bugün
- istanbul un çok pahalı olması14
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- herkes yatsın iyi geceler9
- ölmeyi dilemek2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- kabataş olayı görüntüleri8
- en sevilmeyen ev işleri3
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- velvet vs nervio19
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- oğuzhan uğur12
- oğlum çok güzel lan6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- velvet13
- slavko vincic15
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- aklını yitirmek4
- horoz hayası çorbası5
- nervio11
- ispanya20
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- bira cips6
- 2026 dünya kupası25
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- tememda kenka nalaka10
- ona bir şey söyle9
- kadim kültürler4
- laptop5
- manyak olmaya karar verdim9
- manifest grubu3
- aga be şarkılar5
- acıktım ben3
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- futbol14
hatun kısmının oynak olanına verilen ad erkegi yoldan cıaran kadın modeli,böyle tipler yuva yıkan sınıfında degerlendirilebilir..
yeni bir yazar. hoşgelmiş.
(bkz: cilveli ahmet hoca)
ergen yada orta yaş krizindeki bir kadın olduğunu düşündüğüm yazar. hoşgelmiş
sözlukte olmanı sevdiğim cankym benim dediğim yazar arkadasım. hosgelmıssın.
sözlüğün yeni gülü tazecik yazar. taze dediğime bakmayın kendisi en az 45 yaşında var.
not: kızma kankiş şakalaşıyoruz şurda. *
not: kızma kankiş şakalaşıyoruz şurda. *
sözlükteki diğer yazarlara çok teşekkür eden yazar. bir açıklama getirmek gerektirirse ergen sayılmam ama orta yaşlıda değilim 21 artık nereye denk geliyorsa. *
değişik şeylerin peşinde olduğunu düşündüğüm yazar. narin parmakları ve ince beline hayran kaldığımı söylemeliyim. haftaya istemeye gitmeyi düşünüyoruz. sheqer qızz seni.
işvelidir.
kandilimi kutlamış yazar , bu yolla küçük bir gülümsemeye sebep olmuştur sağolsun.
Bugün, Türk Milletinin özgürlük ve vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini bir kez daha kanıtladığı bir dönemi simgeleyen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günüdür. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur sözlerinde ifadesini bulan bu zafer, aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır. Milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız, milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür.
Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyoruz.
ve bu yazara sevgilerimi gönderiyorum.
Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyoruz.
ve bu yazara sevgilerimi gönderiyorum.
mesaj kutusu yoluyla sınava girecek arkadaşlara sınav danışmanlığı yapmaktadır. yardım alacak herkesin çekinmeden mesalajlarını beklemektedir.
(#17728422) ferrari ile lamborghini arasında kararsız kalsa, gidip dacia alacak olan yazar.
sabah sabah güldürmüştür.*
sabah sabah güldürmüştür.*
(#17757949) zevzeğin önde gidenidir.
(bkz: nazlı)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar