bugün
- tai lung37
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler16
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği13
- bu dünya hayatının ebedi olması4
- salça yapan sözlük kızı4
- sevgilim var8
- allah beni cennete alacak mı diye endişelenmek5
- sevmediği biri okşayınca ayağını sirkeleyen kedi3
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- keçiboynuzu5
- ateistlerin kendilerin fazla akıllı zannetmeleri3
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- rahat yaşamak3
- anın görüntüsü22
- deizm4
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- yeni bir sayfa açsan ilk ne yazardın2
- melih gökçek14
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar4
- avrupa daki tecavüzcülerin ırklarına göre dağılımı3
- sürekli kötü konularla meşgul olmak2
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- hala maymundan geldigini ispat etmeye calismak2
- salata ile başlanan gün7
- tayland a giden erkeğin asıl amacı6
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- kan lekesi çıkartan deterjan reklamları4
- kiliselerde onbinlerce kız çocuğuna tecavüz2
- şarap4
- sarapci koala54
- allah her zaman iyi kullarının yanındadır2
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- kabak çekirdeği3
- kürdüm2
- türkiye19
- allah cennetten birçok meleği düşürdü4
- bir babanın valiliğe yazdığı ötenazi dilekçesi5
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- 14 eylül 2026 okulların açılması4
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
- sezen aksu şarkılarında geçen acımasız sözler5
- s'i l v'e r m'i s t29
- mazotun litresi 90 lira13
- ölümden korkmamak6
- özgür özel10
- un certain regard ile gece yolculuğu2
Artistik Patinaj'ın önemli bir dalıdır ve bu disiplinde, çiftlerin performansını iyi izlemişseniz, bir yarışmanın sonucu önceden az-çok kestirebileceğiniz söylenir. Hatta, bazıları daha da ileri giderek, bir Buz Dansı yarışmasında Altın madalyayı kimin alacağının genellikle bilindiğini öne sürerler. en ünlü patenciler rus çift natalia bestemianova - andrei bukin çiftidir. buzda dans ın özüdür. *.
hep yapmak istediğim ama türkiye şartlarının sınırlı olmasının önüme kocaman bir engel olması nedeniyle içimde ukte olarak kalan süper bir spor.
TRT 'nin tek kanal olduğu yıllara denk düşen çocukluğumun en eğlenceli kış günleriydi artistik patinaj yarışmaları...
Ekran karşısına çivilenmiş misali oturmak için saatleri sayar, birkaç saatlik erzak ile televizyon karşısına mevziilenirdim adeta. Rahmetli Kenan Onuk 'un sesinden öğrenmiştim spinlerin, saltoların ne anlama geldiğini. Hatta, üçlü lutz atan ilk bayan patenci olan Denis Biemmkann'ın kendi adınının verildiği o şahane hareketi dahi izlemiştim canlı canlı.
Biri postanede memur, diğeri sıradan bir işçiyken Rüya Çift olarak buzda herkes gibi beni de büyüleyen Jayne Torvill Christopher Dean in Ravel in Bolero su eşliğindeki 6.0 tam puanla ödüllendirilen muhteşem ve buram buram aşk kokan programı unutmak mümkün mü?..
O yıllarda ülkemizde buz pistinin olmaması bu sporu bizim için adeta masal kategorisine taşıyordu. her ne kadar magazinsel de olsa buzda dans biraz hava kattı bizlere açıkçası. ama biz yine o muhteşem şampiyonalardan birini inşallah 2001 yılında erzurum da izleyebileceğiz.
Ekran karşısına çivilenmiş misali oturmak için saatleri sayar, birkaç saatlik erzak ile televizyon karşısına mevziilenirdim adeta. Rahmetli Kenan Onuk 'un sesinden öğrenmiştim spinlerin, saltoların ne anlama geldiğini. Hatta, üçlü lutz atan ilk bayan patenci olan Denis Biemmkann'ın kendi adınının verildiği o şahane hareketi dahi izlemiştim canlı canlı.
Biri postanede memur, diğeri sıradan bir işçiyken Rüya Çift olarak buzda herkes gibi beni de büyüleyen Jayne Torvill Christopher Dean in Ravel in Bolero su eşliğindeki 6.0 tam puanla ödüllendirilen muhteşem ve buram buram aşk kokan programı unutmak mümkün mü?..
O yıllarda ülkemizde buz pistinin olmaması bu sporu bizim için adeta masal kategorisine taşıyordu. her ne kadar magazinsel de olsa buzda dans biraz hava kattı bizlere açıkçası. ama biz yine o muhteşem şampiyonalardan birini inşallah 2001 yılında erzurum da izleyebileceğiz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar