bugün
- bu dünyaya çocuk getirmek9
- anne baba özlemi4
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ctrlx abla12
- tecavüze ceza önerisi7
- pitbull sami2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- erkek olmanın çok zor olması5
- ben aslında kızım7
- coco star5
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir5
- antipanik8
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- gocu31
- uysaljakoben adamdır3
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz4
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- kitap okuyan erkek9
- yazarların en muhteşem özelliği5
- insan nüfusu azaltma çalışmaları3
- sözlüğün sessiz sakin olması2
- dinleri de insan yarattı2
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- oytunkaran'ı özlemek6
- ai ai diyen yazar3
- cilgincapkin7
- kemal kılıçdaroğlu36
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- o son birayı içmek5
- silvermist8
- hard seven kız3
- özgür özel7
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- evlenmenin azalıp boşanmanın artması3
- ölümüne galatasaraylıyız2
- ktç'nin hala hayatta olması10
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi3
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
caddebostan sahilde, migros'un hemen karşısında bulunan mekan.
yarı açık yarı kapalıdır. güzel parçalar çalar. *
sırf arkadaşlarınız istediği için gittiyseniz de üzülmeyin,
içerideki herkesin her yerden rahatça görebileceği şekilde konuşlandırılmış * 3 adet plazma tvden programları izleyebilirsiniz. *
yarı açık yarı kapalıdır. güzel parçalar çalar. *
sırf arkadaşlarınız istediği için gittiyseniz de üzülmeyin,
içerideki herkesin her yerden rahatça görebileceği şekilde konuşlandırılmış * 3 adet plazma tvden programları izleyebilirsiniz. *
(bkz: barkod)
cok enteresan bir sekilde gittigim her ulkede karsima cikan bir mekan. nisantasinda bogaz manzarali cok guzel bir gece kulubu carsamba gunleri 70\'ler 80\'ler 90\'lar caliyor ortam cok ferah, sigara gibi kokmuyoruz ciktigimizda ; evet playboy olma yolunda azimle ilerleyen kardesim, buranin potansiyeli yuksek zemin etudu yapmadim diye uzulme sonra.. almanya\'da, munih\'te yine ayni isimli bir kulup var ki bu illet bir yer. almanca pop muzik ve hip hop caliyorlar. ickilerin ucreti makul seviyede ve almanya\'nin tasi topragi altin diyenlerden tut, aci vatan almanya diyenlere kadar butun zihniyetteki turkler burada . almanca bilmeyen ya da cok az bilen bir turkseniz populer oluyorsunuz, enteresan. dublin\'de de var evet biliyorum ki sikildiniz ama ne yapalim hayal gucu kit olan isletme sahiplerinin ayibi bize de anlatmak dusuyor tabi ki; ne demistik dublin\'de fairview\'da barcode isimli barimiz cok guzel ve eglenceli bir mekan ama sorun su ki icerdekiler birbirini taniyorlar yani ortama bir yabancilik cekiyorsunuz o da 3. biraya kadar sonra irlanda misafirperverligi ve \'arif erdem size nasil 3 tane takmisti\'ya geliyor konu biraz daha kasinca cork city\'den tut nedir bu irlanda\'nin hali kardes, kardesi vuruyor tadinda konulari bile konusabilirsiniz. kalbimdeki yeri ayri olan bir mekan. neyse efendim bildigim son barcode bar taipei\'de yani su an ikamet ettigim yerde..bu barcode daha cok bir lounge bar havasinda, taipei\'in en iyi dj\'i caliyor ve ickiler pahali 15 dolara bir kadeh mojito veriyorlar, ortam ise gayet guzel tayvan\'in orta yasli ve maddi durumu iyi olan butun bekarlari orada . bebegim 30 yasindaymissin ama 25 gosteriyorsun eheheh diye komplimanlar yapmak icin daha iyi bir mekan bulun disimi kirarim..evet 4 farkli barcode, 4 farkli tad ..
caddebostan'da bulunan güzel müzik çalan fakat her çalan şarkıda ''aaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu'' diye bağıran komik motirize ekiplerle dolu mekan. servisi de içki menüsüde güzeldir.
Bu gece full haraşo çakIlI.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar