bugün

fazlalığının kaynağı %99 cehalet, %1 kocaman bir yürek olan duygu. normalde fazlası gerçekten zararlıdır da, o yürek genelde bunu anlayamaz.
korku ile dolu olmak ama onun altında ezilmemektir.
bir arap atasözüde derki ' Bütün cesurlar ahmaktır'.
bu durumda ahmaklık belirtisidir.
cesaretsizliğin ardındaki kapı.
bağıra bağıra söylemes çok keyifli, enfes grup yorum parçası. kulak patlatırcasına volüm verilmeden dinlenmemesi lazımdır.
dunya uzerinde taklit edilemiyecek tek histir.
bittiği yerde esaret başlar....
cesaret riski görüp göze almaktır. Cahilce gözü kapalı yapılan hamleyle alakası yoktur..
adrenalini yükselten duygudur.
uludağ sözlükte yazar olmaktır.
fazlası cehalettendir.
insanların içinde "ben sezen aksu sevmiyorum" diyebilmektir.

(bkz: aklımı alırlar kamil)
insanların içinde; 'ben sezen aksu'yu sevmiyorum ama şarkılarını seviyorum' diyebilmektir.
insanların içinde 'ben müslüm gürses'i seviyorum' diyebilmektir.
insanların içinde "kendimde dahil olmak üzere bütün insanlığın mna koyim" diyebilmektir.**
ask olaylari soz konusu olunca ben de bitmis olandir. herhalde tamiri de yillar surecek. su ana kadar duzelme belirtileri gostermedi. duzelince haber veririm.*
bazı durumlarda olmazsa olmazlardandır. cesaret olmazsa başlayamayacak bir aşk gibi örneğin. nitekim yıllardır sorulan şu cevapsız soru boş değildir: (bkz: cesaretin var mı aşka).
içindeki tüm duyguları açığa vurmaktır.her insanda biraz olması gereken şeydir.
görsel
cesarette Marifet, arzu etmediğini geri çevirmekte değil, bilakis çıldırasıya
arzu ettiğinden, hakkında deli divane olduğundan vazgeçmekte. yani birşeylerden vazgeçebilme değil. aptallıktan bahsetmiyoruz. yada cahilliğin getirdiği cesaretten değil. harbi cesaretten . yani adam gibi.
Hiç bişeyden korkmamak değil, korktuğu halde o işi yapmaktır.
argoda got.*
kullanmayı bilene zararı olmaya,cesaretli gibi gözükmek isteyenlere çok zararlı duygular.
bir dakika daha sabretmektir.
hiçbir şeyden korkmamak değil,korkuya rağmen bir şeyler yapabilmektir.
© copyright 2005 - 2026