bugün

mitolojik bir hikayesi olan güzel, türk yapimi bir oyun.

slogani ise alternatif gerçeklik´tir.
(bkz: yanlış başlık açmak)
hayır türk yapımı bir oyun değildir. ceidot isimli şirketin çıkarmaya çalıştığı başaramayıp yüzüne gözüne bulaştırdığı
hükümran senfoni isimli oyun projesinin içerisindeki terimlerden birisidir ceiron.
ceidottaki saçma yönetim sonucu bütün 3d ekibi projeden çekilmiş, şirket borç içinde yüzmeye başlamıştır.
proje tabiki iptal edildi. şu anda başka projeler için çabalıyorlar fakat olmuyor. uluhan projesini de başaramadıkları için yatırımcı şirketle davalık olmuşlardır.
http://www.ceironsavaslari.com/ 10 temmuzda açılması gereken fakat hala açılmayan oyun.
betası ufak tefek hatalar dışında güzel giden oyundur. ama adı üstünde zaten beta. daha da güzelleşecek ve düzelecektir.

edit: iyi güzel de rütbe almak için 4 gün beklemek ne amk!
açık betası boyunca gördüğüm hatalara ve oyun hakkındaki düşüncelerime gelecek olursak;

- benim gördüğüm bir bug var. savaş esnasında bütün askerleriniz ölmeden oyunu kapatırsanız, bir daha oyuna girdiğinizde ölen askerlerinizle beraber eski ordunuz geri geliyor. hata bildirimi yapayım dedim o da bozuk çıktı.

-kaynak toplamak çok basit. kısa süre içinde milyonlarla oynar duruma gelebilirsiniz. ama bu durum oyun ekonomisinde enflasyona sebep olacaktır.

-satıcı sistemi çok kötü. her cuma satıcılara itemler belirli sayılarda geliyorlar ve parası çok olanlar başkaları almasın diye itemleri tüketiyorlar. bu sistem değiştirilmeli. isteyen istediği kadar item almalı ki parası olan olmayanı ezmesin

-hikaye güzel. sıra tabanlı savaş olayı iyi fikir. fakat yapay zeka yerlerde çok kolay aldatılabiliyor.

-kritik olayı bazen can sıkıyor. tek yeniçeri bir atışta 20 askerinizi birden indirebiliyor.

-level atlamak için ayarlanan süreler çok fazla. görevleri yaptıktan sonra bir de levela göre 6 gün falan bekleyebiliyorsunuz. görevler menüsünde bir saat çıkıp ne zaman rütbe alacağınızı gösteriyor. saçma.

-oyuncu seviyesi iyi gibi. sıra tabanlı ve nispeten sıkıcı olduğundan böyle de kalacaktır.
© copyright 2005 - 2026