bugün
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak6
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- özel mesaj ifşası5
- korkunçlu cinli roman yazmak4
- masonların kurduğu abd4
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- silver ile evlenecek erkek37
- ellerim bos gonlum hos24
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- kuzey kore de bim olmaması4
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- katatespizartmasi14
- gocu giderse sözlüğün abisi kim olacak2
- gecenin şarkısı9
- lucky strike2
- allah insanı kendisine kulluk etsin diye yarattı2
- hoşlanılan kızın size sevdiği erkeği anlatması5
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- ağlayarak 31 çekmek4
- nervio hamferdi7
- et yemek2
- kale3112'ye üstün hizmet madalyası verilmesi4
- seri kalça koklayıcısı4
- yüzüklerin efendisi2
- sigara kahvenin imanidir2
- simko311
- yahudi demonolojisi ve melek ilmi5
- big bang ten önce ne vardı sorusu ne kadar anlamlı3
- ortama girince herkesin susması11
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- gocu iticiliği2
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak4
- kebap yiyen kız6
- sarapci koala63
- cemaatçi subaylar3
- en düşük karma puanına sahip uludağ sözlük yazarı5
- kestane mantarı2
- coca cola light3
- cinler nefilimlerdir3
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum7
- canım yanıyo sözlük3
- kuzey korenin güneyden daha büyük olması2
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- çekirdek kola3
- uludağ sözlük radyo3
- maltepe sahilde adamın götünü tıraş eden kadın3
- seri artılayan melek4
- sözlük kızlarının ojeleri7
cennet elbet güzel köşkler, saraylar, meyveler, genç kızlar, yakışıklı erkekler *, şelaleler, ballar.... ama ne bileyim bir yanında güzin abla diğer yanında şirin baba * neyleyim ben eldeki şarabı...
ama cehennemde olay farklı karşında kurt cobain, yanında muhtemelen yakınlarda gideceğini düşündüğüm paris hilton, pamela anderson, uzaklarda nuri alço, sağ köşede teoman bir bar sandalyesinde babasının öldüğü yaşta... daha ne diyim ben sana.katıl hayatını yaşa, sen de bu coşkuya ortak ol...
imza: zebani
not:kapı açılış saatleri israfilin suru üflemesi ile başlayıp 18 yaş sınırı vardır. damlı, damsız her şekilde giriş serbest olup yanınızda getirdiğiniz insan ölçüsünde indirimlerden ve kampanyalardan faydalanabilirsiniz.
ama cehennemde olay farklı karşında kurt cobain, yanında muhtemelen yakınlarda gideceğini düşündüğüm paris hilton, pamela anderson, uzaklarda nuri alço, sağ köşede teoman bir bar sandalyesinde babasının öldüğü yaşta... daha ne diyim ben sana.katıl hayatını yaşa, sen de bu coşkuya ortak ol...
imza: zebani
not:kapı açılış saatleri israfilin suru üflemesi ile başlayıp 18 yaş sınırı vardır. damlı, damsız her şekilde giriş serbest olup yanınızda getirdiğiniz insan ölçüsünde indirimlerden ve kampanyalardan faydalanabilirsiniz.
şunu yapınca kesinlikle gideceksin diye kesin bir yargı yoktur. Lakin kişi kendi isteğiyle gitmek istiyorsa, sıcak yerleri seviyorum diyorsa prosedürlere bakmak gerekir.
(bkz: kadınların kıskırtmaları)
kediyle içli dışlı olmak.
yüce allah'ın buyurmuş olduğu dini vecibeleri yerine getirmemek.
bir arkaşa bakıp çıkmak.
içerisin merak etmek.
içerisin merak etmek.
günümüzde yaşamak bile cehenneme gitmek için bir nedendir.
semavi olarak kabul edilen dinlerde benzerlikler gösterdiği kadar farklılıklar da gösteren, bağlı olunan dinde günah sayılan davranışlar.
misalen ;
3 semavi dinde de zina, cinayet, hırsızlık ve yalan söylemek cehenneme uzanan bir yolun başlangıcıdır.
ama ;
şarap içen bir müslüman cehenneme erken rezervasyon yapmış sayılırken, bir hristiyan için bu mubah bir davranıştır.
domuz eti yiyen bir hristiyan için yediği domuzun bir koyundan farkı yokken, bunu yapan bir yahudiyi sıcak saatler beklemektedir.
misalen ;
3 semavi dinde de zina, cinayet, hırsızlık ve yalan söylemek cehenneme uzanan bir yolun başlangıcıdır.
ama ;
şarap içen bir müslüman cehenneme erken rezervasyon yapmış sayılırken, bir hristiyan için bu mubah bir davranıştır.
domuz eti yiyen bir hristiyan için yediği domuzun bir koyundan farkı yokken, bunu yapan bir yahudiyi sıcak saatler beklemektedir.
her yer ateş. böyle cıvıl cıvıl.
yemeklerin soğuması gibi bi durum söz konusu değil ve tabiki sigara yakmak için birinden ateş istemeyede gerek yok..
yemeklerin soğuması gibi bi durum söz konusu değil ve tabiki sigara yakmak için birinden ateş istemeyede gerek yok..
ırkçılık.
sübyancılık.
terketmek.
şeytana tapmak.
kafir, zındık, allahsız, dinsiz, imansız, kitapsız. (bkz: ateist)
Bir tanesi de cehenneme direk götürecek entryler girmektir.
Çünkü burası hep sıcak amca. (küçük emrah)
(bkz: zina yapmak)
çok konuşup insanlara eziyet etmek. ben sırf bu yüzden gidicem herhalde.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar