bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar22
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı5
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması14
- şeftali11
- mazot fiyatlarının suçlusu6
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması3
- kürdistancıların vatandaşlıktan çıkarılması7
- yazarların güncel flört listesi3
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- islamda namaz yoktur35
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak5
- pestil5
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- uzun saçlı dövmeli küpeli siyah tişörtlü erkek3
- sözlük yazarlarının ortaokul anıları5
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor8
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- borsa istanbul'un değer kaybetmesi2
- sözlüğün reisi kim anketi19
- ilk buluşmaya başka bir ilk buluşmadan gelen kız8
- ülkü ocaklarının entelektüel alt yapısı2
- avukat kompleksi4
- borsa6
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- hayatın boka sarmaya başladığı yaş4
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- bir erkeğe iltifat etmek7
- imralı ülkü ocakları3
- anın görüntüsü22
- sözlükteki her kızı öven tipler11
- tanrı olsaydi dünyadaki kötülüklere ayar verirdi9
- sulu yemek2
- sözlüğün reisi kim14
- fransa da aşırı sıcaklardan 8 bin ek ölüm3
- sevilen kıza cv yollamak5
- imparator neron555
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- bu yıl sevdam kim olsun3
- yazarların akşama dair planları6
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- hikayenin devamını getir8
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması18
- en sevilen kemal sunal repliği2
- yanlış anlaşılmayı düzeltmeye üşenmek6
- kurtlar vadisi pusu3
- sözlük erkekleri adet oluyor mu sorunsalı3
- sözlükteki fetocular6
- g i l d e d l i l y15
her yaştan insanın içebileceği tek içkidir.ilk içildiğinde çok acı gelir ve sevilmez ama içilmeye devam edilir.sanki içilmesi farzdır..*
arpadan mamul alkollü içki.
efendm tanımdan sonra dünden beri içtiğim 4 adet farklı markanyı şeyedeyim. biralar sırası ile;
(bkz: gusta)
(bkz: ice beer)
(bkz: tbeer)
(bkz: tekel birası)
bu biralar içerisinde aroması en değişik ve tadı ilgnç gelen bira gusto oldu. icebeer en içilebilir tadı rahatsız etmeyen biraydı. şişesi en güzel olan bira tbeer. aynı zamanda içilebilir. bencorona, becks tarzı biraları gazyağına benzetiyorum. kendisi bu iki türden bence daha iyi. tekel birası ne pek iderseniz klasik ve ucuz bira sevenlerin tercihi olacaktır. aroması iyi ama, bu dört bira içerisinde ilginçlik baımından son sırada...
bir sıralama yaparsak ve bu sıralama çok tüketim değil de, zevk alarak içmek amaç edinilmişse şahsi kanaatimi belli eder.
1-gusto
2-icebeer
3-tbeer
4-tekel birası
ayrıca buradan 2 günde 4 33cl lik birayı içebilenşahsımı ayrıca kutluyorum. haa kokoreçe ayrıca teşekkürlerimi sunarım. ekmek bitmese hala yeyiyordum. bir de derim dolgulu chery biberle beraber deneyin.
efendm tanımdan sonra dünden beri içtiğim 4 adet farklı markanyı şeyedeyim. biralar sırası ile;
(bkz: gusta)
(bkz: ice beer)
(bkz: tbeer)
(bkz: tekel birası)
bu biralar içerisinde aroması en değişik ve tadı ilgnç gelen bira gusto oldu. icebeer en içilebilir tadı rahatsız etmeyen biraydı. şişesi en güzel olan bira tbeer. aynı zamanda içilebilir. bencorona, becks tarzı biraları gazyağına benzetiyorum. kendisi bu iki türden bence daha iyi. tekel birası ne pek iderseniz klasik ve ucuz bira sevenlerin tercihi olacaktır. aroması iyi ama, bu dört bira içerisinde ilginçlik baımından son sırada...
bir sıralama yaparsak ve bu sıralama çok tüketim değil de, zevk alarak içmek amaç edinilmişse şahsi kanaatimi belli eder.
1-gusto
2-icebeer
3-tbeer
4-tekel birası
ayrıca buradan 2 günde 4 33cl lik birayı içebilenşahsımı ayrıca kutluyorum. haa kokoreçe ayrıca teşekkürlerimi sunarım. ekmek bitmese hala yeyiyordum. bir de derim dolgulu chery biberle beraber deneyin.
dünyanın en iyi biraları arasında yer alan belçika birası, çek birası, hollanda birası, danimarka birası ve britanya birasının içilmesi biraseverlere tavsiye edilir.
Radeberger.
1 a dır
kutsal içki. güne başlamanın en güzel yolu. içiniz, içiriniz.
(bkz: bira alkolik yapmaz)
(bkz: bira alkolik yapmaz)
aşk aşıkın, müzik ruhun, atp sinir hücrelerinin, bira insanın yaşam kaynağıdır.
(bkz: renklerine gore biralar)
mükemmel içecek. en güzel alkollü içki. efkarlı gecelerin dostu.
içildiği sanılan fakat, kiralanan müthiş buluş.
içerik bulunamadı.
tarih dersini sevmeyen bir mühendis, bira sayesinde tarih sevebilir mi? Saçma mı? Bal gibi Sever. Çünkü birayı sümerler bulmuştur. "Ne biçim, ne garip millet lan bu, böyle müthiş şeyler bulabiliyorlar?" diye merak edince, bir meteoroloji uzmanı bile zamanla mezopotamya uzmanı olabilir. Hem sevelim hem içelim. Shuruppak'lı ziusudra'ya içelim hatta.
sıvı ekmek
olmazsa olmazlardan. cinsel isteği arttırır cinsel gücü azaltır. bunla gaza gelinmiyor yani. ama tabi çok içince ters tepebiliyor.
düz efes şişe ve tuborg kırmızı iyidir. benim bildiğim diğerleri pek yaramaz. ( carslberg extra beck's ve tüm kutu biralar ) ( aa nasıl da olur miller'ı unuttuk )
günde 2 tane zevk verir..
düz efes şişe ve tuborg kırmızı iyidir. benim bildiğim diğerleri pek yaramaz. ( carslberg extra beck's ve tüm kutu biralar ) ( aa nasıl da olur miller'ı unuttuk )
günde 2 tane zevk verir..
içersiniz geri ödersiniz, * kendinizi yanına koyarken en rahat oldugunuz ickidir. lüleburgaz da üretilmiş olanları makbuldur.
(bkz: idrar söktürücü)
(bkz: bira ve kahve)
yarın kol gibi bir sınav olmasına karşın anathema ve sigarayla beraber muhteşem üçlüyü oluşturan güzel karışım.
ümitsiz ve zor gündüzlerin yorgun gecelerinin soğuk ama sırdaş arkadaşı.
(bkz: a)
http://www.bira.gen.tr internetin karanlık yüzü.
(bkz: olsa da icsek)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar