin fakatlarla farklilastigini görecek ve bu faribana hak vereceksin.birak cama konan sinekleri saymayi, burada fa´dan söz ediyoruz fa´lan.. fa´lan.. faaaaaaaaaaa...
(.../...)"
"(.../...)
isigin yanmiyor ressam abi!tuvalin kan agliyor biliyorum!surada basi elleri arasinda cömelmis karamsar kizin tepesindeki mor daglara fircandaki beyazi bir calabilsen- kurtaracaksin insanligi karanlik gecelerden..!
fa´nin fakatlarla farklilastigini fark´etmesen de farkliligin fark´lilasmadigini farketmek farkmaz artik senin icin!
fa´nin fakatlarla farklilastigini görecek ve bu faribana hak vereceksin.birak cama konan sinekleri saymayi, burada fa´dan söz ediyoruz fa´lan.. fa´lan.. faaaaaaaaaaa...
(.../...)"
bülent akyürek kitabıdır.
inciler;
"roman kahramanları da bozuk çalmaya başladı, senin yüzünden onları tam tahlil edemiyormuşum !"
---
"ışığın yanmıyor ressam abi! tuvalin kan ağlıyor biliyorum! şurada başi elleri arasında çömelmis karamsar kızın tepesindeki mor dağlara fırçandaki beyazı bir çalabilsen kurtaracaksın insanlığı karanlık gecelerden...!
inciler;
"roman kahramanları da bozuk çalmaya başladı, senin yüzünden onları tam tahlil edemiyormuşum !"
---
"ışığın yanmıyor ressam abi! tuvalin kan ağlıyor biliyorum! şurada başi elleri arasında çömelmis karamsar kızın tepesindeki mor dağlara fırçandaki beyazı bir çalabilsen kurtaracaksın insanlığı karanlık gecelerden...!
sebest nazıma sırf nazım hikmete kıllığından karşı çıkmıyorsa bende birşey bilmiyorum. bu bir
hergele sen yazda okuyalım bu iki.
sen şiirden anlıyorsan ben sultanı tenkidçiyim. bu da üç.
hergele sen yazda okuyalım bu iki.
sen şiirden anlıyorsan ben sultanı tenkidçiyim. bu da üç.
cehaletini bana cevaben yazdığı yazısında ortaya koyan yazardır.
(#6933751) nolu entry'sinde "çağdaş anne ve babalar, kendi ürettikleri piçlerini de alıp sinemaya gidecekler" gibi bir cümle kurmuş. gerçekten çok tutarlı! çağdaş anne babalar, kendileri çocuk üretiyor ve ortaya ürün olarak bir piç çıkarıyorlar. küfür sıçmak böyle bir şey olsa gerek. bu durumunda "kendi anne babasının ürettiği ne oluyor?" diye sormak isterim kendisine. ha bir de turgut özakman diye biri varmış. kafasını atatürk'le bozmuş! yazdığı entry'leri inceledim. kendisi neyle bozumuş acaba kafayı? birine bok atarken biraz kendisine bakmasını, biraz da tutarlı olmasını tavsiye ediyorum. ha unuttum, tabi bir de en önemlisi ahlak.
şişi de kebabı da yakmayan yazar.
biliyorum bu senin için hakaret gibi oldu.
olum ne zaman hakkında yazsam eksiye gark oluyorum!
biliyorum bu senin için hakaret gibi oldu.
olum ne zaman hakkında yazsam eksiye gark oluyorum!
şiirden anlamıyor. nasibi yok üstelik.
(#6997049) Yazısı ve anlatımı güçlü yazar, takdir edilesi insan.
(bkz: (#7004388))
öyle abazandır ki kadınları sigara araba vs gibi şeylere benzetip bundan haz alır.aşağıladığı hor gördüğü türk kadınları arasında kendi annesi de vardır.ve yeğen unutma ki aşağıladığın o kıymetli biricik annen,yücelttiğin göklere çıkarttığın bir fahişeye değişilmiştir illa ki.
yazarlıktan çıkarılmış olan yazar''ımsı''dır.uludağ sözlüğün atlattığı bir faciadır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar