bugün

Aramıza katılan yeni yazar. Hoş gelmiştir.
Sanırım troll olan yazar ama kötü değil bu, iyi bir yazar. Takibe aldım. iyi yazılar yazsın.
https://m.uludagsozluk.com/e/35138332/

Eğer troll amaçlı girdiyse bu entry'yi, kendisini şikayet etmekten zerre çekinmeyeceğim. Bu işin trollü olmaz.

Edit: cumartesi günü gerçekleşen kayseri patlamasında, aradığım tanıdıklarıma ulaşamamanın tedirginliğini yaşayan biri olarak bu tür şeyleri-şakadan da olsa- yaşamayı hak etmediğimi, hak etmediğimizi düşünüyorum.

Edit: neyi eksiliyorsunuz? Bu herifin birçok insana panik yaşatmasına tepki göstermeme mi yoksa kayseri'deki patlamada yaşadığım tedirginliği mi?
Silindikten sonra Yine gelme, tamam?
Yüreğimizi ağzımıza getiren arkadaş.. Umarım yanlış anlaşılmadır, hassasiyetler üzerinden saçma şakalar yapmıyordur..
Adam ulus diyor.Ankara ulus u bilmeyenlere soyle anlatalim.Gunduzleri beyaz yakalilar geceleri hayat kadinlari calisir , yerleri orospu karti doludur ve pavyonlariyla meshurdur.

Aksam karanligindan sonra silah sesi vs. duymak olasidir , arkadas silah sesini patlama sesi sanmis olabilir , birileri cop yakmistir o patlamis olabilir , biri sis bombasi vs atmis olabilir ulus icin bunlar normaldir 4 sene kaldigim icin bilirim.

Yani bir yanlis anlasilma da olabilir , kendini troll sanan bir orospu cocugu da olabilir , emin degilim.
Rambo ben ulusta yim şu an . Sen yanlış biliyon yazarı. Ne patlaması lan.
Embesil yazardır.
Silik yemiş. Oh olsun.
© copyright 2005 - 2026