bugün

/50
gunden gune kendinden sogutan hakkinda olumsuz dusuncelere yonelmemi saglan yazar kisisi.
maksadi ne bilmiyorum ama eger idda edigi gibi gercekten kadinsa hic yakismiyor.
eğer gerçekten polisse feminist olması çok doğal. bizim haberde gördüğümüzden daha çok kadına şiddet görüyor ve şiddet eğilimli erkeklerle çalışıyor.

feminizmi tasvip eder miyim? etmem. ama kendisine göre haklı da olabilir.
işini iyi yapıyor.
nefis yazılar paylaşan güzide yazar.
bir yazar.

sizi çok fena taşağa alıyor haberiniz yok. allah bilir kimin feyki geldi buraya. zamanında bu ve bunun gibileri çok görmüş biri olarak söyleyebilirim ki siz ilgi göstermediğiniz sürece susar, yeri gelir kendini sildirir. günde nick altına 25-30 entry girerseniz bu kendisinin egosunu tatmin etmez. siz ilgilenmediğiniz, yazmadığınız sürece kimsenin umurunda olmaz ve azalarak biter.
bir çırılçıplak ormana gitme hevesi var ki sormayın. hiç bir çüklü de ona dokunamazmış.

sikerler kamil, hepimizi sikerler.
Sonuna kadar hakli olan kadin. Troll olduguna dair dedikodular vardir ama o bir troll degildir.
çüke takmış yazardır sanırım cük dediği şeyin gerçeğini görmemiş, yada sadece küçüğünü görmüştür.
sözlük erkeklerine çok çektiren yazar. takipteyiz.
gerçekten polis misin diye sormak istediğim şahıs.. o değilde polisler kendilerini neden bir b.. k sanarlar ? bana cevap verir misin ? yani ezilmişliğin verdiği bir duygudan ötürü mü ?
çirkin olduğu için gerçek hayatta hiçbir çüklünün dikkatini çekemeyen ve bu yüzden çüklülere düşman olmuş bir yazar. yada bizi sikleyen bir çüklü tam emin olamadım.
penis hastası olması mümkün.
canim canim canim. Tatlidir. Batwoman.
çükçükçükçükçük...peşpeşe hızlı okuyunca küççük kelimesinin telaffuz edildiğini görürsünüz. çük kelimesini sık kullanarak besbelli küççük olmasından hoşnut olmadığı bir şey hakkında subliminal mesaj veren yazarçüktür kendisi.
(bkz: bir polis kadin)
yumurta topuk, sivri burun ayakkabı giyip kedi kesen kadın polis yazar.
(#19259093) kendi açtığı başlığın altına, bkz' larla yazar nickleri ekleyen, yazarları hedef gösteren, bunu neden yaptığını eminim ki kendi bile bilmeyen değişik. ruh haline sahip yazar.
en güzel tespitlerin insanı. o yazsın biz okuyalım.

ayrıca yeni bir alet çıkmış, aldım, kullandım ve bünyemdeki eksiği 30'a tamamladım. haber bekliyorum.
işkembe görünümü vermektedir.

düdüt: hahahahahahaha
hor görmeyin lütfen polis bacımızı, hani özellikle yabancı nikah merasimlerinde denir ya, iyi günde kötü günde.....
(bkz: selülit pürüzsüz farketmez)
(bkz: nefes alsın yeter)
millete dert olmuştur. (bkz: ava çıkan yazar)
Çok feyizli bir abidir.
(#19282364)no'lu entrysiyle güldürmüştür.*
#(#19279382)bir polis kadın hahaha.
© copyright 2005 - 2026