bugün

sözlükteki ırkçı yazarlardan.
kimilerince milliyetçi kimilerince faşist kimilerince de gözünü budaktan sakınmayan bir yazar olarak tanımlanan, *meslektaş sözlük yazarı. *
an itibariyle kafayı bana takmış faşist kardeşimiz.
başkalarına bok atmayı marifet zanneden nacizane faşist yazarlarımızdan ön plana çıkmak için can atan bir yazarımız.
şanslı yazar arkadaşlarımızdan bir tanesi.
sebebi ise.
büyük üstad atsızla aynı gün dünyaya gelmesidir.
tanrı bunu herkese nasip etmez.
lakin bu türkçü arkadaşımıza nasip etmiş.
(bkz: #2828120) entry'si ile nasıl bir insan olduğunu gözler önüne seren gaz beyaz türk kardeşimiz.
sürekli yazarlık-çaylaklık arasında mekik dokuyan...yazarlıktan çaylaklığa geçmekten nefret etse bile lafını sakınmayan çaylakyazarımızdır.her ne kadar başkalarına, kullandığı türkçeyle çaylaklığını belli ediyor türünden şeyler dese bile kendisinin de dahi anlamına gelen -de leri ayrı yazmadığı da olmuştur.aynı zamanda sözel sınavlardan iyi notlar koparmayı başarmış sınıf arkadaşımdır.kendisine o güzel ingilizcesiyle ingilizce dersinden muafiyetler diliyorum.
Evvelden beri aynı okulda okuduğum, kaslarıyla tüylerimi ürperten fakat bir o kadar da sıcak kucaklayan, sempatik, fedakar, milliyetçi ve humyocu* yazar.
deniz gezmis'i , dursun önkuzu * ile kıyaslayacak kadar saf birisi..

deniz polis öldürmüş felan,yasın kac abi senin ? 14 mü ? catlılarlamı büyüdün sende..

reislerin bunumu ögretti sana ? catlıyı kahraman olrak görmenimi kah keh kuh.

gülüyorum , kahpe dünyanın , şovenist cocuklari..

edit ;

--spoiler--
*biri mevcut sistemi yıkmaya çalıştığından daracağını boyladı. önkuzu şerefsizlerce ciğerine hava basılarak işkenceyle öldürüldü.
--spoiler--

bu tanıma görede arkadaş süleyman demirel'in despot ve amerikan usakligini desteklemektedir.alkışlar kendisine..

nasıl diyolardı ? 3o kupona alınmadı bu vatan .
dördüncü nesil başlık araklama makinesi. evet. lan.
ruslara hasta tikkylere düşman entryleriyle dikkat çeken aynı zamanda sınıf arkadaşım olan, sözlüğe kısa sürede benden daha iyi adapte olup düşüncelerini eksik etmeyen,çok da inekleyen bir öğrenci olmasa da sınavından asla 100 alınamayan bir hocanın dersinden rahatlıkla 100 almış, sözeli kuvvetli ama dil bilgisi zayıf *,sohbeti güzel hacettepe myo mağduru yazar.
4.nesil yazar, modlar tarafından başlığı silinerek karşılanmıştır. * *
© copyright 2005 - 2026