sahiden bu adama noldu ya?
özgün ve izlenesi adamlardan.
özlendi yahu.
Zamanında arabaların teyplerinde, evlerdeki tv'lerde, radyolarda binnaz şarkısı çıktığı zaman türk halkını coşturan akardiyon çalan kişidir. Şu sıralar görülmemektedir..

(bkz: ciguli dön ne olur ciguliiii)
(bkz: tülaayyyy dön ne olur tülayyyyyyyyyy)
kıymeti öldükten sonra anlaşılacak ünlülerdendir kendisi.
bir zamanların cigulisi. şimdilerin youtube ergeni. hepsi aynı, a justin a bu adam.
nerde lan bu adam. ciddi ciddi merak ediyorum. yaşıyor mu acaba..
annesinin adı binnaz olan bir genç tarafından süikast teşebbüsüne uğramış roman. yırtmıştı.
keşke biraz karakter yoksunu olsaymış dediğim, efendi ve naif kişiliği nedeniyle türkiye'de soytarı muamelesi görmüş büyük müzisyen. böyle millete müstahaktır lan serdar ortaç.
Yapma bana numara isimli şarkısı ile gönlümü fetheden Bulgaristan kökenli Türk şarkıcı. Akordeon virtüözüdür.
sol frame'de ismini görünce öldü sandığım müzisyen.
binnaz şarkısı yüzünden saldırıya uğramış şu an kimle nerede ne yapmaktadır tam olarak bilinmeyen sanatçıdır. geçen kocaeli ne roman festivaline gelecekti yani öyle yazıyordu afişte galiba düğünlere de gidiyormuş. * * *
akşam akşam aklıma geldikten sonra şu satırları ithaf ettiğim müzisyendir.

(#12075729)
şimdilerde şehir şehir gezen müzisyen.kendisini neden programlara filan almıyorlar anlamam adam coşturabiliyor, kendi tarzı var hem özlemiştik.
anne adı "binnaz" olan bir gencin zamanında bıçaklamak istediği şarkıcı. ucuz atlatmıştı.
reha muhtarın sindiremediği şarkıcı.
iri gözlü bi adamdı. nerdedir? ne iş yapar acaba?
(bkz: penguen yürüyüşü)
http://www.zaman.com.tr/h...r-oldum-cok-sey-kaybettim
bu adam hala ortalıktaysa ve hala beygir gücü ile tarif ediliyorsa motor gücü gelişmedik abi gelişemedik işte...
sonunda piyasaya çıkmış üstat. vermediler bana kuruj aldılar 3 milyon dolar gibi tepkileri vardır. işte röportajı:

http://alkislarlayasiyoru...k/45055/ciguli---roportaj
ünlülerin benzerleri yarışmasına girip kendi benzerleri arasında 3. olan büyük yetenek... mal lan bizim millet..
pörtlek gözleri ile sahne almaktadır. hiç özlemedim seni cigu.
ferhat göçerin düet yapamadığı ender sanatçılardan. koruma altına alınmalı.
naim süleymanoğlu gibi türkiye için değerli olan bir sanatçımız, gerçek değeri yakında anlamamız umuduyla..
(bkz: oski)
© copyright 2005 - 2026