bugün
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı23
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- kıza aşık oldum ne yapacağım4
- ahlakçılık3
- gece gece incir yemek3
- ben geldim naneler8
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi20
- melih gökçek6
- victor osimhen3
- antipanik12
- sözlük yazarlarının nahları9
- menzil cemaati ne üretiyor7
- rafael leao31
- kendin hakkında bir gerçek bırak2
- aleksey batrakov9
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- uyumayın konuşalım3
- bir şey soracağım5
- para harcamayı sever misiniz6
- osuruk kokusu3
- galatasaray8
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- 29 ağustos 2026 dortmund hamburg maçı2
- s'i l v'e r m'i s t4
- gerçek cin musallatı belirtileri3
- ünlülerin çocuklarına değişik isim koyma çabası2
- hayatı dar eden aile3
- hoşlanılan kızın kirveniz olması2
- arkadaşlar sıkıldım3
- salih mirzabeyoğlu2
- incir2
- fenerbahçe23
- arkadaşlar hesabı silicem14
- eninde sonunda eski nickine dönen yazarlar3
- tai lung36
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- mauro icardi5
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- günün sözü24
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- göztepe4
- sarapci koala'nın akp'li olması2
- velvet23
- sarapci koala71
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- kuşatma kayıtları2
- ceyda düvenci4
- murat ağırel2
Taksim' de benliği yerinde olmayan biri, benden bir dal sigara istedi. Bende veririm ama 'ben mutluyum' dersen dedim. Ve o kişi de bana 'abi benden ne istiyorsun yaa' dedi. Borçlu çıkan biz olduk iyimi. Olay şu ki; Adam o kafada bile sigarayı alabilmek için mutluyum diyemedi. vay bir dal sigaranın haline.
her dal sigara yasam agacindan koparilan bir daldir. en sonunda bir bakarsin ki ortada ne bir dal kalmis ne bir yaprak, odun gibi kalmissin ortada. dönüsü varken birakalim o dallari koparmayi.
(bkz: sigara sagliga zararlidir)
(bkz: sigara sagliga zararlidir)
zaman zaman nelere kadirdir denilesidir, atın ölümü arpadan olsun atasözüyle önem verilmelidir.
lisede büfede bir dal sigara abi diye aldığım sigara.
şimdi var mı bilmiyorum ama eskiden "tek" satan büfeler olurdu. Bir dal sigara başına 15-20 kuruş kar koyarak satarlardı. Aslında "tekçilik" pek para etmese de sigara tiryakileri veya efkarlılar(genelde buraya düşenler parasız liseliler oluyor tabii) için güzel oluyordu. Efkarlanınca sigara içmesen de git bir tane al tüttür. ne âlâ!
Geçen gün bir bankta otururken yanımıza bir genç geldi. Yanımda sigara tellendiren adama yaklaşıp Elindeki 50 kuruşu uzatarak "abi bir dal sigara versene aha bu da parası" diye sigara istedi. doğal olarak adam sigarayı beleşe çoçuğa verdi, gittikten sonra çoçuk hakkında çok bilmişler gibi adamla analiz yaptık.
özet: içmeyin şu zıkkımı. Gidin kenger sakızı alın onun bağımlısı olun.
Geçen gün bir bankta otururken yanımıza bir genç geldi. Yanımda sigara tellendiren adama yaklaşıp Elindeki 50 kuruşu uzatarak "abi bir dal sigara versene aha bu da parası" diye sigara istedi. doğal olarak adam sigarayı beleşe çoçuğa verdi, gittikten sonra çoçuk hakkında çok bilmişler gibi adamla analiz yaptık.
özet: içmeyin şu zıkkımı. Gidin kenger sakızı alın onun bağımlısı olun.
yanında kahveyle zihni işgal eden soruları kısa süreliğine de olsa dağıtabilen meta. akşamdan bu yana ufuk çizgisine baka baka ihtiyaç duyduğumdur ayrıca.
şuanda sinirden yakmak isteyip yakamadığım zehr-i zıkkım.
yatmadan önce aranan..
Yatılı okulda okursun, zar zor bir dal bulursun yanında en samimi arkadaşın vardır, küçücük tuvalete zor zor iki kişi girersin, gizli içmek zorundasındır tam yakacakken arkadaşının eli çarpar ve o sigara tuvalet deliğine düşmüştür o anki hayal kırıklığını daha yaşamadım hayatımda.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar