bugün
- 1 temmuz 2026 ingiltere demokratik kongo maçı11
- ekşi sözlük9
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması5
- gürsel tekin7
- güneş sistemi nde kaç gezegen var3
- atatürk ün namaz kılan heykelinin olmaması5
- fusya semsiyeli yabanci10
- demokratik kongo cumhuriyeti10
- irem isimli kızların sanki biraz kaşar olması2
- kemal kılıçdaroğlu9
- 2026 dünya kupası40
- kongo cumhuriyeti milli futbol takımı3
- yazarların dünya kupasında desteklediği takım11
- ingiltere başbakanı2
- true ben hazırım bu gece gel beni kaçır4
- spor yapmayan erkek13
- tai lungun semsiyeli olması5
- türklerin zeka seviyesinin düşük olması4
- futbol33
- gürcülerin medeniyete katkıları3
- dünya20
- harry kane3
- şükür sebepleriniz4
- diamond bosphorus2
- büyüyünce ne olacaksın4
- hz isa mülteci karşıtlarını görseydi ne derdi2
- ingiltere5
- gocu8
- manifest grubu4
- pandela28
- öldükten sonra hiçliğin olma ihtimali4
- alice'in borderland2
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir17
- chp'li olarak kanal istanbul'u desteklemek2
- samet akaydın2
- tai lung20
- oklavayla dövmek3
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması22
- avrupalıların götlerini yıkamadığı gerçeği5
- babam hiç dövmezdi insanı11
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi13
- mürtede ölüm cezası haktır2
- bugün ne yaptınız10
- kankanın dekoltesine bakmamak2
- gizem altunsoy3
- pandela'nın otizm olması4
- tai lung'un şkodası4
- vize vermiyorlar ühü ühü4
- hoslanilan kizin neden cekiniyorsun ki demesi6
- ikinci dünya savaşı filmleri2
Makul fiyatları olan gariban dostu market. Süt ürünlerinin markası bile dost. Düşünün yani o derece.
Yalnız şu da var ki, Süt ve süt ürünlerinin dayanıklılığı çok zayıf.
Mesela diyelim ki bir yoğurt alıyorsunuz ve üstünde son kullanma tarihi olarak, 19 mayıs 2017 yazıyor. Ve öyle bir ayralamış ki namussuzlar, 19 mayıs'ı 20 mayısa bağlayan gece 00:01'de bozuluyor ürün. Nasıl da ayarlıyorlar hayret ediyorum. Hep öyle oluyor.
Hatta tam o saniyede paketi açsanız, hacı tv lerde reklam aralarında çıkan Gül açılışını gösteren videolar gibi bozulmayı slow-motion izleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
Yalnız şu da var ki, Süt ve süt ürünlerinin dayanıklılığı çok zayıf.
Mesela diyelim ki bir yoğurt alıyorsunuz ve üstünde son kullanma tarihi olarak, 19 mayıs 2017 yazıyor. Ve öyle bir ayralamış ki namussuzlar, 19 mayıs'ı 20 mayısa bağlayan gece 00:01'de bozuluyor ürün. Nasıl da ayarlıyorlar hayret ediyorum. Hep öyle oluyor.
Hatta tam o saniyede paketi açsanız, hacı tv lerde reklam aralarında çıkan Gül açılışını gösteren videolar gibi bozulmayı slow-motion izleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
geçtiğimiz günlerde 190 liralık bluetooth hoparlörü 49 liraya getirerek gönlümde taht kuran market.
açılımı pek de yaratıcı değilmiş, (bkz: birleşik mağazalar) ben daha kreatif bir şey bekliyordum.
bu birleşik şeylerin durumu hep iyi
(bkz: birleşik devletler)
(bkz: birleşik krallık)
(bkz: bim birleşik mağazaları)
ilişkim olunca adını (bkz: birleşik ilişki) koyucam başarılı olabilirim belki.
bu birleşik şeylerin durumu hep iyi
(bkz: birleşik devletler)
(bkz: birleşik krallık)
(bkz: bim birleşik mağazaları)
ilişkim olunca adını (bkz: birleşik ilişki) koyucam başarılı olabilirim belki.
its cheap man its really fucking cheap.
gidin gidin. para lazım bize de.
Amerika'da walmart neyse türkiye'de bim odur.
Kalitesiz ürünler marketi.
2 liralık kazandibisi 10 liralık bolulu hasan ustanın kazandibisinden kat kat daha güzeldir. öyle böyle diil. kat kat.
-porselen tabakta sunuyor bhu.
+napıyon KD bitince götünemi sokuyorsun tabağını .
-porselen tabakta sunuyor bhu.
+napıyon KD bitince götünemi sokuyorsun tabağını .
A101 alir.
fakirlerin vazgeçilmezi. bir de indirimi takip ediyolar zaten herşey ucuz. mezarcı müşteriye sahip olan market.
file denilen aynı grup mağazaları daha iyi ona gidin bence sözlük insanları. daha düzgün ürünler var file adlı mağazalarında.
Yandaş market gitmem.
pril nestle pınar süt gibi ürünleri asla bulamayacağınız market.
Dun 40 adamla kavga yapan kuzenlerimle bugun gittigim market.
Raflari dizen bimci kiza pardon zeytinler ne tarafta diye sordu kiz bakti cevap vermedi ikinciye yine sordu kiz yine cevap vermedi ucuncuye yine sordu mahcup bi tavirla, kiz cevap verdi sonra neden mahcup bi sekilde soruyosun dedim korkuyorum artik millete soru sormaya beni doverler diye kiz sapik diye bagirmaya baslarsa kameralara cikariz aksam haberlere dedi hahahahaa.
Raflari dizen bimci kiza pardon zeytinler ne tarafta diye sordu kiz bakti cevap vermedi ikinciye yine sordu kiz yine cevap vermedi ucuncuye yine sordu mahcup bi tavirla, kiz cevap verdi sonra neden mahcup bi sekilde soruyosun dedim korkuyorum artik millete soru sormaya beni doverler diye kiz sapik diye bagirmaya baslarsa kameralara cikariz aksam haberlere dedi hahahahaa.
şu meşhur videoda çingene karının götunü açtığı kurumsal market...
ilginç olan şey şu 3-4 çingene dükkana dalıyor ama personelin girer girmez kovmuyor çingeneleri...
ilginç olan şey şu 3-4 çingene dükkana dalıyor ama personelin girer girmez kovmuyor çingeneleri...
50 TL'ye LG P5 NP5550, 80 TL 'ye ise LG PH1 bluetooth hoparlör edinmeme olanak sağlamış mağazadır. Bültenlerine abone olun, ne zaman ne geleceği belli olmuyor.
(bkz: le porta gençlik festivali)
'' le saksino '' 7 nisandan itibaren stoklarla sınırlıdır.
tartışma esnasında açıklıkta sınır tanımayan müşterileriyle de benzerlerine fark atan "marka."
mağaza içinde çıldırtıcı etkili gaz mı kullanıyorlar diye merak ettirmeye başladı.
mağaza içinde çıldırtıcı etkili gaz mı kullanıyorlar diye merak ettirmeye başladı.
2 tl ye karnimi doyurdugum yer.
Milli bakkalımız o bizim. Bim candır....
(bkz: Bayanların indirme marketi)
sloganı aslında şöyle olması gerekir: "adi üret veya ucuza temin et, ucuza sat, sürümden kazan."
ayrıca birtakım ahali burda soyunuyor amk.
ayrıca birtakım ahali burda soyunuyor amk.
hakkari'de şubesi yoktur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar