bugün
- dünya7
- 2026 dünya kupası22
- futbol15
- japonya4
- düşün ki o bunu okuyor17
- karadeniz ağaçlarından yapılan kağıt2
- guyana4
- moğolistan2
- bosna hersek3
- çekya3
- cezayir2
- velvet13
- avustralya2
- ona bir şey söyle10
- bir insana inanmak2
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı6
- sözlük kızlarının vücutları15
- arnavutluk2
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi14
- kadınları cinsel obje olarak gören erkek6
- falıma bakmak isteyen var mı24
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak10
- gülüm diyen kız10
- kolu kıllı kız3
- hızlı para kazanmanın yolları4
- kuzenin içine boşalmak14
- yılmaz güney12
- fakirin sevmesi hak mıdır6
- türk moğol kardeştir3
- her şeye saygı duyulması gerekir6
- dolandırılan insanların genel özellikleri9
- üşengeçlikten 1 ay banyo yapmamak6
- arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip10
- aşk her şeyi affeder mi4
- kafirlerin dünyaya kazandırdıkları8
- gün gelecek dün olacak5
- okullarda zorunlu din dersi meselesi5
- belçika2
- eskiden sevilen kızı görünce gelen mide bulantısı4
- kılıçdaroğlu cemaati4
- özbekistan3
- iveco daily3
- ahududu2
- nato zirvesi3
- portekiz3
- fransa2
- coğrafya2
- kemal kılıçdaroğlu18
- meslek lisesi vs imam hatip lisesi7
- insanın bilebilen bir varlık olması4
c plus plus en baba dildir. ama insanı kanser eder öğrenene kadar.
öğrendikden sonra yazamıcagınız dil kavrıyamıyacagınız mantık oldugunu sanmıyorum.
öğrendikden sonra yazamıcagınız dil kavrıyamıyacagınız mantık oldugunu sanmıyorum.
alfabemizin 3. harfidir.
ardından ç gelen harf.
ben bu entry'yi girmeden önce, bugün girilen entryler için nokia'nın bir modeli olan başlık.
c(7)
girince c8 oldu tabi, ama öyle bir model yok.
c(7)
girince c8 oldu tabi, ama öyle bir model yok.
diğer bir programlama dilini öğrenmek için illa gerekliliği bulunmayan bir programlama dili. ha ama nedir, öğrenirsen avantaj sağlar sana. zira 1010100101010 larla programlama yapılmasının zorlaşmasının ardından çıkan assembly ve devamında çıkan b'den sonra çıkan bu yapısal programlama dili bugün deyimleri ile c++, java, c# gibi dillere temel teşkil eder. döngüleridir, syntaxıdır vs. ama gel gör ki devir değişti; e tabi çelik de değişti. c tam bir pointer diliyken, java ve c#'ta pointerların çok az düzeyde etkisi ve kullanımı var. tabi günün ihtiyaçlarına cevap açısından oop olmaması en büyük dezavantajı. c kötü bir programlama dili değildir, c bir efsanedir ve döneminde çığır açmıştır resmen. tek suçu programlama sektörünün kuantum hızında değişmesi.*
testlerde kendisi yüzünden ç harfini kullandırmayan harf.
ayrıca adımın baş harfi.
ayrıca adımın baş harfi.
portakalın içinde bolca bulunan c vitamini.
3 tanesi yan yana gelince, inci sözlük tabiri olur. isminizi 6 tane c harfinin ortasına yazarak, arkadaşlarınıza değişik mesajlar verebilirsiniz.
alfabemizin üçüncü harfi olma şerefine nail olan tek harftir.
uzun bir zaman sonra tekrar başladığım programlama dilidir. aldım tüm o notlarımı kaynaklarımı hepsi yanımda.
özlemişim o mavi ekranı. darısı delphinin başına.
özlemişim o mavi ekranı. darısı delphinin başına.
bir harfimizdir efendim. inanılması zordur, ama günümüz alfabesinde üçüncü sıradadır.
yarım ay şeklinde alfabenin 3. harfidir.
derece belirteci.
devlet bahçeli'yi akla getirten bir harftir.
(bkz: ccc)
(bkz: ccc)
makina mühendisliği okuyan bana henüz ilk dönem gösterilmeye çalışılan dersti.
hayır bu zamana kadar bilgisayarı sadece oyun oynamak ve nette yazışmak olarak kullanan ben ve benim gibi ''makina elemanları'' c + + gibi bir dersten ne kadar başarılı olabilirler ki diye düşündük ve dönem sonunda gördük ki çok başarısızmışız zira sınıfta 5 kiş hariç 43 kişi dersten kalmıştır.
hayır bu zamana kadar bilgisayarı sadece oyun oynamak ve nette yazışmak olarak kullanan ben ve benim gibi ''makina elemanları'' c + + gibi bir dersten ne kadar başarılı olabilirler ki diye düşündük ve dönem sonunda gördük ki çok başarısızmışız zira sınıfta 5 kiş hariç 43 kişi dersten kalmıştır.
c, teorik olarak c++ dan daha güçlüdür syntax ise daha kolaydır yazarken. ayrıca daha hızlı compile edilir ve çıktılar genelde daha hızlı çalışırlar
(bkz: aylak adam)
"printf("hello world"); "lerle başlayan veri yapılarına doğru ilerledikçe kendisinden soğutan ders. bilgisayar mühendisliği ve benzeri bölümlerde programlamaya giriş dersi olarak gösterilir. gösterilmediği üniversiteler var ise de yanlış yapıyorlardır. çünkü c mantığını bilmeyen adam basit bir programcı olur bilen ise mühendis.
ayrıca (bkz: c++)
edit : c mantığını bilmeyen c++ , c# , java , gibi diğer programlama derslerinde zorluk çeker.
ayrıca (bkz: c++)
edit : c mantığını bilmeyen c++ , c# , java , gibi diğer programlama derslerinde zorluk çeker.
Alfabenin 3. harfi, ç'nin ablası.transkriptimde bolca olan harf.cesaret'in c'si.
low level değildir sadece high end değildir. bu da onu low level yapmaz high level da yapmaz.
3 tanesi bir araya geldim mi ülkücüdür hacı. Hele birde ortadaki c büyük olursa kimine göre tadından yenmez. *
becerilemeyen derslerde öğrenciler için en iyi harf notuna tekabül eden harftir.
bugünlerde moda olmuş alfabemizin 3. harfi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar