bugün
- kitap okumanın hiçbir faydasının olmaması8
- üstteki yazarı öv14
- ne olacak bu erkeklerin hali4
- 40 yaşından sonra iş bulunamaması5
- kendini suçlamak vs başkasını suçlamak5
- zaman baba bey birader bey3
- uludağ sözlüğü ayağa kaldırıyoruz kampanyası4
- hayaldeki erkek5
- kaliteli insanı belli eden detaylar10
- götümü de açsam bakmayacaksınız12
- haluk levent4
- züber3
- miawlabakim2
- eyy sjsjsjsjs sen kimsin ya2
- din2
- kişinin en rahatsız olduğu sosyal davranış7
- sürekli cinsellikten bahseden erkek7
- uysaljakobene burç baktırmak3
- uysaljakoben12
- köleliğin kaldırılmasının nedeni2
- uludağın ekşi sözlük gibi populer olamaması16
- sözlükteki ayaksever karşıtı blok10
- yağmurcu vs karcı2
- karısının ayaklarını sözlükte paylaşan yazar4
- evli kadına bin lira verip ilişkiye girmek4
- elektrot2
- haluk levent in gözaltına alınması2
- pazar gününün 2dk sürmesi2
- kitap alıntıları3
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı5
- israil'in olası türkiye saldırısı3
- haluk levent'e para emanet etmek4
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı25
- iyi bir insanın acımasız bir insana dönüşmesi4
- askere gitmenin sanılanın aksine keyifli olması9
- pazar gününü sözlükte geçiren ezik insan9
- geniş omuzlu kadınlar10
- el fetişisti olmak4
- dinler tarihinin en önemli olayı7
- ssk yemek servis dolgun maaş2
- kitap okuma enayiliği2
- muslettin amca9
- tanga giyen sözlük kızları4
- hizmet sektöründe çalışanlara eziyet eden kişimsi4
- liseli otuzbircinin gündüz düşleri3
- hızlı para kazanmanın yolları2
- cemaat kurup çomar sövüşlemek4
- colorado2
- erkeklerde testosteronun 50 azalması5
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı14
can yayınlarının genel müdürü. yayınevinin kurucusu müthiş adam erdal özün vefatıyla o bildiğimiz can yayınları dinamikleşmiştir, atak üstüne atak yapmıştır. bunun nedeni de bu enerjik insandır. lakin, yayın çizgilerinde son dönemde en hafif deyimiyle bir bozulma var, alarm sinyalleri göndermek isterdim kendisine.
tartışmasız türkiye' nin en iyi 3 yayınevinden birinin genel müdürüdür. çevirilerinin hemen hemen hepsine gözü kapalı güvenebilirsiniz neredeyse. kitabı bir meta olarak görmeyen, kitabı bir edebi eser, bir sanat eseri olarak gören bir yayınevinin genel müdürü olmakla birlikte son dönemlerde özellikle paulo coelho üzerinden bir propaganda yapılmaktadır. sonuçta bunların hepsi can öz' ün bilgisi, izni hatta fikriyle olmaktadır. -belki paulo coelho' yu hiç sevmememden dolayı böyle bir önyargı oluşmuş olabilir bende- can yayınlarının son dönemdeki bu coelho söylevleri canımı sıkmakta.
katıldığı bir programda izleyiciden gelen ''kağıt helva şeklinde basılan kitaplar var(sanırım metin uca kitabı) kitap çok fazla metalaştırıldı. bunlar doğru mu, bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?'' sorusuna, ''ben yayıncı olarak yazarı ve kitabını doğru tanıtmalıyım, iyi tanıtmalıyım. bu benim o yazara karşı, o kitaba karşı sorumluluğum ama elbette bir çizgimiz, bir sınırımız var'' diyerek cevap vermiştir. sonuna kadar katılmıştım söylediğine. sonuçta o yayınevinin yayın hayatına devam edebilmesi için gelirlere ihtiyacı var ve dolayısıyla özellikle coelho gibi çok satan yazarların kitaplarına özen göstermelerini anlayabiliyorum ama özellikle sosyal medyada bu coelho çılgınlığı -can yayınlarının da desteğiyle- öyle bir arttı ki sanki can öz' ün bahsettiği o çizgiden biraz başka yöne doğru kayıldı.
katıldığı bir programda izleyiciden gelen ''kağıt helva şeklinde basılan kitaplar var(sanırım metin uca kitabı) kitap çok fazla metalaştırıldı. bunlar doğru mu, bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?'' sorusuna, ''ben yayıncı olarak yazarı ve kitabını doğru tanıtmalıyım, iyi tanıtmalıyım. bu benim o yazara karşı, o kitaba karşı sorumluluğum ama elbette bir çizgimiz, bir sınırımız var'' diyerek cevap vermiştir. sonuna kadar katılmıştım söylediğine. sonuçta o yayınevinin yayın hayatına devam edebilmesi için gelirlere ihtiyacı var ve dolayısıyla özellikle coelho gibi çok satan yazarların kitaplarına özen göstermelerini anlayabiliyorum ama özellikle sosyal medyada bu coelho çılgınlığı -can yayınlarının da desteğiyle- öyle bir arttı ki sanki can öz' ün bahsettiği o çizgiden biraz başka yöne doğru kayıldı.
savunuğu meseleyi baya baya saygılıca savunan çok net olan yayınevi yöneticisidir.
erdal öz'ün oğlu ve selma ergeç'in kocasıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar