bugün
- hükümet değişse ülke düzelir mi8
- gulmekicinyaratilmis10
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- saldıran köpeğe şma demek3
- pahalıyı dayanıklı sanmak5
- hamburgerin çok abartılması4
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler6
- orjinalinden iyi coverlar4
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- sağır sürücü2
- şumen macırı ramadan ağa2
- kylie minogue2
- çerçeve yasa9
- güzel kızların her zaman haklı olması3
- erdogan'a yarayacak diye mizmızlanmak4
- tıraş olmayı öğreten baba2
- aklına her geleni başlık yapan densiz2
- anayasa mahkemesi'nin engelli emekliliği iptali2
- aşkını bir sır gibi senelerce saklamak3
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi4
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- büyünce sürekli çikolata yiyeceğim fikri2
- nickten isim tahmini yapmak10
- sokakta 1 lira isteyen emo2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar3
- guinness birası5
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi6
- midilli adası8
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- başkasının diş fırçasıyla dişlerini fırçalamak2
- mazot fiyatlarının suçlusu3
- flört uygulamaları3
- internetin artık ölmesi2
- 7 ağustos 20262
- zorunlu eğitim9
- sinem dedetaş11
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- haramidere de haramilik yapmak5
- batıl inançlar7
- sözlüğün boşalması3
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- mason greenwood11
fransız dermokozmetik markasıdır.
gunes kremi harika olan marka. shiseido'dan bile daha iyi. ayrica akneli ciltler, lekeli ciltler, mineralli, renkli gibi bir cok cesidi vardir.
fakat cilt bakim urunlerini alirken dikkat edin sebium jeli okumadan aldim, icinde meme kanseri riskini arttiran paraben var.
fakat cilt bakim urunlerini alirken dikkat edin sebium jeli okumadan aldim, icinde meme kanseri riskini arttiran paraben var.
Bugün gittiğim bir cilt profesörünün en iyi dediği marka. ayrıca kozmetik ve dermo kozmetik arasında çok fark yokmuş. hemen hemen aynı yapıdaymış. boşuna para dökmeyin derim tüm dişi sözlük yazarlarına.
Dermokozmetikte gerçekten aşmış marka.
Cilt doktorlarının tıbbi destekleyici olarak tavsiye ettiği tek markadır ayrıca.
Cilt doktorlarının tıbbi destekleyici olarak tavsiye ettiği tek markadır ayrıca.
yıllardır kullandığım ve son zamanlarda turuncu kasa'dan aldığım dermokozmetik markasıdır. güneş ürünlerinde başarılı sonuçlar sağlar. alın.
yıllar önce doktor tavsiyesi ile kullanmaya başladığım ve hala kullandığım muhteşem dermokozmetik marka.. sensibio light krem ve sensibio h2o su hassas ciltlere birebir.. iyi varsın bioderma.
Misel suyuyla yillardir ask yasiyorum. Fiyati 53 tl ye kadar gordum 2 li paketinin. Buyuk oldugu icin cok uzun sure gidiyor. Damla damla kullanmak makyajinizi cikartmaya yeter. Ustune tanimam.
Laroch posay denen markanin yanina bile yaklasamayacagi cok basarili marka.
Posay in 40 milimine 75 lira verdigim kremi yillardir sivilce nedir bilmeyen yüzümde sivilceye sebep oldu.
Buradan, bioderma almami engelleyip posay öneren eczacıma bir kez daha küfür ediyorum.
Posay in 40 milimine 75 lira verdigim kremi yillardir sivilce nedir bilmeyen yüzümde sivilceye sebep oldu.
Buradan, bioderma almami engelleyip posay öneren eczacıma bir kez daha küfür ediyorum.
la roche posay ile başabaş giden bir markadır kanımca. bioderma’nın h2o sensibio misel suyunu yıllardır kullanıyorum. çok başarılı, reklam sloganı gibi olacak biraz ama sahiden çok az damla bile işe yarıyor. yüz temizleme jelini ve photoderm 50+ güneş koruyucusunu da kullandım. güneş koruyucusu çok güzel diyemem ama yine de iş görüyor. sebium jel ise, la roche posay’in effaclar h’ı ile tanışana kadar benim için en iyisiydi. la roche’un effaclar h serisini denedim sadece ve bence bu seri sahiden çok iyi. özellikle nemlendiricisi 1 numara. bioderma ise güneş koruyucu ve misel suyu ile benim gözümde 1 numara.
evet. sanki ürün deneyip yorumlayan makyaj bloggerı gibi oldum ama olsun.
evet. sanki ürün deneyip yorumlayan makyaj bloggerı gibi oldum ama olsun.
H2o sensibio'sunu severek kullandığım marka. Lakin yılın 370 günü 1 alana 1 bedava kampanyası olduğu için asla tekli iken almıyorum ürünü.
Garnier bu ürünün çakmasını yapmış, ucuz diye alayım dedim. Allah Gratis indirimini kahretsin, daha da gratis'e girmem. Pof girerim ya.
Garnier bu ürünün çakmasını yapmış, ucuz diye alayım dedim. Allah Gratis indirimini kahretsin, daha da gratis'e girmem. Pof girerim ya.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar