bugün

/66
hafif esen rüzgar altında, karadenizin dalgalarına karşı içilince dünyanın en keyif veren varlıklarından biri olan içki. fıstığınız da varsa değmeyin keyfinize. *
çok fazla içildiğinde göbek yapabilir, bu yüzden dikkatli olmakta fayda vardır.
içtiğinizi aynı miktarda 1 saat sonra çıkarınca ne kadar boş bir içki olduğunu anlarsınız.
yazın dahada severek içilen içecek.

ancak bu ben içince çok sigara içiyorum bu problemi çözmemiz gerek. ya birayı ya sigarayı yada ikisini birden bırakacağım.
kafa bulmak için;

hoegaarden ile başlanır leffe brune ile devam edilir kaldı ki leffe zaten :%6,6'lık alkol oranıyla sağlam bir biradır. arkasından ikişer budweiser ve sol açıldıktan sonra bu karışımın etkisi vücutta 20 dakika süre sonra ortaya çıkacaktır.

afiyet olsun efenim.
sarı renkli, alkollü, mayhoş bir içki.
içmeden önce susamak için belli bir süre su içmeyiniz. sonra birde soğuk birayı alın elinize ve dikin kafaya. o anki rahatlama, hoşnutluk paha biçilemez.

birde yanında midye dolma varsa ohhh demek istiyorum ben size.
bomonti olanını bundan sonra tuborg gold ile aldatacağım içki. soğuk soğuk, olsa da içsek la..
Ağzı açılan yazarların akşama doyasıya içecekleri içkidir.
tuborgsa tadindan yenmeyendir.
içki değildir, meşrubattır. soda ne ise o, sadece az oranda alkol var.
metalcilerin ve pastafaryanların geleneksel içeceğidir. ramen.
sıcakta bi de güzel giderki sormayın içikisidr.* *
benim için apostel'dir. onun haricinde tequila çerezi olabilir anca.

mansiyon ödülü: bomonti.
şu anda dolaplarımda yaklaşık 400 tane olan içki. candır.
tadını asla sevmeyeceğimi düşündüğüm alkollü içecek.
sidik üretmekten başka bir halta yaramayan içki.
özlenilen bir tattır. malum ramazan.
en iyisi tuborgtur. efes içen ameledir.
Candır.
hayat suyu.
an itibariyle altıncıyı açtım. o değil yarın iş var amk.
"Çoğu sarhoşluk veren içkinin azı da haramdır" (ibn Mâce, es-Sünen, 2/l124)

insanlar içinde az alkol var bir şey olmaz falan diyorlar... yukarıdaki hadis-i şerif kendileri için gelsin:
sadece çiş.
soğuk içiniz.
soğuk olanı makbul içecek. sıcak olanı sidikten beter. sıcak bir yaz günü, günün tüm koşuşturması bitip eve geldiğinde açacaksın dolabı. dolapta soğuttun bardağa boşaltacaksın biranı. fıstığını da tabağa boşalttıktan sonra çıkacaksın balkona. gün batımını izlerken indirecen mideye. sonra değmeyin keyfime...
ukte: yapamadım amk.
© copyright 2005 - 2026