bugün
- sözlükte flörtleşmek17
- mavi gözlü erkek5
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz3
- türk müsün6
- normal sozluk7
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- azgın türbanlı10
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- lanetli çaylak2
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl6
- sözlükte dertleşme3
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek2
- gerizekalı ai moderatör2
- abd başkanlık seçimi2
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- gizem altunsoy5
- dünyanın en kısa fıkrası4
- evlenmekten korkmak10
- yaşlılara moruk demek4
- uçağa binmek3
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- arkadaşlar bakar mısınız bi2
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- küfürlü konuşmak2
- alttaki yazara aşık ol11
- imamoğlu'nun duruşmadan çıkarılması2
- pazartesi diyete başlıyorum3
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- nermin3
- dikkat dikkat tai lung kız11
- sözlüğün kahve olması12
- ak parti yükselişte2
- velvet ile revani yemek7
- yaya geçidinden koşarak geçmek2
- el alemin köpekliğini yapmak2
- gerdek namazı10
- aylık 405 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- nato liderler zirvesi nde 56 bin personel3
- izlenmiş en kusursuz film5
- olgayella2
- senegal7
- manifest2
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- deniz göktaş17
Bursa Ekmek ve Besin Sanayi ve Ticaret A.Ş.
1979 yılında Bursa halkına kaliteli sağlıklı ve ekonomik ekmek ile un ve undan mamul yiyecek maddeleri üretmek özere kurulmuş olup 1982 yılının Nisan ayında üretime geçmiştir.Organize sanayi bölgesi'nde 13500 metrekare arazi üzerine 6500 metrekare kapalı alan olarak inşa edilmiştir.4 adet tünel tipi tam otomatik ekmek üretebilen tesis bulunmaktadır.
BESAŞ A.Ş. BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa halkına hizmet vermek ekmek fiyatlarında aşırı ve haksız uygulamaları önlemede etkin olmak amacıyla kurulmuş iktisadi bir kuruluştur.Üretim mevcut durumda iki vardiya çalışmakta olup Francala,kepekli,ayçekirdekli ve çavdarlı ekmek,ramazan ayı içerisinde de ramazan pidesi üretimi gerçekleştirmektedir.Bir vardiya ortalama günlük üretim 80.000 (400 gr) adettir.
TS en ISO 9002 KALiTE SiSTEM belgesi,TS EN 9000-2000 KALiTE YÖNETiM belgesine sahiptir.Tüm hammadde ve hizmet alımlarını kamuoyuna açık ihale ile almaktadır. Üretim amaçlı kullanılan hammaddelerin fiziksel,kimyasal ve mikrobiyolojik kontrolleri laboratuarşarda yapılmaktadır.
Reyon,bakkal,resmi kurum,özel kuruluşlar ve perakendeci zinciriyle tüketicilerine ulaşmaktadır.Taşıma,güvenlik ve silo bölümleri özelleştirilmiş olup bu hizmetler taşeron firmalar tarafından yürütülmektedir.Raf ömrü uzun yeni ürünler üretilmesi ve ürettirilmesi hedefi doğrultusunda Besaş markalı 6 çeşit ürün sepeti eklenmiştir.BESAŞ MANTI,BESAŞ SÜT,BESAŞ UN,BESAŞ KÖY ERiŞTESi,BESAŞ MAKARMA,BESAŞ KEMALPAŞA TATLISI.
Osmangazi,Yıldırım,Nilüfer,Güzelyalı,Mudanya,Demirtaş,Gürsu,Çalı,Akçalar, Panayır,Ovaakça,Kurşunlu,Kumsaz beldelerinde ekmek satışları yapılmaktadır.
MiSYON-Kaliteli,sağlıklı,ekonomik ekmek ve unlu mamuller üretmek;
ViZYON-Türkiye'de ekmek ve unlu mamuller üreten firmalar arasında ürün ve hizmet kalitesi ile fark edilen lider bir firma olmaktır.
1979 yılında Bursa halkına kaliteli sağlıklı ve ekonomik ekmek ile un ve undan mamul yiyecek maddeleri üretmek özere kurulmuş olup 1982 yılının Nisan ayında üretime geçmiştir.Organize sanayi bölgesi'nde 13500 metrekare arazi üzerine 6500 metrekare kapalı alan olarak inşa edilmiştir.4 adet tünel tipi tam otomatik ekmek üretebilen tesis bulunmaktadır.
BESAŞ A.Ş. BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa halkına hizmet vermek ekmek fiyatlarında aşırı ve haksız uygulamaları önlemede etkin olmak amacıyla kurulmuş iktisadi bir kuruluştur.Üretim mevcut durumda iki vardiya çalışmakta olup Francala,kepekli,ayçekirdekli ve çavdarlı ekmek,ramazan ayı içerisinde de ramazan pidesi üretimi gerçekleştirmektedir.Bir vardiya ortalama günlük üretim 80.000 (400 gr) adettir.
TS en ISO 9002 KALiTE SiSTEM belgesi,TS EN 9000-2000 KALiTE YÖNETiM belgesine sahiptir.Tüm hammadde ve hizmet alımlarını kamuoyuna açık ihale ile almaktadır. Üretim amaçlı kullanılan hammaddelerin fiziksel,kimyasal ve mikrobiyolojik kontrolleri laboratuarşarda yapılmaktadır.
Reyon,bakkal,resmi kurum,özel kuruluşlar ve perakendeci zinciriyle tüketicilerine ulaşmaktadır.Taşıma,güvenlik ve silo bölümleri özelleştirilmiş olup bu hizmetler taşeron firmalar tarafından yürütülmektedir.Raf ömrü uzun yeni ürünler üretilmesi ve ürettirilmesi hedefi doğrultusunda Besaş markalı 6 çeşit ürün sepeti eklenmiştir.BESAŞ MANTI,BESAŞ SÜT,BESAŞ UN,BESAŞ KÖY ERiŞTESi,BESAŞ MAKARMA,BESAŞ KEMALPAŞA TATLISI.
Osmangazi,Yıldırım,Nilüfer,Güzelyalı,Mudanya,Demirtaş,Gürsu,Çalı,Akçalar, Panayır,Ovaakça,Kurşunlu,Kumsaz beldelerinde ekmek satışları yapılmaktadır.
MiSYON-Kaliteli,sağlıklı,ekonomik ekmek ve unlu mamuller üretmek;
ViZYON-Türkiye'de ekmek ve unlu mamuller üreten firmalar arasında ürün ve hizmet kalitesi ile fark edilen lider bir firma olmaktır.
ekmeğin ekmek olduğunu anladığım tek türüdür. Ayrıcada ucuzdur öğrenci için en iyi bi şeydir, ama sıcak yakalayan yoktur kendisini
ayçekirdekli ekmeği ile şampiyon isimli küçük kek çeşitleri muhteşemdir. ayrıca fiyatları ucuzdur.
ekmeği diğer fırın ekmeklerine göre daha doyurucu, daha diri ve daha lezzetli olan ekmektir. bu arada bu ekmeği devamlı tüketmek (diğer ekmeklere göre daha lifli sanırım) kabızlık problemine de ciddi anlamda iyi geliyor. böyle bir sorunu olan varsa ekmeğini klasik fırın ekmeğini besaş ile değiştirsin. (ben böyle çözümünü buldum da)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar