bugün
- velvet korumam altındadır13
- hiç eksi vermemek6
- mason greenwood21
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın9
- payton kiralamak3
- 14 temmuz şempanze günü7
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz4
- ben geldim naneler33
- ölen senatörün yerine kardeşini atamak4
- turistin hesabına eklenen gönüllü bahşişe isyanı4
- ilk buluşmada onlar konuşur akp yapar diyen kız5
- arkadaşlar lütfen kitap okur musunuz2
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek22
- 1 milyar 471 milyon dolar3
- ellerine kurban olduğum sözlük kızı6
- gocu18
- kadidi çıkmak3
- tepkiselbiri5
- 14 temmuz 1987 queen afyon konseri2
- velvet16
- sabahın köründe kalkmak zorunda olmak5
- bizi kandırıyor olabilirler mi5
- diamond bosphorus6
- hesabıma yatan 15k para3
- bu sene de iyi kur yaptı3
- heykele tapan kamalist3
- var olma zorunluluğu4
- bazı kişi ve kuruluşların mal varlıklarının dondur2
- tek oturuşta 12 bira içtim yalanı2
- şeytan3
- 2026 dünya kupası21
- gulmekicinyaratilmis3
- geceye bir şarkı bırak15
- anın görüntüsü19
- fake hesaplarla eksi verenler3
- ilk olgun erkek3
- allah6
- kalbin hafızası2
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi12
- sinir bozucu şeyler10
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi5
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- sigma olomouc2
- karşı cinsle her münasebetinde kur yapan insan2
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- haluk levent'e para emanet etmek23
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
oyun kurucu ve şutör gard pozisyonlarında görev alan Amerikan profesyonel basketbol oyuncusudur.
Bu nba'de fenerbahçeyi hazırlık kampı sanıyor galiba. Bizde gelişen tüm oyuncuları kapıyorlar. Avrupanın en iyi guardlarından birini aldılar her ne kadar fenerbahçeyle kimyası uyuşmasa da.
bu adam nasıl nba'e gitmiş anlamadım. ben kendisini pek beğenmiyordum. fenerbahçe ayarında bi basketçi değilken nba'e gitmesi hayret verici. gene de emekleri için teşekkürler.
Boston celtics’e transfer olmuş. Yolu açık olsun. Evet.
boston Celtics ile anlaşma sağlamış basketbolcu.
Biri şu adama çizgiye ayak basmaması gerektiğini söylesin artık yav.
play off'ların başlamasıyla birlikte vites yükseltmiş basketbolcu. baskonia karşısındaki ikinci maçın ardından, verimlilik puanı bazında, haftayı sergio rodriguez'in ardından ikinci sırada tamamlamıştır.
Dünyanın en itici basketbolcusu. ilk gördüğüm günden beri iyi olmadığı yönünde görüşüm sabitken, asla Fenerbahçe Doğuş’a layık bir oyuncu olmadığını düşünüyorum.
fenere gelen tüm adamlar neden patatese bağlar arkadaş.
ne cenabet kulübüz. tüm branşlarda aynı bok.
ne cenabet kulübüz. tüm branşlarda aynı bok.
01: Hem mental hem de fiziksel açıdan antrenmanlarımız gerçekten çok ağır. Aynı zamanda bu antrenmanlar maç havasında geçiyor. Birbirimizle rekabet dolu anlar yaşıyoruz. Birbirimizi zorluyoruz, bu da maçlara daha iyi hazırlanmamızı sağlıyor. Şampiyonluklar için elimden geleni yapacağım.
02: Fenerbahçe taraftarının arkanızda olduğunu bilerek oynamak müthiş bir his. Hem salonu dolduruyorlar hem de sosyal medyadan destek veriyorlar. Sevgileri çok yüksek. inşallah bu sezon yine onlara çok mutlu anlar yaşatacağız.
03: Bugüne kadar efsane denebilecek hocalarla çalıştım. Bu konuda gerçekten çok şanslıyım. Obradovic’in de bilgilerinden faydalanmak istiyorum. Ondan neler öğrenebilirsem, benim için o kadar iyi.
04: Brad Wanamaker’ın ikizi Brian Wanamaker de profesyonel bir basketbolcu. Brian Wanamaker Litvanya ekibi Vytis Zanavykas Sakiai’de oynuyor.
görsel
02: Fenerbahçe taraftarının arkanızda olduğunu bilerek oynamak müthiş bir his. Hem salonu dolduruyorlar hem de sosyal medyadan destek veriyorlar. Sevgileri çok yüksek. inşallah bu sezon yine onlara çok mutlu anlar yaşatacağız.
03: Bugüne kadar efsane denebilecek hocalarla çalıştım. Bu konuda gerçekten çok şanslıyım. Obradovic’in de bilgilerinden faydalanmak istiyorum. Ondan neler öğrenebilirsem, benim için o kadar iyi.
04: Brad Wanamaker’ın ikizi Brian Wanamaker de profesyonel bir basketbolcu. Brian Wanamaker Litvanya ekibi Vytis Zanavykas Sakiai’de oynuyor.
görsel
bogdan bogdanovicin yeri doldu diyebiliriz.
Transfer gibi transferdir. Evet.
Bugün eski takımına karşı Darüşşafaka nin sahada bir şeyler yapmaya çalışan tek ismi. Yalnız tek kişiyle nereye kadar?
Geçen sene melli ve Zisis ile beraber Brose'yi taşıyan adamdı. Şimdi ise Daçka'yı taşıyor.
çok sağlam adam. daçkanın bu yılki en iyi transferi.
Bu gece oynanan preseason maçında tel aviv karşısında son periyot içerisinde çok sıcak oynayan sempatik basketbolcudur.
Blatt mücevher yapmış helal olsun *
Blatt mücevher yapmış helal olsun *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar