bugün
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler18
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu9
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması6
- zihni göktay13
- kadınların piç erkek tercihi10
- sergen yalçın'ın erling haaland'ı beğenmemesi4
- en çok hoşa giden doğa olayı4
- sözlük yazarlarının nahları3
- kimse türk yargısına parmak sallayamaz2
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- sersem herif10
- kardeş kardeş oynayın3
- trump suikasti3
- insan olmaya ceyrek kala3
- ekrem imamoğlu'nun diploma davasının ertelenmesi3
- telefonun aşırı ısınması3
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi7
- düşün ki bu gece öldün5
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- 2026 dünya kupası şampiyonu4
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam8
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı8
- yön duygusuna sahip olmamak6
- yeni yazarlara öneriler9
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı7
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- saraca finch house12
- yaş ilerledikçe fark edilen şey10
- 2026 dünya kupası25
- karı kıza para yedirir misiniz7
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- devlet bahçeli5
- milyonların temmuz zammı netleşmesi6
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- aylık 337 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- unutulmayan duvar yazıları7
- ragnar rockefeller38
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi4
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak4
- günün şiiri21
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi4
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- evlenilmeyecek kız tipi5
- yutar mısınız4
- herbokolog2
Tam bir mikser. Ortalığı karıştırmak için yapmayacağı şey yok. Bana gelir, ' yha şu senin için şöyle böyle dedi' der ona gider, ' bu senin için böyle böyle dedi' der fitili ateşler.
Ardından kavga başlar, hooop kahramanımız orada biter ve bı entrisin de birine ' sen onu söyle yaparsın ' diğerinde ise öbürüne ' sen bunu yersin yhaa' diyerek verir gazı.
Sonra gözüne kestirdiği başka bir yazara mesaj atar hemen, yazarın hasmının ismini verir,' şuna bı el atsana yhaa' şöyle böyle yabiyo' der ve 3. Sözlük savaşı başlar.
Ardından eğer ki adı geçerse, ' ben ne yabtim yha, suşum ne. Evimde uslu uslu oturup kekimin kabarmasini bekliyorum, düşün yakamdan yhaa', düşün ' gibisinden tepki gösterip sizi suçlu ilan eder. Geçmiş olsun!
Ardından kavga başlar, hooop kahramanımız orada biter ve bı entrisin de birine ' sen onu söyle yaparsın ' diğerinde ise öbürüne ' sen bunu yersin yhaa' diyerek verir gazı.
Sonra gözüne kestirdiği başka bir yazara mesaj atar hemen, yazarın hasmının ismini verir,' şuna bı el atsana yhaa' şöyle böyle yabiyo' der ve 3. Sözlük savaşı başlar.
Ardından eğer ki adı geçerse, ' ben ne yabtim yha, suşum ne. Evimde uslu uslu oturup kekimin kabarmasini bekliyorum, düşün yakamdan yhaa', düşün ' gibisinden tepki gösterip sizi suçlu ilan eder. Geçmiş olsun!
Vay bik bik vay, Ben de sadece bana anlatıyor zannediyordum...
Olgay benden duymuş olma ama senin iplini nihavend aşırmış. Geçen yogaya geldi bu öne bi eğildi taytının arkasından don görüktü. Kız o olgayın değil mi dedim olgay kezosu ne bilir bunu o anca tepecik pazarından giyinsin dedi.
Ahh be bikbik dua et sana tav oluyorum..
Canoo bu sene fındık güzel olursa gel babamdan iste.
Olsun nonoşum olsun. Takılma sen böyle şeylere, benim için n asıl mevzu senin kabarmış kekin, tatmak istiyorum. Hofff yha!!!
Fındığın güzel olmasına gerek yok. Ben evdekilere söyledim bikbik benim helalim diye ama sen yine de fındık sonunu bekle. Bizimkiler asla ağustos ve temmuz ayında bir yere gitmez. Eylül ayında sizdeler.
Giresunlu olmak cidden çok zor. Bunu anlamanı beklemiyorum. Sadece kendinizi hazırlayın..
Giresunlu olmak cidden çok zor. Bunu anlamanı beklemiyorum. Sadece kendinizi hazırlayın..
Adımı her yere yazmış şapşik. Demek beni seviyor.
nickini sürekli yazdığı yazarları g.tünden pıçaklayan yazardır. daha evvel 4 yazarı bu yöntem ile hastanelik etti. 2 si hala sakat bir tanesi topallıyor bir tanesi de hala pıçak darbelerinden dolayı bulanık zıçıyor..
Kıskançlar yaaa, gitsenize oğlum kızın başlığından, sizin adınızı mı yazdı, benim adımı yazdı!
Göçü kusura bakma ama temet noscecuğumu seviyorum. inşallah o da beni seviyordur. Fenerbahçe maçında evlenme teklifi eder ve oğlumuzun adını alex koyarız.
iyi kızdır yav eskiden döğüşürdük sonra sulh olduk.
Nikahına beniiii, çağır bik bik'im... istersen şahidin olurum seniiin... bu adam kim diye, soran olursaaa, gocu abiniz, dersin bik bik'im...
uzun gözlemlerim sonucu tespitilerim.
kesinlikle ev kadını.
35 veya üzeri.
evli, boşanmış ya da bekar onla ilgili açık vermiyor ama tek bildiğim şey yaptığı yemek porsiyonları itibariyle ya çocukları mevcut yada anne babasıyla yaşıyor.
şimdilik bu kadar takipteyim..
kesinlikle ev kadını.
35 veya üzeri.
evli, boşanmış ya da bekar onla ilgili açık vermiyor ama tek bildiğim şey yaptığı yemek porsiyonları itibariyle ya çocukları mevcut yada anne babasıyla yaşıyor.
şimdilik bu kadar takipteyim..
yapma böyle ama yapma bak bik bik reis miker.
Evli çocuk sahibi 42 yaş. Benim gözlemlerim ve duyduklarım.
Niye erkekler makarna yapamaz mı çoluğunu çocuğunu besleyemez mi? True gerçekten Allah seni ıslah etsin.
bakın ettiği beddua bile kadınsı. hiçbir erkek beddua etmez . erkek dediğin adam küfür eder.
Edeyim de çaylak yaptır deme.
40 yaşlarında, güzel, kumral bir kadındır. Evde pitbull cinsi köpeğiyle yaşamakta olup kendi yediklerinden arta kalanla bu canavarı ancak doyurabilmektedir.
(#47159328) Siz çıldırmışsınız.
Bu işin şakası bile olmaz cano. Zaten ismet konusunda kırgınım. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..
Bu işin şakası bile olmaz cano. Zaten ismet konusunda kırgınım. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..
Evet ismeti takibe aldı Cano hala kırmızı tuborg içsin 4 duvar arasında.
ismeti takibe almadım ya nalagası var saçmalamayın. Kafir evlenilecek kız statüsüne yükseltti yanlız onu linçleyebilirsiniz.
Bu sebeple kafir'i ölüm listesine ekledim. Ayrıca ben kahvede herkese bikbik benimki demişim artık. Ağızdan çıkmış bir laf var ortada..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar