bugün
- herkes yatmış görünüyor4
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek11
- borsa4
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- gulmekicinyaratilmis11
- mohamed salah ghaly13
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- sudekiray3
- berrak tüzünataç3
- kardeş2
- türkiye7
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- yaz yemekleri5
- eğitimde sınav sistemi2
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- fahriye evcen3
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- spiderman mi döver batman mi5
- stres yönetimi6
- komik olmayan komedyen2
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- insan zamandan ibarettir3
- doğuda yaşayan yazarlar5
- mauro icardi3
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- trabzonspor7
- gocu4
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- elalem ne der4
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- taşak sütyeni2
get a life lafının en çok yakıştığı adam. şuur yoksunu dedikoducu.
sabah gazetesi eki günaydın da magazin gazeteciliği yapan adam. aşağıdaki gibi cümleleri sık sık kurar. tercüme eden bana da bildirebilir mi acaba...
--spoiler--
ayağına giydiği siyah renkli stilettoları ile elindeki clutch'ını kombinleyen sert, bu haliyle amacına ulaşıp yine bakışları üstünde toplamayı başardı!!!
--spoiler--
--spoiler--
ayağına giydiği siyah renkli stilettoları ile elindeki clutch'ını kombinleyen sert, bu haliyle amacına ulaşıp yine bakışları üstünde toplamayı başardı!!!
--spoiler--
bugün yaptığı haberle dünyadan bir haber olduğunu bir kez daha kanıtlayan magazin yazarı. haber şudur:
volkan sevgilisiyle tatilde teselli arıyor!
dört yıl önceki gibi, maçtan önce şampiyonluk şarkıları söyleyen fenerbahçeliler için bu yılki 90 dakikanın sonu da kabus oldu! fenerbahçe'nin file bekçisi volkan demirel de dört dakika sahte şampiyonluk sevinci yaşayıp, sonra arkadaşları gibi kahrolmuştu. volkan'ın bu üzüntüyü unutabilmek için sevgilisi zeynep sever ile tatile çıktığını öğrendim. volkan, geçen hafta zeynep ile tatil için italya'ya gitmişti. aşıklar önceki akşam da tatillerini bitirip istanbul'a dönecekti. anlaşılan bu tatil volkan'ı teselli etmeye yetmemiş! aşıklar istanbul'a dönmek yerine, rotayı bu kez de new york'a çevirmiş.
http://tinyurl.com/2u5zoru
herşey buraya kadar iyi güzel, peki bahsi geçen italya'larda gezdiği iddia edilen volkan demirel nerededir?
bir haftadır milli takımın amerika kampında.
yuh lan, yalana gel.
volkan sevgilisiyle tatilde teselli arıyor!
dört yıl önceki gibi, maçtan önce şampiyonluk şarkıları söyleyen fenerbahçeliler için bu yılki 90 dakikanın sonu da kabus oldu! fenerbahçe'nin file bekçisi volkan demirel de dört dakika sahte şampiyonluk sevinci yaşayıp, sonra arkadaşları gibi kahrolmuştu. volkan'ın bu üzüntüyü unutabilmek için sevgilisi zeynep sever ile tatile çıktığını öğrendim. volkan, geçen hafta zeynep ile tatil için italya'ya gitmişti. aşıklar önceki akşam da tatillerini bitirip istanbul'a dönecekti. anlaşılan bu tatil volkan'ı teselli etmeye yetmemiş! aşıklar istanbul'a dönmek yerine, rotayı bu kez de new york'a çevirmiş.
http://tinyurl.com/2u5zoru
herşey buraya kadar iyi güzel, peki bahsi geçen italya'larda gezdiği iddia edilen volkan demirel nerededir?
bir haftadır milli takımın amerika kampında.
yuh lan, yalana gel.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar