bugün
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz26
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı10
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- yazarların sağlık sorunları4
- patatesin her ortama uyum sağlaması3
- kendinden zeki biriyle konuştuğunu anladığın an3
- çindeki üç boğaz barajı dünyanın eksenini kaydırdı3
- mezar komşunuzun çok ses yapması3
- ben ve sevdiklerim hariç herkes aptal hissi2
- solucanların bel fıtığı olmaması2
- herkesin kendini normal sanması2
- hangi yazarla çift olursunuz28
- penis boyu takıntısı6
- güne bir şiir dizesi bırak2
- uyurken ağzına böcek girmiş olma ihtimali2
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- sabah tostu3
- ya bi siktirin gidin15
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- ucan tekme atan hipopotam43
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- sözlükte bile yalnız olmak10
- itlik kopukluk2
- sözlük çiftleştirme servisi11
- üzülünce kime gidersiniz8
- nick vermeden bir yazara seslen13
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- ulu sözlük telegram grubu12
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- akp de fon krizi tartışmaları3
- recep tayyip erdoğan13
- zamanda kaybolmus yazar2
- düş sokağı sakinleri4
- 144p film izlemek2
- şapka takar mısınız12
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- ingiliz dili ve edebiyatı bitirmek4
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler6
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- tomtom mahallesi3
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- istanbul12
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- sarapci koala hatayi13
Motoru bozmuş.
Modların kıl ettiği yazardır.
Herifin açtığı (bkz: formatı siken) ve (bkz: format siken mod) başlıklarını inatla, gıcıklık olsun diye (bkz: modların başlık değiştirme yetkisi nereden geliyor) başlığına taşıyorlar.
O değil de; ben bu olup bitenleri seyrederken koptum lan.
Herifler resmen dalga geçiyorlar adamla. *
Neyse; allah sabır versin kardeş
Herifin açtığı (bkz: formatı siken) ve (bkz: format siken mod) başlıklarını inatla, gıcıklık olsun diye (bkz: modların başlık değiştirme yetkisi nereden geliyor) başlığına taşıyorlar.
O değil de; ben bu olup bitenleri seyrederken koptum lan.
Herifler resmen dalga geçiyorlar adamla. *
Neyse; allah sabır versin kardeş
Genel olarak nasıl bir tarzı var bilemiyorum da, denk geldiğim iki üç entrysinde acayip desteksiz sallayan bir yazar.
barış olan ortamda bulunması mantıksızdır.
sağlama: savaş olmayan ortamda ben barışçılım demek kadar anlamsızdır.
sağlama: savaş olmayan ortamda ben barışçılım demek kadar anlamsızdır.
insanları tanımadan iftiranın kuyruklusunu atıp vebale giren sözde yazar(!)
Üstteki arkadaşa katılıyorum; iftirada bir numaradır. Bir de ağzına dolamış bir bop denen saçmalığı, sıkıştığında özel güç olarak kullanır.
beni can düşmanım israil in adamı yaparak iftiranın ayarını tuttramayan sözde yazar(!}
akpli desen tutabilirdi.
akpli desen tutabilirdi.
paralelci yazıcı biçimidir. 17 aralık operasyonu öncesi sözlüklere gönderilen araçlardan biridir.
düşük iq'lu ucuz troll.
düşük iq'lu ucuz tröllerce mesnetsiz çeşitli eleştirilere maruz kalan yazar. dinime söven bari müslüman olsaydı.
üstteki yorumun sahibi soytarı hakkında bunları dediğine göre doğru yolda olan yazardır.
(bkz: haticeye tecavüz eden picin şeriatı savunması) gibi çelişkiler yaşamayan yazardır. müslümandır, dindardır, dini ilkeleri savunur ama akp'lilerin bir kısmı gibi mossad'ın kucağında oturup da dinci ayakları yapmaz. adam gibi adamdır vesselam. atatürkçüdür, vatan severin önde gidenidir. haliyle vatan hainleri tarafından sevilmemesine şaşırmamaktadır.
sevdiğim yazarlardandır kendisi.. akp' yi sevmeyen makul ve mantıklı yazardır.....
Seviyorum bu yazarı ya.
(#26826775) cahillerde yazar olabiliyor demek ki.
Nicki "Baris gucu" değil de "nifak gucu" olsaymış daha doğru olurmuş.
Nicki "Baris gucu" değil de "nifak gucu" olsaymış daha doğru olurmuş.
kudüs'ü tel aviv zanneden kişi. yüzüne bu cahilliği vurulunca yazıyı değiştirir ve cahilliğini yüzüne vuranları aktrol olmakla suçlar.
dedesi hem muftu hem şeyh olan yazar. hatta söylediğine gore bu durumda kendisi de yasal varisiymis, isterse fetva cikartma yetkisi de alabilirmiş. ulan siz de olmasanız kimin götüne bakıp güleceğız.
(bkz: küçük at civcivler yesin)
(bkz: küçük at civcivler yesin)
Akp propagandası yapmaya gelmiş sevgili akpli arkadaşımız, Mide bulandırıcı bir zihniyeti trollüyor.
(img:#743341)
(img:#743341)
işsiz yazar boş işlerle uğraşmayı bıraksın bi an önce.
iki ihtimal var:
1- ya acayip cahil.
2 ya da acaip zeki bir aktroll... bizi tam tersine inandırıp ak partiyi haklı kılmayı amaçlıyor.
çünkü bir adam davut yıldızının 6 köşeli olduğunu bilmemezlik yapamaz. yapsa da doğrusunu öğrendikten sonra ısrar etmez...
http://tr.wikipedia.org/wiki/Girih_karolar%C4%B1
1- ya acayip cahil.
2 ya da acaip zeki bir aktroll... bizi tam tersine inandırıp ak partiyi haklı kılmayı amaçlıyor.
çünkü bir adam davut yıldızının 6 köşeli olduğunu bilmemezlik yapamaz. yapsa da doğrusunu öğrendikten sonra ısrar etmez...
http://tr.wikipedia.org/wiki/Girih_karolar%C4%B1
ateizm' i yahudiler kurdu ateistler yahudilere hizmet ediyor diyecek kadar cahil biri. yahudiler' in inancını bilse değil ateist düşünce oluşturmak kendi dışında herkesi yok edecek kadar bağnaz olduğunu bilmeyen biri. her yahudiyi musevi sanan ve her yahudinin museviliğe hizmet ettiğini sanan biri. umarım ergen veya trolsündür eğer değilsen vay haline.
(#26977138) entry ile ışid'in gerçekleştirmediği infazın sahte olduğunu ortaya koyan kaliteli yazardır. üstelik bu başarısından dolayı alkış da beklememektedir, ama dua fena gitmezdi.
Şu ana kadar zilyon tane infaz videosu yayınlayan ışid'in son videosuna ısrarla sahte diyen ve bununla ilgili 6372626 tane başlık açan bir garip canlı.
Hani sanki ışid adam öldürmeye korkan, erinen bir oluşum ya böyle şeylere ihtiyacı var.
Hani sanki ışid adam öldürmeye korkan, erinen bir oluşum ya böyle şeylere ihtiyacı var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar