bugün
- üniversite mezunu olmak için üniversite okumak7
- true denilen yazar13
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı15
- hayatında bir kere bile sigara içmemiş yazarlar5
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi5
- diyanetin abd'deki villaları11
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn5
- yeni üniversite kazanmış kız azgınlığı2
- barış yarkadaş4
- ben bu yazıyı oğluma yazdım4
- zamandışı düşkünlüğü2
- kötü biri olduğunu bilmek6
- psikiyatristin size soğuk davranması2
- yan gelip yatan yuzır2
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- abd milli futbol takımı2
- seçmeninin ak parti den kopma koşulu3
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı3
- kadınların sürekli sorun çıkarması2
- zaman baba12
- 95b vs 85d2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- kilo vermenin çok zor olması2
- en iyi antidepresan7
- ona bir şey söyle13
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- chp'nin hali ne olacak49
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- arkadaşlar nasılsınız6
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- cyle larin'in gol sevinci açıklaması2
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- cilgincapkin220
- acıkmamak için öneriler5
- deli olduğunun farkına varmak5
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- gammazlar çetesi17
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- sarı yeleli aslan trump8
- kontrat fosfor karburator5
- anın görüntüsü18
- mor semsiyeli yabanci14
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- gocu26
ilk zamanlar biz de bu akıma kapıldık da sonra bir işe yaramadığını gördükçe uzaklaşmaya başlamıştık. şimdiler sabah akşam bir mail geliyor onu imzala bunu imzala şirket ceosu olacağız yakında.
girdiğim günden beri şahsımı dert tasa sahibi etmiş sitedir. yok kızıma yardım et yok teyzemi yaşat aman efendim kediler öldürülmesin vs vs. gına geldi yeminle.
Hicbir seyi degistirememe platformu.
fena para kazanan ama, külliyen yararsız site. bulaşmayın. gelen mailleri de engelleyin.
Bir halta yaramayan, yaramayacak sitedir. Kimse bu tur calismalari dikkate almıyor.
sürekli mail kutumu kirleten site. "adalete fener yak" mevzusunda iyi pr yapmıştı.
toplanan imzalar gerçekten de işe yarıyor mu diye merak ettiren site.
Toplanan imzaların bir işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum. Ama hiç olmazsa bazı şeyleri degistirebiliyorlarsa bile bence bu kafidir.
internet ortamını güzel bir niyetle değerlendiren bir site gibi duruyor.
internet ortamını güzel bir niyetle değerlendiren bir site gibi duruyor.
insaniyet adına çok faydalı kampanyaları var.
Anne arkadaşlar, anne canını toprağa verdi
Daha 3 günlük acısıyla başka anneler de canını vermesin diye toprağa o çabalarken, bizim sessiz kalmamız insanlık değil, imzalayın, acılı çığlığı ses bulsun
kuzum Melek oldu Cennete uçtu... https://t.co/lA39rbdzvD @ChangeTR aracılığıyla
Daha 3 günlük acısıyla başka anneler de canını vermesin diye toprağa o çabalarken, bizim sessiz kalmamız insanlık değil, imzalayın, acılı çığlığı ses bulsun
kuzum Melek oldu Cennete uçtu... https://t.co/lA39rbdzvD @ChangeTR aracılığıyla
Bir boka yaramayan sitedir.
bir çeşit imza-dilekçe sitesi.
başlatılan imza kampanyalarından şuana kadar herhangi biri olumlu sonuçlanmış mı çok merak ediyorum.
başlatılan imza kampanyalarından şuana kadar herhangi biri olumlu sonuçlanmış mı çok merak ediyorum.
(bkz: Lösemiyim ilik nakli için gönüllü verici bekliyorm)
Buraya da taşınabilir konu?
Birçok kişi görsün.
Buraya da taşınabilir konu?
Birçok kişi görsün.
havanda su dövmenin, ipe un sermenin sanal ortamdaki en net karşılığı olan site.
bir internet sitesine imza atarak birşeyleri değiştirebileceğine inanan insan = bir fotoğraf paylaşarak facebook'un bir bebeğin tedavisi için para vereceğine inanan insan
bir internet sitesine imza atarak birşeyleri değiştirebileceğine inanan insan = bir fotoğraf paylaşarak facebook'un bir bebeğin tedavisi için para vereceğine inanan insan
change.orgda baslatilan ytu davutpasa kampusune ust gecit kampamyasi sonucu 25 bin imza ile uninin girisine ust gecit yapilmaktadir. hadi bu da kapak olsun. site gayriresmi sekilde de olsa is goruyor.
Bir kampanya platformu. Buradan tüm yazarlarımızdan Fenerbahçe maçının rezil hakemi Ivan Bebek'i şikayete davet ediyorum.
https://www.change.org/p/...ce_location=discover_feed
https://www.change.org/p/...ce_location=discover_feed
kpss alan sınavının mayıs ayına -yani 2 ay önceye- çekilmesi sonrası mağdur olan adayları da unutmamış olan sitedir. destek vermek isteyenler için 634 kişiye daha ihtiyaç bulunuyormuş.
https://www.change.org/p/...signature_milestone_email
https://www.change.org/p/...signature_milestone_email
genelde feminist, vegan, cihangir solcusu ya da modern görünmek için götünü siktirecek insanların gösteriş yaptığı ezik site. bakın ben çok duyarlıyım otu boku imzalıyorum diyerek paylaşırlar falan. sıfır samimiyet %100 gösteriş.
şu siteye girip en az bir kampanyaya imza atan net gerizekalıdır.
şu siteye girip en az bir kampanyaya imza atan net gerizekalıdır.
sözlük moderasyonunun değiştirilmesi için imza kampanyası başlatılması gereken site. açık ve net.
görsel
imzalandı. Lakin Bu olay referanduma gitse bile sanıyor musunuz ki Erdoğan'ın istegi dışında bir sonuç çıksın? Yapmayın. Bir ay beyin yıkama ile gecer. Sonra yüzde 55 oyla kabul edilir. Rakibinizi iyi analiz edin.
T: birçok imza kampanyası düzenlenerek, değişikliklere yol açabilen bir oluşum.
imzalandı. Lakin Bu olay referanduma gitse bile sanıyor musunuz ki Erdoğan'ın istegi dışında bir sonuç çıksın? Yapmayın. Bir ay beyin yıkama ile gecer. Sonra yüzde 55 oyla kabul edilir. Rakibinizi iyi analiz edin.
T: birçok imza kampanyası düzenlenerek, değişikliklere yol açabilen bir oluşum.
bazen saçmalayan yer.
görsel
bu kediyi 9gag'a fotoğrafının düşmesiyle dünya tanımıştı. 1 ağustosta ölmüş bu kedi. kadıköy'de yaşıyormuş. tombili imiş adı. tamam önemli bir kediydi. fakat heykel nedir ya?
görsel
bu kediyi 9gag'a fotoğrafının düşmesiyle dünya tanımıştı. 1 ağustosta ölmüş bu kedi. kadıköy'de yaşıyormuş. tombili imiş adı. tamam önemli bir kediydi. fakat heykel nedir ya?
milyon tane de imza toplansa hiçbir yetkilinin iplemediği yer. millet buradaki şeylere imza atarak bir iş yaptık zannediyor ama kazanan sadece sitenin sahipleri oluyor.
değişime sebep olduğu bazı durumlarda vardır.
ve desteklenmesi gereken şöyle bir kampanya var: (bkz: iki ayrı bedeniz ama aslında tek kişiyiz/#33704788)
ve desteklenmesi gereken şöyle bir kampanya var: (bkz: iki ayrı bedeniz ama aslında tek kişiyiz/#33704788)
güncel Önemli Başlıklar