bugün
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar7
- ayağı şiir kokan kadın6
- mehmet ali alabora7
- biraderine de sana da yeter artık6
- biraderizm felsefesi6
- gece ormanda bir seri katille köşe kapmaca oynamak3
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz8
- rafael leao24
- gece tuvalette zıplayan fil görmek3
- gece şahin içinde lapsekili tayfur dinlemek4
- günün sözü20
- cin görmüş yazarlar2
- türkiye14
- bir dinciyle tartışmak4
- sarapci koala69
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- ruhani bir varlığa aşık olmak ister miydin3
- öldükten sonra 2865 te dirilmek4
- erkeklerin istediği tek şey17
- bak oraya gelir ananızı skerim2
- biraderlerin vurduyor olması12
- deniz göktaş5
- beşiktaş'ın bütün avrupa maçlarını evinde oynaması2
- pikap2
- en son ne zaman namaz kıldın13
- 29 ağustos 2026 bayern münih stuttgart maçı2
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- reenkarkarnasyon olsa tekrar kendin olur musun2
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- sarapci diye nick alan akpli17
- sadece güzelliğe bakan erkek3
- zall için bir şarkı bırak2
- üşümeyi özlemek4
- fener balı15
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- iş yerinde sözlükte takılmak14
- gram altın5
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- şarapçı koala ile viski içmek5
- 28 ağustos 2026 türkiye polonya voleybol maçı4
- manifest11
- karı kıza para yedirir misiniz3
- erkeğin kalbine giden yol egosundan geçer3
- tanrı ile röportajlar3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- akepe3
- fenerbahçe vs galatasaray26
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- hiç erkeğe şiir yazan kadın olmaması2
- trafikte sinirlenip bağırmak5
Cringe postlarına dayanamayıp takipten çıktığım ergen sayfası.
Son 3 yıldır içinde bulunduğum grup, ben güzel zamanlarını kaçıranlardanım, güzel zamanları 2015'den 2017 sonuna kadar olan kısım. Gerçi o zamanlar bgy'yi bilirdim ve arada instaya düşen postlarına gülerdim ama, facebook'da gruba girmek gibi bir düşüncem hiç olmadı. Kurucu admini Mert Güngördü'dür. Şu anda facebook'da 6-7 tane grubu, instagram'da 7-8 tane bgy sayfası var. Ortamı eskiden güzeldi, şu anda da aynı espriyi boku çıkana kadar yapmasalar iyi aslında. Arada postlarına gülerim ama bazen kitlesine o kadar sinir olurum ki, gruplardan ve sayfalardan çıkasım gelir. Yine de amg ve aog'dan daha iyidir.
aog siker.
zamanında facebook türkiye teşkilatının en iyi ve en kaliteli mizahlarını üreten zamanla 'lozan postları' adı altında başlayan akımın çürüttüğü grupdur.
Lozan akımının başlamasının ardından sebebi anlaşılmamış şekilde içerisindeki bir çok kişi 12 yaşında olan bi çocuğun ruh haline bürünerek grubu içten içe yakmaya başlamıştır. eskiden ürettikleri kaliteli mizahları facebook günümüzde hala yakalayamamıştır. önümüzdeki 4-5 yıl da yakalayamaz. gerçekten kaliteli mizahşörleri ile çürümüş bir anıt gibidir.
Lozan akımının başlamasının ardından sebebi anlaşılmamış şekilde içerisindeki bir çok kişi 12 yaşında olan bi çocuğun ruh haline bürünerek grubu içten içe yakmaya başlamıştır. eskiden ürettikleri kaliteli mizahları facebook günümüzde hala yakalayamamıştır. önümüzdeki 4-5 yıl da yakalayamaz. gerçekten kaliteli mizahşörleri ile çürümüş bir anıt gibidir.
newler hatırlamaz.
görsel
görsel
görsel
yine davalıktır.
yine davalıktır.
bi git ya.. evet.
(bkz: biri adam mı dedi)
adam gibi adam grup degildir. aksini iddia eden adamdır.
kgb ile başlayan sayko grup akımından ortaya çıkan ve günden güne sıradanlaşan grup. yerini başka bir gruba bırakacağı yakındır.
alayı karaktersiz. grupta birbirlerinin annelerine küfrediyorlar. buna tepki gösterince de sanki bu aşılması gereken bir engelmiş, karşındakine annen bir fahişe demen normalmiş gibi davranıyorlar. ağızlarından küfür eksik olmuyor. gruplarda kızlar az. grubun yaklaşık yüzde ikisi falan kızdır tahminimce. onlar da kendilerine sulanan geriye kalan yüzde 98'lik kısımdan zevk alan.. neyse bu cümleyi bitirmeyeceğim.
özetle yeni nesilde virüs gibi yayılıyor bu saçma kültür -kültür denirse- . bir şey demiyorum ama yeter.
özetle yeni nesilde virüs gibi yayılıyor bu saçma kültür -kültür denirse- . bir şey demiyorum ama yeter.
Bi grup. Amaçlarını anlamadım
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar