bugün
- nervionun merak ettiği yazar15
- en merak ettiğin ulu yazarı22
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- bu sözlükte beni herkes tanır7
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- ciguli vs velvet7
- atatürkün bilimden en uzak sözü4
- yalnizca deli yalnizca sair21
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- arkadaşlar bakar mısınız21
- sünnetten akılda kalanlar5
- hapishanede yatmak karıyla yatmaya benzemez3
- katatespizartmasi17
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek5
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- merak edilen sözlük erkeği2
- kitap okurken ağlamak8
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- kadın erkek ilişkisindeki en önemli şey3
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu3
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- kitap okurken ağlayan erkek5
- hac davetinin iman edenlere değil insanlara olması2
- özlem tekin5
- burak demirbilek5
- fırat çakıroğlu2
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- yazarların en son kravat taktığı tarih2
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der7
- nervio21
- pkklı anaları3
- şeyh olup milleti söğüşleme işi2
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
- telefonun başında çaresiz beklediniz mi5
- hmm diye mesaj yazan türk kızı5
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
- insan olmaya ceyrek kala7
- atatürk'ün sözleri bilimle çelişirse ne yaparsınız3
- mucize beklemeyen insan3
- üsküdar da martıya eziyet6
- ömer yıldırım3
- odyssey6
- eski bir şarkıyla travmaları hatırlamak4
- melissa vargas2
- şehre inen domuzları besleyen kadın6
- sözlük yazarlarının bitki çayları2
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar3
- atatürk peygamber mi sorunsalı2
iskocya premier ligi takimlarindan st mirren'de forma giymektedir. Turk asilli irlanda vatantasidir. Gecenlerde kendisiyle yapilan bir roportajda Turkler'in yasam tarzlari hakkinda en ufak bir bilgisinin dahi olmadigi fakat turk olmaktan gurur duydugunu soylemisti. takiminin bu hafta celtic'le yaptigi macta da forma giymisti. oldukca yetenekli bir futbolcu. 1-2 seneye kalmaz ingiltere premier ligi'ne transfer olabilir.
bu sezon attigi 6 golle takiminin en formda ismidir ki st. mirren olan sozle$mesini 2010'a kadar uzatmi$tir.
west ham united altyapisindan yeti$medir. bir donem omer riza'nin onerisiyle trabzon'a kadar getirilmi$; antremana bile cikarilmadan aynen geri gonderilmi$tir.
irlanda u-21 milli takiminda forma giydigi icin turk milli takiminda oynama $ansini kaybetmi$tir. turk milli takiminin basindakilerin bundan haberi bile oldugunu sanmiyorum tabi.
west ham united altyapisindan yeti$medir. bir donem omer riza'nin onerisiyle trabzon'a kadar getirilmi$; antremana bile cikarilmadan aynen geri gonderilmi$tir.
irlanda u-21 milli takiminda forma giydigi icin turk milli takiminda oynama $ansini kaybetmi$tir. turk milli takiminin basindakilerin bundan haberi bile oldugunu sanmiyorum tabi.
3 ocak 1984 londra doğumlu türk asıllı irlandalı futbolcu. 2003'te yetiştiği west ham united'dan iskoç dunfermline athletic'e geçmiş, iki sene sonra da st.mirren'e transfer olmuştur. iskoç ligindeki ilk golünü 2005-2006 sezonunda dundee'ye atmış, şubat 2008'de de iskoçya lig kupası'nda dumbarton'a karşı hat-trick yaparak dikkatleri üzerine çekmiştir. ilk milli maçını irlanda cumhuriyeti ümit milli futbol takımı formasıyla nisan 2004'te polonya'ya karşı giymiştir.
gençlerbirliği'ne transfer olmuştur. hayırlı olsundur.
"gel billy billy billy mehmet gel" şeklinde tribünlere çağrılması beklenen futbolcu.
kaliteli bir futbolcu.
eğer transferi gerçekleşti ise gençlerbirliği için çok iyi bir hareket olacaktır. hatta yıl içinde ligin gözdesi olup 3 büyüklerden birine transfer olabilir. bekleyip göreceğiz, umarım cevherini gösterebilir.
eğer transferi gerçekleşti ise gençlerbirliği için çok iyi bir hareket olacaktır. hatta yıl içinde ligin gözdesi olup 3 büyüklerden birine transfer olabilir. bekleyip göreceğiz, umarım cevherini gösterebilir.
Gençlerbirliği'nin Football Manager bazlı transferlerinin son halkasıdır
(bkz: James Troisi)
(bkz: Labinot Harbuzi)
(bkz: James Troisi)
(bkz: Labinot Harbuzi)
(bkz: johnny bünyamin)
ad kombinasyonu feci komik olan futbolcu.
herhalde karşı karşıya top oynasaydım çok dalga geçerdim kendisi ile.
herhalde karşı karşıya top oynasaydım çok dalga geçerdim kendisi ile.
samsunspor'la 2.5 yıllık sözleşme imzalamıştır.
http://www.samsunspor.biz..._Beyza_Samsunsporda_-8680-
edit: resmi adı billy osman beyza imiş.
http://www.samsunspor.biz..._Beyza_Samsunsporda_-8680-
edit: resmi adı billy osman beyza imiş.
Bu adamın ismi garip geldiği sezon basından beri büyük bir dikkatle izliyorum.Fakat bu adamı izlerken futbolu unutuyorum ve kendi kendime dıyorum benim ismimde böyle bişey olsa veya sonuna Brezılyalıların isim sonları gibi bişey yapışsaydı kesinlikle bunun kadar top oynardım.Çocugum olunca ilk yapacagım sey ismini Mahmutinho koymak.En az 2-3 sene ekmegini yer bu işin sonrasında zaten rahata ermiş oluruz Bizim Mahmut kovulsada.
kariyerini Kedah'ta sürdürmekte olan Türk asıllı irlandalı futbolcudur. Asıl adı Billy Osman Beyza olmasına karşın kamuoyunda Billy Mehmet olarak tanınmaktadır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar