bugün

beşiktaş

1980-81 daha küçük bir çocuğum ilkokula başlamamış . Çevremdekilerin % 70 i fenerli ve % 30 u cimbomlu hiç beşiktaşlı yok . beşiktaş ı seviyorum ve tutmaya karar veriyorum . Maçların bazısı cumartesi oluyor o zaman sadece 2. yarıları radyodan veriliyor . 2. yarı anonsunu bekliyorum . içimden sürekli dua ediyorum beşiktaş ım goller atmış olsun diye . eğer iki maç varsa diğer maç anlatılırken yayın kesilip bizim maça bağlanılmışsa dualarım artıyor kalbim hızlı hızlı atıyor . Beşiktaş ım gol atmış olsun . Spiker hızlı hızlı anlatırken beşiktaşıma atak yapılıyorsa yüreğim daralıyor . Beşiktaşım yenik durumdaysa hiçbir sure dua bilmememe rağmen gidip namaz kılyorum etrafa bakıp sonra uzun uzun dua ediyorum beşiktaşıma . döndüğümde gol veya goller atmışsak kendimden biliyorum atmadıysak hiç olmazsa ben takımım için gerekeni yaptım diyorum . Bu duygularla sevdim beşiktaşımı hiçbir şeye ağlamamış olan ben beşiktaş gol yediğinde yenildiğinde hıçkırarak ağladım . Maçlarına gittiğim zaman sürekli dua ettim . Hiç bir yerde yapmadığım şey olan ayetel kürsi yi okudum üfledim . benim için o kadar önemli bir yerde . Beşiktaş ımı onun için karşılıksız sevin . çünkü sen olmasaydın ben sıradan bir takım taraftarı olacaktım .
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026