bir soru cümlesidir.

moderatör den ricam bu başlığı silmesin, ben burada hiç kimseyi rahatsız etmeden kendimle dertleşip, yüzleşeceğim.

edit: hakkım olanı almak istiyorum, gerçeklere kafa atıp, yoluma devam etmek istiyorum.

edi2t: lütfen moderatör kardeş, silme yazdıklarımı, umursamayıver b seferlik moderatörü. daha da yazıcam silme olurmu.

edi3t: islamcılığı bıraktım türkçü oldum, uğruna değer bir davaya hizmet olsun diye, artık aslımıza dönelim istiyorum.aynı

edi4t: dün ve ondan önceki gün intihar istedim, sonra hayallerim imdadıma yetişti, artık hayallerim gerçek olsun istiyorum.

edi5t: var olduğumu kanıtlamak istiyorum, ve bu yazıları yazarken de samimi olmak istiyorum, samimiyimde zaten.

edi6t: şuan elimde bulunan telefon, düşmanım değil dostum olsun istiyorum artık.

edi7t: bu aşağılık, kapitalist ve bencil düzeni kanırta kanırta silkmek istiyorum.

edi8t: kendime, bir gerçekten bahsetmek istiyorum evet; tolunay hak ettiğini alacaksın, istediğin gibi ya da istemediğin gibi orasını bilmiyorum, ama alacaksın hakkın olanı ve mutlu öleceksin.

edit10t: bugün abimin dileğini getirmek istiyorum, istiyorum evet, 11.08.2015.
9t;

hiç değişmiycem sanmıştım, değişiyorum ama ben hala aynı insanım, peki neden mi?

kazanmak istiyorum.
Kendime sık sık sorduğum soru cümlesi.

Deriden gelen karamsarlık duygusu ne zaman gidecek? ne elde edince mutlu olacaksın? diye düşünüyorum hep.

Bir kaç tanesini cevaplayınca aslında hepsinin basit olduğunu, onları elde etsem de bir zaman sonra tekrar mutsuz olacağımı görebiliyorum.

Galiba elindekilerle mutlu olma felsefesini kendime aşılamam gerek.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026