bugün

ben ne istiyorum

bir soru cümlesidir.

moderatör den ricam bu başlığı silmesin, ben burada hiç kimseyi rahatsız etmeden kendimle dertleşip, yüzleşeceğim.

edit: hakkım olanı almak istiyorum, gerçeklere kafa atıp, yoluma devam etmek istiyorum.

edi2t: lütfen moderatör kardeş, silme yazdıklarımı, umursamayıver b seferlik moderatörü. daha da yazıcam silme olurmu.

edi3t: islamcılığı bıraktım türkçü oldum, uğruna değer bir davaya hizmet olsun diye, artık aslımıza dönelim istiyorum.aynı

edi4t: dün ve ondan önceki gün intihar istedim, sonra hayallerim imdadıma yetişti, artık hayallerim gerçek olsun istiyorum.

edi5t: var olduğumu kanıtlamak istiyorum, ve bu yazıları yazarken de samimi olmak istiyorum, samimiyimde zaten.

edi6t: şuan elimde bulunan telefon, düşmanım değil dostum olsun istiyorum artık.

edi7t: bu aşağılık, kapitalist ve bencil düzeni kanırta kanırta silkmek istiyorum.

edi8t: kendime, bir gerçekten bahsetmek istiyorum evet; tolunay hak ettiğini alacaksın, istediğin gibi ya da istemediğin gibi orasını bilmiyorum, ama alacaksın hakkın olanı ve mutlu öleceksin.

edit10t: bugün abimin dileğini getirmek istiyorum, istiyorum evet, 11.08.2015.
© copyright 2005 - 2026