bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın25
- yorgun mermi17
- hangi manifest kızısın3
- sudekiray silik yesin kampanyası3
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği3
- hakiki şeyh ve sahte şeyh3
- etek giyen erkek11
- namaz3
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı12
- sürekli dizi4
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- ciddi ciddi başı açık kızla evlenmek3
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı5
- varoşların sevdaları gerçek olur çıkarsız5
- sunset riders2
- hayatımdaki şeylerin yolunda gitme süresi4
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- devalüasyon yakın mı9
- neden eksi aldığını anlamamak4
- arminia bielefeld2
- karlsruher sc2
- azalarımızın ahirette hakkımızda şahitlik etmesi2
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek8
- günlük tutan erkek9
- eskorta aşık olmak4
- laptop2
- mekke anlaşması7
- kadınların erkekleşmesi4
- 8 ağustos 2026 karlsruhe arminia bielefeld maçı2
- kadınlar mı döver erkekler mi4
- akrepnalan com3
- kotor6
- manuel vites araba kullanan kadın4
- yeni zelanda ya gitmek2
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- yavrum diye hitap eden erkek7
- sayın öcalanın paltosunu vestiyere asarsın2
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- boş kağıda imza atmak2
- daha 17 teoman3
- lost3
- kendini adam zanneden erkek2
- velvet hanım çay içelim mi6
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır11
- israil4
- emret komutanım tahir yüzbaşı5
etçildir.
(bkz: evde yokuz)
gerçekten normal bir günde, kapımı çalmayan hatta arkamdan zır zır konuşan insanları ne bayramda görmek isterim ne de cenazemde. birde o yapmacık gülüşler var ya.
gerçekten normal bir günde, kapımı çalmayan hatta arkamdan zır zır konuşan insanları ne bayramda görmek isterim ne de cenazemde. birde o yapmacık gülüşler var ya.
temiz giyimli, şeker, kolonya ve kavurma ikram edilendir. güzel kızları varsa baştacıdır.
olmazsa olmazdır.
gelsin tabi buyursun, ama zorla el öptürmeye çalışmasın. elleri et kokuyordur muhtemelen ... öffhh
gelsin tabi buyursun, ama zorla el öptürmeye çalışmasın. elleri et kokuyordur muhtemelen ... öffhh
of gitmek bilmez türdendir bunlar. vıcık vıcık yapma muhabbetler ve lakayıt davranışlar.
Ayşe abla senin çocuk da 50 liralık şekerin hepsini yedi ama MAŞALLAH iŞTAHI NE GÜZEL YERiNDE MAŞALLAH AMK OĞLU MAŞALLAH *
keşke gelse denilen misafirdir. bayramın sakin geçmesini hiç sevmiyorum. bayram dediğin kalabalık olmalı, misafir gelmeli, misafirliğe gitmeli insan.
adamı dumur eden misafir tipleridir bunlar. her sülale de mutlaka bulunur. önüne gelen tatlı tabağına bakarak ya benim şekerim var yemeyeyim der önce sonra dayanamaz silip süpürür tabağı sonra da yedik emme şeker de azmasın şimdi ahh hatun yemeseydim keşke falan diye dert yanar e yeme o zaman amk. bu bilinçsiz şeker hastaları beni deli ediyor ya bırakın onları sağlıklı bir insan bile o tatlıları yediğinde insülin direnç gösterir. bildiğin yarısı şeker zaten yanında iğnesi hapı da yok kalkmış tatlı yiyor üstüne daha bir şeyler götürme derdinde bedava ya a q kazı kazı ye şekermiş, kalpmiş, kolesterolmüş önemli değil beleş a q yardır.. adam tatlıyı götürüyor kolanın şekerinden bişiy olmaz tatlının üstüne de ne gider be diye şapırdanıyor ağzına kürekle vurasım geliyor o an. ulan tam zopalık bunlar.
bayram tatilinin tum guzelligini pic eden misafirlerdir. yani koskoca yil ne ara ne sor, tam tatil olmus, dinlenecegiz, yatacagiz, cikacagiz, yuzecegiz geliyorsun. ve gelip de saatlerce kalkmiyorsun. sirf bu yuzden eger o tatil evde kaliyorsam, bayram tatillerinden nefret ediyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar