bugün
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor7
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz35
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili5
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel5
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri32
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı33
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması14
- her ilde üniversite kurulması5
- kızlar bakar mısınız8
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var3
- geçmişe takılıp kalmak8
- hakaret etmek7
- akp mhp apo ittifakı3
- motorin7
- boyumun 2 cm kısalması25
- chp'nin dünyayı güzelleştireceğine inanmak5
- çok sıkıcısınız3
- islamda namaz yoktur10
- lise okumadan üniversite mezunu olmak4
- ibne c4
- rastgele sayı üretimi3
- kabul görme arzusu2
- yaşar dinleyen erkek10
- güzel olmak suç mu2
- ev yapımı cezerye5
- kombinlerin efendisi6
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- insan olmaya ceyrek kala14
- sözlükte kadın nüfusunun artması5
- boğaz ağrısı2
- portakallı revani6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- yaprak sarması seven insan3
- ortadoğudaki tüm sorunların çözümü2
- benkimki9
- sivas katliam ını yapan orospu çocukları3
- ruhi çenet10
- kızların kombinleri ile ilgilenmeyen yazarlar3
- pargalı ibrahim günümüzde yaşasa ne olurdu2
- teknik eleman2
- ayni anda birden fazla kadinla kesismek2
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- anın görüntüsü23
- opel4
- 0 0 719
- gocu kaç yaşında8
- gocu29
- anın fotoğrafı8
- sinirlenince yaptığınız şeyler9
Motoru bozmuş.
Modların kıl ettiği yazardır.
Herifin açtığı (bkz: formatı siken) ve (bkz: format siken mod) başlıklarını inatla, gıcıklık olsun diye (bkz: modların başlık değiştirme yetkisi nereden geliyor) başlığına taşıyorlar.
O değil de; ben bu olup bitenleri seyrederken koptum lan.
Herifler resmen dalga geçiyorlar adamla. *
Neyse; allah sabır versin kardeş
Herifin açtığı (bkz: formatı siken) ve (bkz: format siken mod) başlıklarını inatla, gıcıklık olsun diye (bkz: modların başlık değiştirme yetkisi nereden geliyor) başlığına taşıyorlar.
O değil de; ben bu olup bitenleri seyrederken koptum lan.
Herifler resmen dalga geçiyorlar adamla. *
Neyse; allah sabır versin kardeş
Genel olarak nasıl bir tarzı var bilemiyorum da, denk geldiğim iki üç entrysinde acayip desteksiz sallayan bir yazar.
barış olan ortamda bulunması mantıksızdır.
sağlama: savaş olmayan ortamda ben barışçılım demek kadar anlamsızdır.
sağlama: savaş olmayan ortamda ben barışçılım demek kadar anlamsızdır.
insanları tanımadan iftiranın kuyruklusunu atıp vebale giren sözde yazar(!)
Üstteki arkadaşa katılıyorum; iftirada bir numaradır. Bir de ağzına dolamış bir bop denen saçmalığı, sıkıştığında özel güç olarak kullanır.
beni can düşmanım israil in adamı yaparak iftiranın ayarını tuttramayan sözde yazar(!}
akpli desen tutabilirdi.
akpli desen tutabilirdi.
paralelci yazıcı biçimidir. 17 aralık operasyonu öncesi sözlüklere gönderilen araçlardan biridir.
düşük iq'lu ucuz troll.
düşük iq'lu ucuz tröllerce mesnetsiz çeşitli eleştirilere maruz kalan yazar. dinime söven bari müslüman olsaydı.
üstteki yorumun sahibi soytarı hakkında bunları dediğine göre doğru yolda olan yazardır.
(bkz: haticeye tecavüz eden picin şeriatı savunması) gibi çelişkiler yaşamayan yazardır. müslümandır, dindardır, dini ilkeleri savunur ama akp'lilerin bir kısmı gibi mossad'ın kucağında oturup da dinci ayakları yapmaz. adam gibi adamdır vesselam. atatürkçüdür, vatan severin önde gidenidir. haliyle vatan hainleri tarafından sevilmemesine şaşırmamaktadır.
sevdiğim yazarlardandır kendisi.. akp' yi sevmeyen makul ve mantıklı yazardır.....
Seviyorum bu yazarı ya.
(#26826775) cahillerde yazar olabiliyor demek ki.
Nicki "Baris gucu" değil de "nifak gucu" olsaymış daha doğru olurmuş.
Nicki "Baris gucu" değil de "nifak gucu" olsaymış daha doğru olurmuş.
kudüs'ü tel aviv zanneden kişi. yüzüne bu cahilliği vurulunca yazıyı değiştirir ve cahilliğini yüzüne vuranları aktrol olmakla suçlar.
dedesi hem muftu hem şeyh olan yazar. hatta söylediğine gore bu durumda kendisi de yasal varisiymis, isterse fetva cikartma yetkisi de alabilirmiş. ulan siz de olmasanız kimin götüne bakıp güleceğız.
(bkz: küçük at civcivler yesin)
(bkz: küçük at civcivler yesin)
Akp propagandası yapmaya gelmiş sevgili akpli arkadaşımız, Mide bulandırıcı bir zihniyeti trollüyor.
(img:#743341)
(img:#743341)
işsiz yazar boş işlerle uğraşmayı bıraksın bi an önce.
iki ihtimal var:
1- ya acayip cahil.
2 ya da acaip zeki bir aktroll... bizi tam tersine inandırıp ak partiyi haklı kılmayı amaçlıyor.
çünkü bir adam davut yıldızının 6 köşeli olduğunu bilmemezlik yapamaz. yapsa da doğrusunu öğrendikten sonra ısrar etmez...
http://tr.wikipedia.org/wiki/Girih_karolar%C4%B1
1- ya acayip cahil.
2 ya da acaip zeki bir aktroll... bizi tam tersine inandırıp ak partiyi haklı kılmayı amaçlıyor.
çünkü bir adam davut yıldızının 6 köşeli olduğunu bilmemezlik yapamaz. yapsa da doğrusunu öğrendikten sonra ısrar etmez...
http://tr.wikipedia.org/wiki/Girih_karolar%C4%B1
ateizm' i yahudiler kurdu ateistler yahudilere hizmet ediyor diyecek kadar cahil biri. yahudiler' in inancını bilse değil ateist düşünce oluşturmak kendi dışında herkesi yok edecek kadar bağnaz olduğunu bilmeyen biri. her yahudiyi musevi sanan ve her yahudinin museviliğe hizmet ettiğini sanan biri. umarım ergen veya trolsündür eğer değilsen vay haline.
(#26977138) entry ile ışid'in gerçekleştirmediği infazın sahte olduğunu ortaya koyan kaliteli yazardır. üstelik bu başarısından dolayı alkış da beklememektedir, ama dua fena gitmezdi.
Şu ana kadar zilyon tane infaz videosu yayınlayan ışid'in son videosuna ısrarla sahte diyen ve bununla ilgili 6372626 tane başlık açan bir garip canlı.
Hani sanki ışid adam öldürmeye korkan, erinen bir oluşum ya böyle şeylere ihtiyacı var.
Hani sanki ışid adam öldürmeye korkan, erinen bir oluşum ya böyle şeylere ihtiyacı var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar