bugün
- mazotun litresi 101 lira16
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları33
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- ekşide yazar olup hiç entry girmemek3
- sevgilisi olup sözlükte takılan insan4
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı18
- israil3
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- ismet gürbüz6
- mazot fiyatlarının suçlusu21
- yeşil beyaz turuncu3
- grönland ve antarktika da 12 trilyon ton buz kaybı2
- yazarların fobileri15
- yapay zekanın kod yazması4
- kendin hakkında bir gerçek bırak8
- yazarların en malımsı özellikleri12
- çalar saat sadakati2
- sözlük yazarlarının normal kombinleri23
- seçil erzan2
- islamda namaz yoktur37
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı12
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- sözlüğün reisi kim anketi19
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- 174 kaslı mühendis9
- keşke bu yaşanmışlıklar onunla olsaydı6
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- 195 kaslı pilot10
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- ioçk'nın müziği7
- kuzey makedonya2
- kosova2
- karadağ2
- sırbistan2
- barbara palvin gelse reddedecek sözlük erkeği6
- bosna hersek2
- hırvatistan2
- slovenya2
- yugoslavya2
- erkeklerin birbirine amk demesi6
- sözlük yazarlarının saatleri14
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- şeftali11
- almanya da yaşayan yazarlar8
- nick vermeden bir yazara seslen10
- gelecekteki sevgiliye not6
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- iltica4
- şeytanın bile israil'e karşı olması8
Better call saul gibi harika bir diziyle tanismamiza neden olan harika bir dizi.
Kamera açılarıyla dialog içerisinde ki kelimeleri göndermeleri anlaşılmazsa sadece muhteşem oyunculuğu olan bir diziye dönüşür daha yüzeysel bakılırsa son sezona kadar level atlayarak düşmanlarından kurtulan bir adamın hikayesi bile olabilir,
Detayları anlaşıldığında ise efsanedir.
Detayları anlaşıldığında ise efsanedir.
her yönüyle efsane dizidir.
Bana yaşın gelmemiş deyip panpa kelimesini cümle içerisinde kullanan bir seyirciye sahip dizi.
arkadaşlar ned stark ölüyor. ay pardon yanlış gelmişim.
izlenmesi gereken bir dizi.
izlenmesi gereken bir dizi.
ilk sezondan sonra giderek güzelleşen dizi. biraz sabrederseniz ikinci sezonda falan heyecan kat sayısının ne kadar arttığını görürsünüz.
ayrıca bir dizi var tavsiye etmeden duramıcam. cidden 4.sezonda iyi geçerse gerçek efsane olur.
(bkz: banshee)
ayrıca bir dizi var tavsiye etmeden duramıcam. cidden 4.sezonda iyi geçerse gerçek efsane olur.
(bkz: banshee)
bu diziyi izleyip beğenmeyen kişiyle muhattap olunmamalıdır.
dünya tarihinin en iyi dizisi. benim için efsane idi. ama imdb'de de en iyi diziler listesinde kabak gibi 1. sırada imiş. demek ki insanlar biliyor ağzının tadını.
eğer sıkılıyorsan izleme. çünkü devamı da aynı derecede "sıkıcı". yani hızlanma falan olmayacak. ilk 6 bölümde kapamadıysan siktir git izleme hiç. vakit kaybetme. diziye de bok atma.
diğer dizilere benzemez. bu diziyi izleyip zevk almayan adamın henüz yaşı gelmemiştir. yaşını bekle panpa.
bu dizinin en iyi yanı bir girişim hikayesi anlatmasıdır.
bu diziyi beğenmediği için kız arkadaşımdan soğudum daha da konuşamadım. yokluğunu 1 dakika bile hissetmedim sonra. aramaya ihtiyaç duymadım öylece ayrılmış oldum. yani hayatımda yaptığım en doğru iş olduğunu anladım sonradan. beni sinir adam mal bi kızmış.
eğer sıkılıyorsan izleme. çünkü devamı da aynı derecede "sıkıcı". yani hızlanma falan olmayacak. ilk 6 bölümde kapamadıysan siktir git izleme hiç. vakit kaybetme. diziye de bok atma.
diğer dizilere benzemez. bu diziyi izleyip zevk almayan adamın henüz yaşı gelmemiştir. yaşını bekle panpa.
bu dizinin en iyi yanı bir girişim hikayesi anlatmasıdır.
bu diziyi beğenmediği için kız arkadaşımdan soğudum daha da konuşamadım. yokluğunu 1 dakika bile hissetmedim sonra. aramaya ihtiyaç duymadım öylece ayrılmış oldum. yani hayatımda yaptığım en doğru iş olduğunu anladım sonradan. beni sinir adam mal bi kızmış.
Daha da bayacak.bir bölümde walter sırf uzağa bakıyor.
Şunu izleyip de beğenen varsa amına koyayım. Bu kadar sıkıcı ve ağır geçen bir dizi yok.
bu dizinin birinci sezon 6.bölümdeyim şuana kadar acayip duygusal ve inanılmaz sıkıcı geçti bölümler gerçekten merak ediyorum nasıl efsane diyorsunuz kestane olmasın sonra bu diziyi izlemiş bitirmiş kişiler yorum yaparsa sevinirim.
bir çok diziyi bitirdim devam edenleri takip ediyorum. breaking bad çok tavsiye edildi başlamayı düşünüyorum.
-spartacus
-prison break
-game of thrones
-vikings
-merlin
-teen wolf
-spartacus
-prison break
-game of thrones
-vikings
-merlin
-teen wolf
(bkz: metamfetamin/#27358938)
asla bir cennet mahallesi değildir.
Efsane diyorum. Kral diyorum. Henüz izlememiş olanları kıskanıyorum.
(bkz: where is breakfast)
Bir diziyi ancak bu kadar efsane yapabilirlerdi.
umarım geri gelmez dediğim efsane. efsane kalması için gelmemesi gerekir.
edit: ha bu arada o havayı almak isteyenler için hali hazırda zaten better call saul mevcut.
edit: ha bu arada o havayı almak isteyenler için hali hazırda zaten better call saul mevcut.
https://scontent-fra3-1.x...40d6ea154&oe=56697DC6
--spoiler--
And Jon Snow knows nothing.
--spoiler--
--spoiler--
And Jon Snow knows nothing.
--spoiler--
Arkadaşlar bunu beğenmeyenlerle muhattap olmayın ciddiyim. Zevksizin daniskası onlar.
şaheser kesinlikle bir şaheser. roman okumak gibi empati yapabiliyor kendinizi karakterin yerine koyabiliyor onunla kızıp hatta onunla işler yoluna girdiğinde bir oh! çekebiliyorsunuz. böyle kaç dizi vardır bilmiyorum. ama şuan bildiğim böyle başka bir dizi yok. hatta dizi deyip bir sınıflandırma yapmak bile olmaz. dediğim gibi bir şaheser.
4.sezon 8.bölümde walter jr. nin illüminati baskılı t shirt ünü ifşaladığım dizi. hey yo benden kaçmaz yo.
görsel
Dakika; 18 sıraları
görsel
Dakika; 18 sıraları
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar