bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı23
- claudian clouds33
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- okan buruk8
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- true'nun engelli olması4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız3
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- meriç dükalığı8
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- leroy sane2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung12
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği2
- habire124
- islamda namaz yoktur30
- sevdiğiniz yazarlar8
- okan çık hesap ver4
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
- galatasaray10
- rakı arasında çay içmek2
- sözlük kızlarının kekleri24
- galatasaray rezil oldu2
- kadir inanır'ın mirası4
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru2
- fusya semsiyeli yabanci22
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği3
- özürlü yazarlara yardım kampanyası2
- okan buruk 102 puanı nasıl topladı sorunsalı2
- uğurcan çakır2
- hadi birbirinize sarılın2
- arkadaşlar bana engel olun2
- insanları birbirine düşürmek4
- habire12 istenmiyorsun algısı2
- trabzonspor5
- sözlüğün ölü gibi olması5
- etli biber dolması5
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- hoşlanılan kızın gel beni bubamdan iste demesi3
- kıçını yırtsan sonu tabut3
- bana onu sormayin8
- gecenin şarkısı19
- beşiktaş'ın amedspor'a döşeyeceği boru2
- kürdistan10
- şemsiyeli benim3
(bkz: yanlış başlık açmak)
hayır türk yapımı bir oyun değildir. ceidot isimli şirketin çıkarmaya çalıştığı başaramayıp yüzüne gözüne bulaştırdığı
hükümran senfoni isimli oyun projesinin içerisindeki terimlerden birisidir ceiron.
ceidottaki saçma yönetim sonucu bütün 3d ekibi projeden çekilmiş, şirket borç içinde yüzmeye başlamıştır.
proje tabiki iptal edildi. şu anda başka projeler için çabalıyorlar fakat olmuyor. uluhan projesini de başaramadıkları için yatırımcı şirketle davalık olmuşlardır.
hayır türk yapımı bir oyun değildir. ceidot isimli şirketin çıkarmaya çalıştığı başaramayıp yüzüne gözüne bulaştırdığı
hükümran senfoni isimli oyun projesinin içerisindeki terimlerden birisidir ceiron.
ceidottaki saçma yönetim sonucu bütün 3d ekibi projeden çekilmiş, şirket borç içinde yüzmeye başlamıştır.
proje tabiki iptal edildi. şu anda başka projeler için çabalıyorlar fakat olmuyor. uluhan projesini de başaramadıkları için yatırımcı şirketle davalık olmuşlardır.
http://www.ceironsavaslari.com/ 10 temmuzda açılması gereken fakat hala açılmayan oyun.
betası ufak tefek hatalar dışında güzel giden oyundur. ama adı üstünde zaten beta. daha da güzelleşecek ve düzelecektir.
edit: iyi güzel de rütbe almak için 4 gün beklemek ne amk!
edit: iyi güzel de rütbe almak için 4 gün beklemek ne amk!
açık betası boyunca gördüğüm hatalara ve oyun hakkındaki düşüncelerime gelecek olursak;
- benim gördüğüm bir bug var. savaş esnasında bütün askerleriniz ölmeden oyunu kapatırsanız, bir daha oyuna girdiğinizde ölen askerlerinizle beraber eski ordunuz geri geliyor. hata bildirimi yapayım dedim o da bozuk çıktı.
-kaynak toplamak çok basit. kısa süre içinde milyonlarla oynar duruma gelebilirsiniz. ama bu durum oyun ekonomisinde enflasyona sebep olacaktır.
-satıcı sistemi çok kötü. her cuma satıcılara itemler belirli sayılarda geliyorlar ve parası çok olanlar başkaları almasın diye itemleri tüketiyorlar. bu sistem değiştirilmeli. isteyen istediği kadar item almalı ki parası olan olmayanı ezmesin
-hikaye güzel. sıra tabanlı savaş olayı iyi fikir. fakat yapay zeka yerlerde çok kolay aldatılabiliyor.
-kritik olayı bazen can sıkıyor. tek yeniçeri bir atışta 20 askerinizi birden indirebiliyor.
-level atlamak için ayarlanan süreler çok fazla. görevleri yaptıktan sonra bir de levela göre 6 gün falan bekleyebiliyorsunuz. görevler menüsünde bir saat çıkıp ne zaman rütbe alacağınızı gösteriyor. saçma.
-oyuncu seviyesi iyi gibi. sıra tabanlı ve nispeten sıkıcı olduğundan böyle de kalacaktır.
- benim gördüğüm bir bug var. savaş esnasında bütün askerleriniz ölmeden oyunu kapatırsanız, bir daha oyuna girdiğinizde ölen askerlerinizle beraber eski ordunuz geri geliyor. hata bildirimi yapayım dedim o da bozuk çıktı.
-kaynak toplamak çok basit. kısa süre içinde milyonlarla oynar duruma gelebilirsiniz. ama bu durum oyun ekonomisinde enflasyona sebep olacaktır.
-satıcı sistemi çok kötü. her cuma satıcılara itemler belirli sayılarda geliyorlar ve parası çok olanlar başkaları almasın diye itemleri tüketiyorlar. bu sistem değiştirilmeli. isteyen istediği kadar item almalı ki parası olan olmayanı ezmesin
-hikaye güzel. sıra tabanlı savaş olayı iyi fikir. fakat yapay zeka yerlerde çok kolay aldatılabiliyor.
-kritik olayı bazen can sıkıyor. tek yeniçeri bir atışta 20 askerinizi birden indirebiliyor.
-level atlamak için ayarlanan süreler çok fazla. görevleri yaptıktan sonra bir de levela göre 6 gün falan bekleyebiliyorsunuz. görevler menüsünde bir saat çıkıp ne zaman rütbe alacağınızı gösteriyor. saçma.
-oyuncu seviyesi iyi gibi. sıra tabanlı ve nispeten sıkıcı olduğundan böyle de kalacaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar