bugün
- kabataş olayı görüntüleri16
- gönül almaya çalışan erkek7
- istanbul un çok pahalı olması21
- haluk levent son açıklaması5
- toplu taşımada milletin ekranına bakan tipler4
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı4
- lansor4
- en sevilmeyen ev işleri9
- yazarların bugün cılkını çıkardığı şarkı7
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri9
- en fazla artılanmayı hak eden yazarlar2
- kavgada ele sıçıp yumruklar atmak2
- gençlerin öfkesinin yanlış yerlere yönelmesi2
- yıldız falına bakan kezo2
- hayat geriye doğru anlaşılır2
- bütün mal varlığı üstünde sokakta yaşayan insan4
- en son ne aldınız2
- neden okula gitmek zorundayız3
- yks 20263
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- philadelphia krem peyniri2
- herkes yatsın iyi geceler9
- 1 saatte 10 bira içmek19
- parayla dert dinlenir3
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- sözlük kızlarının kombinleri20
- tembel ve çalışmayan insan16
- velvet vs nervio19
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- fazlası zarar2
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- oğlum çok güzel lan6
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- ölmeyi dilemek2
- slavko vincic15
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- velvet12
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- oğuzhan uğur12
- ispanya20
- nervio11
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 2026 dünya kupası24
- 50 tl ile rolling yapmak6
- horoz hayası çorbası5
bir donem iron maiden den ayrılarak solo olarak accident of birth ,the chemical wedding albumlerını yayınlamıs ve buyuk ılgı gormustur.iron maiden ise bruce dickinson olmadan albumlerınde basarıyı yakalayamamıstır.sonradan bruce unda eskı grubuna gerı donme istegıyle yenıden grup kurulmus ve dance of death, a matter of life and death albumlerı yayınlanmıstır.solo olarak balls to picasso albumunden change of heart, tears of the dragon sevilesi parcalaridir..
bir çocuğun olmak isteyeceği herşey bu adamdadır. kesinlikle idolüm.
kitap yazar, uçak kullanır, kendi konserine uçakla gider, fanları uçağa bir ton para döker, national geographic'de arada bir geyik program yapar, radyo da djlik yapar, eskrim'i süperdir, filmde çekicekmiş.
kitap yazar, uçak kullanır, kendi konserine uçakla gider, fanları uçağa bir ton para döker, national geographic'de arada bir geyik program yapar, radyo da djlik yapar, eskrim'i süperdir, filmde çekicekmiş.
sahnede yerinde duramayan ama o hareketliliğe rağmen detone olmayan, çok güçlü bir sese sahip efsane iron maiden vokali. benim için tüm zamanların en iyi vokallerinden biridir.
çoğusu maiden'la bilir, tanır, sever. halbuki solo çalışmalarında maiden'da bulamayacağınız güzellikler saklıdır. sadece tears of the dragon, change of heart değil. oturup enine boyuna incelemek gerekir. ayrıca maiden'den ayrı düştüğü dönemde british airways'de kadrolu pilotluk yapmıştır. dünyanın en müthiş gruplarından birinin vazgeçilmezi olmuş, işi kibire, şımarıklığa dökmeden ayrıca bir de bruce dickinson olmuştur, daha ne olsun?
performansı zamanın tersine çalışan müzik adamı. 20 yıl önce canlı söyleyemediği wasted years in 2008 te amına koymuştur çok afedersiniz. inanmayan gitsin baksın youtube dan alla alla.
kendisinin nasıl bir şey olduğunu bugün ilk defa metal a headbanger's journey'de gördüm. gördüm ve inanamadım. bu adamı bana gösterip bak işte bu bruce bu da dickenson deseler hayatta inanmazdım başka türlü. bildiğin orta yaş amcası bu.
yaşlandıkça daha bi yakışıklı olan sesi daha bi güçlenen Iron Maiden vokalisti... canlı performansı adamı kendinden geçirir sahne performansı üst düzeydedir.
inanılmaz sevimli bulduğum, pilotluk da yapmakta olan iron maiden solisti.
babyface dedikleri bu olsa gerek, harbiden çocuk gibi yüzü var lan adamın.
babyface dedikleri bu olsa gerek, harbiden çocuk gibi yüzü var lan adamın.
canım sıkıldıkça vikipedi sayfasını açıp insanlığımdan utanıyorum:
Paul Bruce Dickinson (born 7 August 1958) is an English singer, airline pilot, radio show host, fencer, DJ, historian, TV presenter, record producer, novelist, and songwriter best known as the vocalist of the heavy metal band Iron Maiden.
ayrıca dünyanın en yalak insanlarındandır. gerçi o insansa biz neyiz demi, neyse girmeyelim buralara.
Paul Bruce Dickinson (born 7 August 1958) is an English singer, airline pilot, radio show host, fencer, DJ, historian, TV presenter, record producer, novelist, and songwriter best known as the vocalist of the heavy metal band Iron Maiden.
ayrıca dünyanın en yalak insanlarındandır. gerçi o insansa biz neyiz demi, neyse girmeyelim buralara.
sesiyle camları patlatan dağları deviren büyük üstad.
ilk rock konserine onbeş yaşında bas çalarak katılmıştır.
milli eskrimci, pilot, televizyon programı hostu ve aynı zamanda dünyanın en iyi vokalisti ve frontmani.
bana kalırsa james hetfield ile birlikte kesinlikle dünyanın bir numaralı frontman idir. bir tane röportajını okumuştum -aradım ama bulamadım linki- adam sesiyle ilgili şöyle diyor :
"tanrım bana kullanmak için ses vermiş ama ben uçaktan gelen sesleri daha çok seviyorum. gökyüzünden bir ses duyarsanız bilin ki o benimle uçakların düetidir".
tamamiyle akıl hastası bir adam, çok yönlü diş fırçası ve bıçak gibi bir adam. özellikle rio konserinin sonunda "i m a man who walks alone" diyerek gözden yok olmasıyla küçükken beni benden almıştı. hala candır benim için.
"tanrım bana kullanmak için ses vermiş ama ben uçaktan gelen sesleri daha çok seviyorum. gökyüzünden bir ses duyarsanız bilin ki o benimle uçakların düetidir".
tamamiyle akıl hastası bir adam, çok yönlü diş fırçası ve bıçak gibi bir adam. özellikle rio konserinin sonunda "i m a man who walks alone" diyerek gözden yok olmasıyla küçükken beni benden almıştı. hala candır benim için.
dünyaya bir daha gelmeyecek nadide seslerden birisi. o nasıl scream arkadas ya.
(bkz: sana puanım 666 kanka)
(bkz: sana puanım 666 kanka)
bir ayağı monitörde, bir yumruğu havada, ufka bakarak şarkı söyleyen efsane vokalist.
tears of the dragon parçasındaki performansını hala izlememiş dinlememiş olanlar için,
http://www.youtube.com/watch?v=shfZzTJYZWs
http://www.youtube.com/watch?v=shfZzTJYZWs
vokal kelimesi onu tanımlamaya yetmez. bir çeşit sirendir kendisi.
2011'de bir ihtimalle "scream for me istanbul" diye bağıracak olan büyük şahsiyet.
edit:bağırdı ulan!
edit:bağırdı ulan!
artık scream for me istanbul diye bağırmasını istediğimiz efsane maiden solisti.
bbc'de friday rock show isimli bir radyo programı yapan pilot amcamızdır. şova efsane metal ikonlarını çıkararak bizleri mest eder.
(bkz: hiperaktif)
heavy metalin peygamberidir kendileri. vokaline özenen çok insan vardır.
bugün 52. yaşına giren iron maiden efsanesi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar