bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile3
- iltica16
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı30
- osimhensiz galatasaray3
- rafael leao4
- okan buruk8
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- 0 0 711
- barça bu galatasaray'a kaç atar2
- salah ne koydu ama2
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı4
- kuçukuçuokanınçükü2
- claudian clouds33
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- insan ne ister6
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı2
- anne4
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru3
- kadınlar8
- sözlük kızlarının kekleri24
- önyargı3
- kuran3
- galatahahahahahaha4
- doktor2
- yaşanmamışların yası6
- cok da abartmaya gerek uok6
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- yazarların akşam yemekleri6
- anın görüntüsü25
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- islamda namaz yoktur30
- meriç dükalığı8
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- fusya semsiyeli yabanci22
- en iyi vampir filmi4
- dantelli sütyen takan erkek12
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği6
- sevdiğiniz yazarlar8
- ölümden korkuyor musunuz17
- kürdistan10
- true'nun engelli olması6
- sarapci koala hatayi33
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- allah11
bir soru cümlesidir.
moderatör den ricam bu başlığı silmesin, ben burada hiç kimseyi rahatsız etmeden kendimle dertleşip, yüzleşeceğim.
edit: hakkım olanı almak istiyorum, gerçeklere kafa atıp, yoluma devam etmek istiyorum.
edi2t: lütfen moderatör kardeş, silme yazdıklarımı, umursamayıver b seferlik moderatörü. daha da yazıcam silme olurmu.
edi3t: islamcılığı bıraktım türkçü oldum, uğruna değer bir davaya hizmet olsun diye, artık aslımıza dönelim istiyorum.aynı
edi4t: dün ve ondan önceki gün intihar istedim, sonra hayallerim imdadıma yetişti, artık hayallerim gerçek olsun istiyorum.
edi5t: var olduğumu kanıtlamak istiyorum, ve bu yazıları yazarken de samimi olmak istiyorum, samimiyimde zaten.
edi6t: şuan elimde bulunan telefon, düşmanım değil dostum olsun istiyorum artık.
edi7t: bu aşağılık, kapitalist ve bencil düzeni kanırta kanırta silkmek istiyorum.
edi8t: kendime, bir gerçekten bahsetmek istiyorum evet; tolunay hak ettiğini alacaksın, istediğin gibi ya da istemediğin gibi orasını bilmiyorum, ama alacaksın hakkın olanı ve mutlu öleceksin.
edit10t: bugün abimin dileğini getirmek istiyorum, istiyorum evet, 11.08.2015.
moderatör den ricam bu başlığı silmesin, ben burada hiç kimseyi rahatsız etmeden kendimle dertleşip, yüzleşeceğim.
edit: hakkım olanı almak istiyorum, gerçeklere kafa atıp, yoluma devam etmek istiyorum.
edi2t: lütfen moderatör kardeş, silme yazdıklarımı, umursamayıver b seferlik moderatörü. daha da yazıcam silme olurmu.
edi3t: islamcılığı bıraktım türkçü oldum, uğruna değer bir davaya hizmet olsun diye, artık aslımıza dönelim istiyorum.aynı
edi4t: dün ve ondan önceki gün intihar istedim, sonra hayallerim imdadıma yetişti, artık hayallerim gerçek olsun istiyorum.
edi5t: var olduğumu kanıtlamak istiyorum, ve bu yazıları yazarken de samimi olmak istiyorum, samimiyimde zaten.
edi6t: şuan elimde bulunan telefon, düşmanım değil dostum olsun istiyorum artık.
edi7t: bu aşağılık, kapitalist ve bencil düzeni kanırta kanırta silkmek istiyorum.
edi8t: kendime, bir gerçekten bahsetmek istiyorum evet; tolunay hak ettiğini alacaksın, istediğin gibi ya da istemediğin gibi orasını bilmiyorum, ama alacaksın hakkın olanı ve mutlu öleceksin.
edit10t: bugün abimin dileğini getirmek istiyorum, istiyorum evet, 11.08.2015.
9t;
hiç değişmiycem sanmıştım, değişiyorum ama ben hala aynı insanım, peki neden mi?
kazanmak istiyorum.
hiç değişmiycem sanmıştım, değişiyorum ama ben hala aynı insanım, peki neden mi?
kazanmak istiyorum.
Kendime sık sık sorduğum soru cümlesi.
Deriden gelen karamsarlık duygusu ne zaman gidecek? ne elde edince mutlu olacaksın? diye düşünüyorum hep.
Bir kaç tanesini cevaplayınca aslında hepsinin basit olduğunu, onları elde etsem de bir zaman sonra tekrar mutsuz olacağımı görebiliyorum.
Galiba elindekilerle mutlu olma felsefesini kendime aşılamam gerek.
Deriden gelen karamsarlık duygusu ne zaman gidecek? ne elde edince mutlu olacaksın? diye düşünüyorum hep.
Bir kaç tanesini cevaplayınca aslında hepsinin basit olduğunu, onları elde etsem de bir zaman sonra tekrar mutsuz olacağımı görebiliyorum.
Galiba elindekilerle mutlu olma felsefesini kendime aşılamam gerek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar